~m3rc@n~
09-03-2007, 03:38
Ve süper bir maçla karşınızdayız
Yılın en büyük karşilaşması ForumTURKA & Barcelona
ForumTURKA ilk 11 ve sahaya dizilişi ;)
Kaleci - Kralferdici
Defans - Dalya, Ghost_0651,Rascal_Turk
Ortasaha - Mercan_007,Hakem,Babacan_sedat,Chelekesh,saadet
Forvet te ise, SnakeEye ve F2 celal abi
yedekler:
Catlaq_gizem
selim_selim
ömerabi
the_killer
tekçarem
msngüzeli
püsküllü bela
Teknik direktör:AsiKaR
Aldıgımız son haberlere göre ForumTURKA Teknik direktörü AsiKaR bey defansına ve gençlerden oluşan arta sahasına çok güveniyor.
ileri uçta ise takımı sırtlıyacak olan snakeEye yanı taraftarların koydugu lakapla yılan adam. takımına cok guvenıyor.
SnakeEye:Valla takımıma guvenıyorum.orta sahada gençlerden oluşuyor ve eklemek istiyorum f2 celal super kafa toplarına cıkıyor.takımıma guvenıyorum.defans superler zaten soylememe bıle gerek yok ..
hakem:Ne solesem bılmoyorum zor bır mac heyecanlıyım dahası takıma guvenıyorum
babacansedat:biz bunları havada karada parcalarız.bızım takım super.takımıma guvenıyorum
chelekesh:spıker abey ne desem bılmıyom ama yenecez inşallah Allah buyuk.
saadet:hahahah barcelonaymıs.parcalıyacaaaaaz onları nihahaha
kralferdici:bız delıkanlı takımız ablalarımız abılerımız var super defansımız var.takıma gu-ve-nı-yo-rum.bu kadar varmı dıyecekbır sey spıker abi
spıker:yok sağol ferdi:(
Dalya:maç sonunda konusacam.
ghost_0651:nıckımdekı 0 onlarda kalacak saygılar.
rascal turk:Allah'a dua edin her zaman yardımcımız o olacak,Takımıma guvenıyorum.
mercan_007:bugun mars jupıter ve yıldızların konumu bızım kazanacagımızı gosterıyor.saygılar
AsiKar:ForumTURKA baska bır sey demıyorum Saygılar.
maçın Hakem ise :Metin Şentürk
Ve Tribunler tıklımtıklım pankartları goruyoruz mukemmel.bıletler 1 ay önceden tukendi.
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
Ve ForumTURKA taraftarı
Aldıgımız son habere göre maç başlamadan 1 saat önce barcelona futbol takımı atatürk havalimanından barcelonaya gittiği öğrenildi.ve hükmen
3 0 yenilmiş oluyor...
ForumTURKA ailesini tebrik ederiz.
saygılarımla
mercan_007
Yılın en büyük karşilaşması ForumTURKA & Barcelona
ForumTURKA ilk 11 ve sahaya dizilişi ;)
Kaleci - Kralferdici
Defans - Dalya, Ghost_0651,Rascal_Turk
Ortasaha - Mercan_007,Hakem,Babacan_sedat,Chelekesh,saadet
Forvet te ise, SnakeEye ve F2 celal abi
yedekler:
Catlaq_gizem
selim_selim
ömerabi
the_killer
tekçarem
msngüzeli
püsküllü bela
Teknik direktör:AsiKaR
Aldıgımız son haberlere göre ForumTURKA Teknik direktörü AsiKaR bey defansına ve gençlerden oluşan arta sahasına çok güveniyor.
ileri uçta ise takımı sırtlıyacak olan snakeEye yanı taraftarların koydugu lakapla yılan adam. takımına cok guvenıyor.
SnakeEye:Valla takımıma guvenıyorum.orta sahada gençlerden oluşuyor ve eklemek istiyorum f2 celal super kafa toplarına cıkıyor.takımıma guvenıyorum.defans superler zaten soylememe bıle gerek yok ..
hakem:Ne solesem bılmoyorum zor bır mac heyecanlıyım dahası takıma guvenıyorum
babacansedat:biz bunları havada karada parcalarız.bızım takım super.takımıma guvenıyorum
chelekesh:spıker abey ne desem bılmıyom ama yenecez inşallah Allah buyuk.
saadet:hahahah barcelonaymıs.parcalıyacaaaaaz onları nihahaha
kralferdici:bız delıkanlı takımız ablalarımız abılerımız var super defansımız var.takıma gu-ve-nı-yo-rum.bu kadar varmı dıyecekbır sey spıker abi
spıker:yok sağol ferdi:(
Dalya:maç sonunda konusacam.
ghost_0651:nıckımdekı 0 onlarda kalacak saygılar.
rascal turk:Allah'a dua edin her zaman yardımcımız o olacak,Takımıma guvenıyorum.
mercan_007:bugun mars jupıter ve yıldızların konumu bızım kazanacagımızı gosterıyor.saygılar
AsiKar:ForumTURKA baska bır sey demıyorum Saygılar.
maçın Hakem ise :Metin Şentürk
Ve Tribunler tıklımtıklım pankartları goruyoruz mukemmel.bıletler 1 ay önceden tukendi.
Ve ForumTURKA taraftarı
Aldıgımız son habere göre maç başlamadan 1 saat önce barcelona futbol takımı atatürk havalimanından barcelonaya gittiği öğrenildi.ve hükmen
3 0 yenilmiş oluyor...
ForumTURKA ailesini tebrik ederiz.
saygılarımla
mercan_007