![]() |
|
|||||||
| Fifa Fifanın Tüm Serileri Yamaları Hileleri, Turnuvalar Vs. Vs |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
ya arkadaşlar ben daemonu kurdum yeşilde yaptım ama bir tek bi dosya varmış tek bi tane bana oyunu en başından anlatrırmsınız uzun uzun litfen şimdi ihtiyacım var bilen biri hemen anlatsın noolur arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
arkadaşlar hadi ama bu forumu okyun lazımm |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
sevgili kardesim o daemon kur sonra cdnın ıcındekılerı zaten bı tane dosya vardır onu bılgısayarınaa at sonra daemon acıp onun ıcınden dosyaları cıkarıp kurbukadar ok |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
evet aynen öleeeee......:gözkırp: |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
saolun arkadaşlar oyunu kurdum |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
aslanmuco ve diğer arkadaşlar elinde fifa 2006nın cdsi olanlar benim 1.cdnin 6.partı bozuk bana yolluyabilirmisiniz??şimdiden saolun yapana +rep gerisi size kalmış.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
kardeş ister yeşil yap ister kırmızı kalsın o önem li degil sana anlatim DEOMON TOOLSu kur sonra simgeye çift tıkla saatin köşesinde çıkacak ona sag tıkla Viktual CD/DVD-ROM gel SET Number OF Devices... gel 1 Drive seç sonra tekrar Viktual CD/DVD-ROM gel Device 0:[ M ] gelip Mount İmaja gel imajı bul aç de BİTTİ... +rep
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags: 2006, acil, bilen, fifa, kurulur, nasil, var, yardim____ |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|