![]() |
|
|
#1 |
|
Rüyada gibiyim 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Ganalı futbolcu, "F.Bahçe'de oynamak için sabırsızlanıyorum. En büyük Fenerbahçe" dedi. Torino'da imza attı Fenerbahçe, yine yılın transfer bombasını patlattı. Sarı-lacivertliler, Juventus'un 25 yaşındaki orta alan oyuncusu Stephen Appiah'la salı günü Torino'da 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Attığı imzanın ardından sarı-lacivertli formayı giyen Appiah'ın mutluluğu gözlerinden okunurken, Juventus'lu star, duygularını şöyle dile getirdi: "Fenerbahçe'de oynamak için sabırsızlanıyorum. İstanbul'a gelecek olmaktan dolayı da mutluyum. Fener süper bir takım Fenerbahçe'de çok kaliteli futbolcular var, ben de bunların arasına katılacağım. Fenerbahçe, Türkiye liginin şampiyon takımı. Benim de katkılarımla Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de büyük başarılara imza atmak istiyoruz." Appiah, sevincini bu şekilde ifade ederken, Türkçe olarak da "En Büyük Fenerbahçe" dedi. Torino'daki imza töreninde Fenerbahçe kulübü adına yöneticiler Mahmut Uslu ve Hakan Bilal Kutlualp hazır bulundu. 11.2 milyon euro'ya bitti F.Bahçe, Appiah için Juventus'a 8 milyon euro ödeme yaparken, Ganalı yıldıza da toplam 3.2 milyon euro verecek. Böylece Appiah'ın transferi için Kanarya'nın kasasından 11.2 milyon euro çıkmış oldu. Onları utandıracağım 1996'da Türkiye'ye geldiğini vurgulayan Appiah, "İddy, Saliu, Kingston ve Yaw ile birlikte G.Saray'da altyapıya alındık. Ama bana 'Sen işimize yaramazsın' diyenlere şimdi verilecek bir cevabım var. Onları süper futbolumla utandıracağım" dedi. Fener'e ilaç olacak Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, "Appiah bize çok önemli günler yaşatacak" dedi. Uslu yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'yi Avrupa'da önemli yerlere getirmek istiyoruz. Appiah ile güçlenen kadromuz tarih yazacak" ifadesini kullandı. Çok büyük transfer Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, "Gerçekten de çok büyük bir transferi gerçekleştirdik. Fenerbahçe, her sezon olduğu gibi yine Türkiye'ye bir yıldız oyuncu getiriyor. Bu transferin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyuz" diye konuştu |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: gibiyim, ruyada |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|