![]() |
|
|
#1 |
|
Bu program sayesinde sitenizi 5600 arama motoruna kaydediyorsunuz.Yalnız bu program shareware olduğundan siteniz 60 arama motoruna kaydediliyor.Bunların en önemlileri google,yahoo,alta vista vb.,Sitenizin hitine göre ilk sayfalarda yer alıyorsunuz.Add tuşuna basarak sitenizi ekleyin.key code bölümüne anahatr sözcükler ve açıklama yerine site açıklaması yapıyorsunuz.Sitenize değişik anahtar sözcükler verin ki ilk sayfada gözükün.Mesela ayıptır soylemesi bazı erotik isimler kullanabilirsiniz. Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- TERAZİYİ UNUTMAYALIM Bu mesaj en son " 25-09-2005 " tarihinde saat 15:58 itibariyle sasan65 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: LİNK HATASI |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
peki işe yarıyormuuu.deniyen varmııı |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ben dendim oluyo |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
KeŞke Sharware Olmasaydi Dostum Benİm Sİte Kayitli Ama Yİnede DeĞİŞen BİrŞey Olmaz. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
OLmuo ya dosya bulunamadı baştan yüklemek sorununuzu giderebilir dio Lütfen Yardımcı olurmusunuz.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
addurll41.dll dosyası istiyor bunu nerden bulucaz bilgisi olan varmı |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ben buldum dll açtım içine baktım bu bir wooden hourse yani bir nevi trojan bilginize hiç kurmayın ve kullanmayın bu bir aldatmaca . bu dosyayı ekleyen arkadaşım lütfen biraz daha dikkatli davaranalım. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
yaramaz ya bence |
|
|
|