![]() |
|
|||||||
| Genel Yardım Bölümü yardım alacağınız her türlü konuyu burada dile getirebilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
dell marka bir loptop aldım. üstüne gazoz döküldü. servise yolladım 600 dolar + kdv dediler. zaten bilgisayar 800 dolar. acaba başka bir şekilde yaptırılabilir mi? bilgisayarı sildim açtım fakat ekran gelmedi ama normaşl açtım. sabah oldu açıldı fakat bilgisayarcıya götürdüğümde açılmadı. Bilgisi olan var mı? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
peki garantisi yokmuydu bu cihazın ? eğer ana servisine görtürmüşsen yapılması gerekiyordu yani .. garantili olmuş olsaydı eğer yoksa meşbur tamir ettirkceksin kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
garantiliydi fakat kullanıcı hatasından dolayı garantiye girmedi 600 dolar istediler. bu yüzden bilgisi olanlardan yardım istiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
vallahi kardeş gazoz asitli bir madde sisteme dökülmüşse sistemi yakabilir yani onun için tamir gerekiyor .. veya hangi parça arıza görmüşse o parça değiştirlmesi lazım belkide onu yapacakalr adam .. o parçada 600 $ olabilir .. yani .. ama sen istersen başka pc'ciye götür veya tanıdğın felan varsa onlara bakıt ama makinayı açarlarsada eğer firma analrsa garantiden çıkarabilir .. benim diyeceğim bunlar kardeşim çok üzgünüm geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
zaten çıktı garantiden kullanıcı hatası diye garantiye alınmadı. |
|
|