![]() |
|
|||||||
| Genel Yardım Bölümü yardım alacağınız her türlü konuyu burada dile getirebilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
bilgisayar açılırken DELETE tuşuna basınca parola soruyor ama ben parolayı unuttum ne yapabilirim pcye format atmam gerek ama cdrom desteği ile başlatacağım şifre lazım ne yapacağım |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Biostanmı şifre koydun ? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
GerÇektende Yapma Be ArkadaŞim.gerÇektende Çok BÜyÜk İŞ Bu.bİlgİsayarciya GÖtÜr Sen Biosu Sifirlasinlar. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
co$kun bisolarla alakalı konu açmıştı ya da sanal casus.orda bios şifreleriyle alakalı bi sürü bilgi vermişti bi kontrol et derim ben.orda stansdart bios şifrelerini verdiyse onları bi denersin. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bak kasayı aç ordaki pili çıkar en az 10-15 dk sora geri tak bios ayarların sıfırlansın |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
güzek kardesim ne var onda yaa kasayı ac bios pilini cıkar bi metal cisimle topraklama yap pili tak aynen dewan tüm sifreler kalkar bosuna bilgisayarcıya ne para verion....(bunları yaparken kasanın elektrik baglantısını kesmeyi unutma yoksa sıfırlamaz) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
kasayı aç kasanın icindeki saat piline benzer pili çıkar sonra yaklasık bi beş dakika bekle ardından bilgisayarı aç okmiiii saka diil.... tesekkürünü beklerim |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: acil, yardim |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|