![]() |
|
|
#1 |
Şevket Çoruhİlk ve Orta öğrenimini üsküdarda Lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise'den sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olan sanatçı, adını bir İnternet firmasının reklamlarında oynadığı Kokoreççi tiplemesiyle duyurmuştur. Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunmaktadır.Daha sonra Günay Karacaoğlun'dan boşanmış ve bunu da birbirimize artık aşık değiliz şeklinde açıkılamıştır.Şu an Pamela Spence ile birliktedir. Kendi Uploadım-Tşk ve repleri unutmayalım lütfen Oynadığı diziler ve filmler Canın Sağolsun ![]() Gönül Savcının Karısı Sultan Makamı Arka Sokaklar Azad Kayıp Aşklar Eğreti Gelin Affet Bizi Hocam Köşe Kapmaca Sevda Kondu Anlat İstanbul Gülizar İnşaat Yılan Hikayesi Bir Aşk Hikayesi |
|
|
|
|
| ***PSiKoPaT*** : Sağdaki 1 Kişi Mesajınızdan Dolayı Size Teşekkür Etti |
yaßan|qüLü (11-04-2008)
|
|
|
#2 |
|
bu adam dizide hiç ölmuyor .9 canlı mübarek |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Askim yaaaaa cok tatli yaa |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
off yerim seni yaaa bir kerecik olsa seni görsem nolur sevket coruhhhh (mesut)
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ez te hezdikhem,Ich liebe dich,I love you,Mahn doostaht doh-rahm,Seni Seviyorum,Amo-te,Te Ador Ja tebe koKHAju,Je t'aime,Ana Ba-heb-bak,Asheghetam,Mahn doostaht doh-rahm <<<<<<<< Seni Cok SEviyorum Bukada vallah daha yok Hepsi senin icin canim Sevket coruhum
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şevket Çoruh (d. 1973, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusudur. kartal anadolu lisesi değil maltepe de bulunan esenkent lisesinden mezundur çünkü bend eaynı okuldaydım İlk ve Orta öğrenimini Üsküdar'da Lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise'den sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olan sanatçı, adını bir İnternet firmasının reklamlarında oynadığı Kokoreççi tiplemesiyle duyurmuştur. Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunmaktadır. Rol aldığı filmler Gönül Kudret 2006 Arka Sokaklar Mesut 2007 Canın Sağolsun Tayfun 2005 Savcının Karısı Ünal 2005 Gülizar Pirasan 2004 Kayıp Aşklar 2004 Eğreti Gelin Hasan 2004 Anlat İstanbul Recep 2004 Bir Aşk Hikayesi Musa 2004 İnşaat Sudi 2003 Sultan Makamı Sultan 2003 Azad Zübeyir 2002 Yılan Hikayesi Yaşar 1999 Affet Bizi Hocam 1998 Köşe Kapmaca 1996 Sevda Kondu Rıza 1996 Ve su an Pamela spenceyle birlikte malesef aslinda benimle olmasi lazmdi saka yaptim Ama olsaydi varya....... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yaramin ez te mîna dîna hesdikim u ezê te hetta mirinê heskim. Tu her tiştê minî Seni cok seviyem be gulüm |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|