![]() |
|
|||||||
| Serbest mekan Forumda açacağınız konuya uygun bölüm yoksa buraya açabilirsiniz.adult,mp3,klip,film eklemek yasak |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Slm arkadaşlar biraz deişik bir soru oldu ama... merak sadece sevdiğinize nasıl arkadaşlık teklif ettiniz? bakalım kimler nasıl stratejiler uretmiş... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ben etmedim ki
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ben hayatimda kimseye teKLif etmedim, etMeyide dusunmuOrum ![]() SewgiLerimLE; TugBa |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
walla ben gidip pat die söledim.ilk denemmnde olmadı.ama 2. de oldu.............. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ben başkasına ettirdim yaklaşık 10 defa 10.da olmadı kendim gittim olmadı ailemi götürdüm olmadı yani sevip karşılık görmeyenlerin hali bu |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bende hep baskalarına teklıf ettırırım.genelde olmustur.olmayacak olana zaten teklıf etmem ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Edemedim daha edemicemde galiba |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
benim işim olmaz zaten onlar gelip teklif ediyolar gerek kalmıyo
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
valla bende teklif etmedim, kendisi geldi. kizcaz biraz ugrasti ama neyse ;-) amacina ulasti |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ben hepsinde eveleyip gevelemeden direk konuya daldım ama hiçbirindede başaralılı olamadım... bende derbeder_85 gibi seviğde karşılık göremeyenlerdenim... |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: arkadaslik, ettiniz, nasil, sevdiginize, teklif |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|