Tüm Versiyonu Göster : ResimLeri BoYutLandırma...
Arkadaşlar foruma geleliden beri üyelerimizin bi şekilde paylaşımlarını capture alrla ya da resimli analtımlarla yapmada eksiklikleri oldugunu farkettim ve bunun nedenlerinden birisinin tahminen paylaşmak istedikleri resimleri aşırı boyutlarından dolayıküçültememeleri olarak görüyorum:bunun için siZe güzel bi program vericem.kurulum çok kısa zamanda tamamlanıyo.küçücük bişey zaten.bu programı burdan indirin.
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
resimde de görüldüğü gibi ebatını küçültmek istediğiniz resmin üstüne sağ tıkladıgınızda eskisinden farklı olarak "resize pictues" seçeneğinin de oraya eklendiğini görürsünüz(program yüklemesi tamamlandıktan sonra tabi)bu seçeneğe tıklayın ve karşınıza çıkan yerde boyutlar var ordan istediğiniz boyutu seçebilirsiniz...
resimde gösterdiğim gibi ister 800x600 ister diğer diğer seçenkeleri kullanarak resmin boyutunu küçültüyosunuz...Advanced mod a girdiğinizde size belirtmem gereken bişey var yalnız unutmadan:
"Resize the original pictures (don't create copies)" seçeneğini işaretleyip yeniden boyutlandırmayı yaparsanız, dosyanın orijinali üzerinde değişiklik yapmış olacaksınız. Yanlış seçenekleri işaretleyebileceğinizden dolayı sizin için önemli sayılabilecek fotoğraflar için bu seçeneği pek kullanmamanızı tavsiye ediyoruz
Faydalı olabilcek bişi olcanı düşünüyorrum o yüzden yardım paneline açtım.
SaYgıLar |3iG |3OSS
Gizli Takipçi
30-12-2005, 14:32
PaylaŞtoĞin İÇİn Saolda Konuyu BaŞka Yere AÇsaydin.
abi koınuyu hemen taşıyalım o zaman ya.ben döne döne dün forumda yüz tur attım nereye açsam diye ama yardım amaclı oldugu için buraya koymak geldi içimden...
acaba nereye açsaydım ki ya.
"püf noktaları" paneli olur mu?
Gizli Takipçi
30-12-2005, 15:25
Evet PÜf Noktalar Daha İyİ Bunun İÇİn.ama Kalsin BİrŞey Olmaz.
Karar ver abi ya.
pazarlık mı edelim.burda mı kalsın yoksa püf noktalara mı götürelim:P
Gizli Takipçi
31-12-2005, 13:53
PÜf Noktalara GÖtÜrelİm.
mod arkadaşlar konuyla ilgilensin o zaman!burdan duyrulurr.konuyu "pf noktalar" paneline taşımanız rica olunur...
tabi konuyla ilgilencek bi mod varsa:D
Gizli Takipçi
31-12-2005, 16:36
Bu BÖlÜmÜn Modu Yok.ama Admİnler TaŞiyabİlİr.
oke taşınmış abi.
şimdi konu tam yerinde oldu:)
Gizli Takipçi
01-01-2006, 18:49
Evet KardeŞ.Şİmdİ Konu Tam Yerİnde:)
cancancan
16-01-2006, 12:59
tskler
rica ederim kardeş de ...
teşekkür et için "teşekkürler" butonunu kullan
yoksa yorum yap:;)
bende ne zamandır böyle birşey arıyordum
teşekkür ederim
arkadaşım bu programla resmin mg yada kb ında düşürme yapılabiliyormu.yani ebat olarak değişmesi önemli değil benim için,mesela bir siteye resim koyucaz ama 200kb den fazla olmasın diyo.bu programla bu oranı ayarlıyabilirmiyiz ebatı küçültmeden.veya sizde bu işe yarayacak bir program varmı.şimdiden teşekkürler
şu an böl bişi yok benim elimde ama forumda vardır..
tüm programlar kısmına bak orda muhakkak bişeyler vardır...
onu da buluruz be seni mi kırcaz...;)
SkY LoRdS
13-07-2006, 19:46
sağolun yaw süpper....
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.