Tüm Versiyonu Göster : "Yapımcı ve Senarist" - Sergin Akyaz
Northwood
19-02-2007, 20:14
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
Gerçek Adı : Sergin Akyaz
Filmleri - Yapımcı (7 Film)
Kaybolan Yıllar 2006
Ateşli Topraklar 2005
Metro Palas 2004
Melek 2003
Zilyoner 1999
Güzel Günler 1998
Aynalı Tahir 1998
Filmleri - Senaryo (11 Film)
Kaybolan Yıllar 2006
Ateşli Topraklar 2005
Zümrüt 2004
Metro Palas 2004
Melek 2003
Serseri Aşıklar 2003
Zeynep 2000
Zilyoner 1999
Aynalı Tahir 1998
Güzel Günler 1998
Deli Divane 1997
Filmleri - Eserleri (1 Film)
Kaybolan Yıllar 2006
kaynak: [Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.])
Bu Arada Saruhan HÜNEL ( Esmer'in ) Resmen Eşi :003:
Gerçakten inanılır gibi değil.Saruhan Bu hanımlamı evli.Bence tamamen bi iş ilişkisi...Bence Saruhan gerçek hayatta da Yeşim Büber den hoşlanıyor ya da seviyor..Bu ilişki bana sadece iş evliliği gibi geldi.Saçma ama gerçek..:41:
melike_17
04-05-2007, 10:57
ya bende sergın akyaz ın saruhan hunelin eşi oldugunu ögrenınce sok oldum hele sergın akyaz ın resmını gordukten sonra daha da sok oldum ya kadın resmen saruhanın annesı gıbı duruyor saruhan bu kadınla nsl evlenmıs anlıyamadım gıttı okadar guzel kız varken yanında ablası gıbı duran hatta hıc guzellıgı olmayan bı kadınla evlenmıs yazık ya allahım herkese cırkın sansı versın yanı boyle yakısıklı ve karızmatık bı adamı kaybettık yanı acaba cocukları var mı ben onu merak edıyorum bılen bırı varsa benı aydınlatırsa sevınırım cunku evlılıklerı bıkac yıl olmus galıba cocuk yoksa bı ıs vardır bu ısın ıcınde dıye dusunuyorum ...
ya neden öyle diyorsunuz?doğru birbirlerine yakismaya bilirler,ama belkide birbirlerinde aradiklarini bulmuşlardir.olamaz mı?
elif_877
07-09-2007, 15:19
:mad:
ben leylan dizisiniz senaristi olan sergin akyazın bu mesajıma cevap vermesini istiyorum bir karslı olarak bu dizinin kaldırılmasını istiyorum kars ta böyle saçma bir olay hiç bir zaman olmamıştır. kendileri nerden böyle bir hikaye yazdılar aslı varmıdır üstelik 1990 yıllarını anlatıyor bu tarihte imkansız biz 18 yaşımıza kadar orda büyüdük liseyi orda bitirdik asla hiçbir baba kızını erken yaşta okula giderken evlendirmemiştir ayrıca karsın okuyan çoğunluğu kız lütfen bu dizinin kaldırılmasını istiyorum. sergin hanım kendinize gelin diziyi düzeltin lütfen
meryemKARBİ
09-03-2008, 12:45
yaa nie öle diosunuz kii belki saruhan sewiodur gercektende ne yani olmaz mı tamam biraz yaşlı olabilir saruhna göre ama bence cok basarılı ve hoş... önyargılı davranmamak lazım die düşünüormm...pleaseeee.
Ya Saruhan Hünelle Ewli Oldugunu Bugün ögrendim Trendy Dergisinden Dünyam Başima Yikildi.bence Hiç Yakişmiyolar.bence Bu Bir Iş Ewliliği.ben Saruhan Hünele Aşiğim Ya Olamz Böle Bişeyyyyyyyyyyyy..........
yagmur09
18-03-2008, 17:40
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
İhanetle suçlanan eşin şok iddiaları
"Karım beni aldattı!" diyerek boşanma kararı alan oyuncu Saruhan Hünel'e, senarist eşten sert tepki geldi... Lenf kanseri ve şeker hastası olan Sergin Hünel'in, eşinin oyununa geldiğini söylediği iddia ediliyor.
Kanseri yendikten sonra kıskançlık krizine girdiğini ve kapı kilidini dahi değiştirdiğini öne süren Saruhan Hünel'e ateş püsküren Sergin Hanım'ın, "Asıl o beni aldatıyor. Hayatında biri olmasa böyle davranmaz. İhaneti o yapıyor" dediği öğrenildi.
VATAN
ahmet4088
07-04-2008, 16:21
şişman hemde çirkin:42: arkadaşlar saruhan hünel'i aldatıyomuş hemde serçenin yönetmeni tunç davutla boşanma davası açmış ama saruhan hünel yinede vazgeçmiş bence hiç yakışmıyor ezo daha çok yakışıyor:41:
ahmet4088
07-04-2008, 16:22
yaw şişman zaten tip yok esmere yakışmıyor
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.