![]() |
|
|
#1 |
|
Arkadaslar Pc ye sanırım Vırus gırdı Cd den format atamıyorum, tam systemın kurulucagı surucuye geldımde klavye kılıtlenıyor, format atamıyorum. MS-Dos'tan veya farklı bır yontemle nasıl formatlar ve tekrar Wındows'u kurarım??? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
arkadaş ilk başta başlangıç disketi oluştur ve pc yeniden başlat disketi tak msn dos ekranı gelince buradan formatlarsın c format olması lazım komutu bunu yazınca eminmisiniz diye bir soru çıkar e enter deyince formatlaması lazım |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eyv Kardesim ilginden Dolayi. Galiba Benim Hdd Iptal Yenisini Alicam Ms-dos'tan Formatladin Ben Pc Yi Ama Fayda Etmiyo Bi Dunya Hata Veriyo Diski Gormuyo. Sanirim Hdd Gitti. Format Komutu : Format C: BIDAHA FORMATLICAM OLDU OLDU, OLMADI YENI HDD ALICAM. EYV
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
inşallah gitmemiştir hdd bu arada ben kendim hiç dostan format atmadım hep cd atarım pirensip meselesi ondan komutunu karıştırdım |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: format, kurulumu, msdostan, win |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|