![]() |
|
|||||||
| İşletim Sistemleri İşletim sistemi ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı buraya yazıp tartışabilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Office Enterprise 2007 Türkçe Full İçindeki Programlar![]() Microsoft Office Access 2007 Microsoft Office Communicator 2007 Microsoft Office Excel 2007 Microsoft Office Groove 2007 Microsoft Office InfoPath 2007 Microsoft Office OneNote 2007 Microsoft Office Outlook 2007 Microsoft Office Outlook 2007 Business Contact Manager Microsoft Office PowerPoint 2007 Microsoft Office Project Standard 2007 Microsoft Office Publisher 2007 Microsoft Office SharePoint Designer 2007 Microsoft Office Visio 2007 Microsoft Office Word 2007 ![]() Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Her Part 100MB, Toplam 600MB ¤¤¤¤¤¤
KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8 Katılmsız Kurulum Paket için yapılması gerekenler.. Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- Dosyaları indirdikten sonra WinRAR'dan çıkartın ve Microsoft Office Professional EnterPrise 2007 klasörünün içine "Updates" dosyasını ekleyiniz.. İşlem tamam bundan sonra Setup'a tıklasınız anda artık direk yüklemeye geçecek ve sizden hiç bir ek bilgi istemeyecektir.. Klasör İçi Görünümü ![]() |
|
|
|
|
| sweet_boy_17 : Sağdaki 2 Kişi Mesajınızdan Dolayı Size Teşekkür Etti |
cellalalioglu (10-04-2009), webmen (31-10-2009)
|
|
|
#2 |
|
Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! Key Yasak !!! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
merhabalar,arkadaşlar bu partları indirdikten sonra nasıl bir işlem yapıyoruz? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Office 2007 gerçekten çok güzel ben denedim süper bir arayüzü var.Herkese tavsiye edebilirim |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|