![]() |
|
|
#1 |
|
Eğer sitenizi bir freeHost ta barındırıyorsanız ve adresiniz çok uzun ise aşağıdaki siteler ile adreslerinize yeni adresler verebilirsiniz. Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- buda benden |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
BİRDE YÖNLENDİRME SİSTEMİ OLARAK Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- var hiç bir reklam ve sınırlama yok süre yok ve çok çok hızlı. Ayrıca Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- den bir adres aldığınızda Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- reklam zincirine otamatik katılıyorsunuz. YANİ ŞÖYLE ; 1 YIL SONRA 5000 İNTERNET SİTESİNDE DÖNÜŞÜMLÜ REKLAM MODÜLÜNDE BEDAVA REKLAMINIZ YAPILACAK ( 2. YILDA 25 000 İNTERNET SİTESİNDE REKLAM EDİLECEKSİNİZ ) AYRICA SİTENİZ ARAMA MOTORLARINA KAYIT EDİLİR ( ÜCRETSİZ ) HİÇ BİR REKLAM YOK KISITLAMA YOK SINIRLAMA YOKTUR ESKİ ADRESİNİZ HİÇ BİR SURETLE GÖRÜNMEZ VE BELLİ OLMAZ HİÇ BİR İLAN BIRAKMANIZA GEREK KALMADAN cm.tc SİZE REKLAM BULUR VE KAZANMANIZI SAĞLAR Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <---i.cm.tc şeeklinde çok şık bir adrese sahip oluyorsunuz... AYRICA SİTEDE WEBMASTERLERİN KULLANABİLECEĞİ BİR ÇOK KOD HİÇ REKLAMSIZ OLARAK YERALIYOR... ( mutlaka gözatınız ) tek yapmanız Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- bu adresten başvuru yapmak ... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
yaa bu sitee superr bencee gerci kendi alanımı acmadım emeginee saglık ama buradaki sitene ekle bolumundeki kodları ben alıyorum amaa cıkmıyo bi yardımcı olsan? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
beyefendi ***MSN YASAK*** msn destek hattımızdan yardım alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <---...... buda benım tavsıyem reklamsız bır yonlendırme sıtesı |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
erklam yapmayalım arkadaşlar gerekirse adminimiz yayınlar |
|
|
|