![]() |
|
|||||||
| Donanım Donanım sorunları,yeni donanım haberleri,donanım hakkında yardımlaşma bölümü |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar Benim Bu konuda bilgiye ihtiyacım var... Intel XEON ile AMD64 işlemcileri arasındaki farklar ve bunların karşılaştırılması... Fakat detaylı bi şekilde her yönden karşılaştırılması ve farkları olacak.. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürlerr... :mesale: :mesale: :mesale: :mesale: :mesale: :mesale: :mesale: |
|
|
|
|
| fatihzeybek : Sağdaki 1 Kişi Mesajınızdan Dolayı Size Teşekkür Etti |
sevil_yahsi (30-08-2007)
|
|
|
#2 |
|
Xeon U Tam Olarak Bİlmİorum Ama Bence Amd64 ÇÜnkÜ SÜper BİŞİ O Xeon Buyuk İŞyerlerİ İÇİn |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ABİ NOLUR BU SİTEYE HEPİMİZ BİR EL ATALIM İSLAM DİNİNE, PEYGAMBERİMİZE VE KUTSAL KİTABIMIZA LAF ATIYO ATTIRMIYALIM Linkleri görebilmek için---> üye olmanız gerekiyor Buraya tıklayarak üye olabilirsiz <--- |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
abi konuyla alakası olmayan şeyleri yazıpta arkadaşların yapacağı işlerden mahrume tmeyin.tamam ona da bakarız ama keşke başka bi yerde başka bi başlı kaltında o konu ile ilgili bi başlık açsaydın. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: amd64, bekliyorum, ile, intel, olanlar, xeon, yardimlarinizi |
| Bookmarks |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|