![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar sayemde google,msn,yahoo gibi sizinde browserinizde bir toolbarınız olacak ama bu toolbar size ait olacak! Ben size Toolbar yapımını anlatacağım.Yapımı kolay ama yinede resimli anlatayım dedim .Toolbar oluşturmak için Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- adresine giryoruz. Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Resimleri sırasıyla verdim anlamayan olursa tekrar anlatırım. Daha önceden verildiyse özür dilerim. alıntıdır... |
|
|
|
|
| sasan65 : Sağdaki 4 Kişi Mesajınızdan Dolayı Size Teşekkür Etti |
|
|
#2 |
|
ya simdi biseyi yapamadım dediğiniz herseyi yaptım hatta indirdim haberler felan tamam da kendi sitemdeki gelişmeleri toolbar da gostermesini istiyorum onu nasıl yapacam (onu yapamadım da) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
SAolasın dostum |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
saolasın emeğe sağlık |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
payLaşım İçin TeşekkürLer. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Saolasın kardeş süper valla yaptım kendime
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
toolbar oluyo:S:S:S:S |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
toolbar ne oluyor onu demek istedim özür dilerim |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
yalnız bu ücretsiz oluyor değilmi??? |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: ait, istermisiniz, kendi, kendinize, olusturmak, sitenize, toolbarinizi, veya |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|