![]() |
|
|||||||
| Msn Messenger Bölümü msn ile ilgili ne varsa bu bölümde msn e özel bölüm :) |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Selam arkadaşlar windows xp işletim sistemini kulananlar msn de oturum açarken, özellikle internet cafelerde oturum açtığınız msn de oturumu kapatıktan sonra dahi mail adresiniz orda kalmaktadır. sonradan o msn de oturum açmak isteyenler ordaki kayıtlı tüm mail adreslerini görebilmektedir. Oturumu kapatıktan sonra mail adresinizi silmek için başlat menüsünden çalıştır tıklıyoruz açılan kutucuğa Kod:control keymgr.dllyazıp tamam tıklıyoruz açılan sayfada silmek istediğiniz mailin üzerine tıklayıp kaldır tıklıyoruz bu kadar takıldığınız bişi oldumu buraya yazabilirsiniz |
|
|
|
|
| adminstar : Sağdaki 1 Kişi Mesajınızdan Dolayı Size Teşekkür Etti |
hebelehubele (07-02-2006)
|
|
|
#2 |
|
adsminstar bunu bilmeyenler çok vardır forumda. özellikle bayan arkadaşlar için bi rahatsızlık olabilir başa göndermek adına bunu yazıyorum
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
hımmsss. baya eski bi konu. anca okudum saolun arkadaşlar... işyerindeki diğer msn adreslerimi şimdi silebilirim. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: acan, adresini, mail, msnde, oturum, silmek |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|