![]() |
|
|
#1 |
|
Arkadaslar, Onnuke dan bedava bir PHP nuke sitesi alabilirsiniz, sonrada bir domain alip, oraya yönlendirebilirsiniz..
Onnuke : Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- domain bir subdomain olacaktir, yani böyle : Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Iyi SIteler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
yaa kardeş bende yapmıştım bu onnuke den ama aktivasyonda sorun war...aktivasyon linki yarım geliyo tavisye etmem.. eğer bu sorunu çözecek warsa banada anlatsın bu arada ben bi portal kurdum ama aktivasyon sorunu war hala link : Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- dan sonra o /modules.php seyini eklemeniz gerek
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
üsgünüm bu modül aktif değil diyor.... ??? ben aktivasyonu kaldırmak istiyorum yapabilirmiyiz??? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
halledilmisdir abi
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
saol oldu seni de beklerim siteme
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
e tabiki, bende seni beklerim
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
abi bence bu site bi harıka.arkadaşım çok saol.bide tam manasıyla bi çözebilsem.heycen yaptım
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- beklerim |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: bedava, nuke, php, sitesi |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|