SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : ForumTURKA Deneyde :)

HaKeM
13-02-2007, 14:06
Yeni bir projede beraber olduk gine :p unuttuklarım olduysa af :rolleyes: sadece tanıdıgım kadarıyla yani foruma çok takılan kişilerden oluşturdum..sadece amacım geyiktir.yazdıgım yazılardan eğer rahatsız olan var ise özür diliyorum.iyi eglenceler :D

[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
Sol en baştaki ( catlak_gizem ) : ouff yaa deney deney ben sıkıldım,gezip tozmak istiyorum ben yaaa

(tek çarem ) : dur gizem yaa kanımı düşünüyorum.deneye bakıyormuş gibi yap gitsin.ouff kaan ne hallere düşürdün beni :(

(tatlı_jojuk ) : evet gizem deneye bakıyormuş gibi yap,ouff bende sıkılıyorum nerdesin kübram nerde :(deneykolik oldum aşkından :(

[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

Sarışın olan ( denizgözlü ) : kızım bu alete nasıl bakılıyor yaa bıraktılar bize sanki anlıyoruz da :(
Esmer olan ( esrar_lıdır ) : sende bir şeyde anladıgın yok niye okuyorsun anlamıyorum hee :)bırakta ben bakayım senin yüzünden sınıfta kalmak istemem :)

Masanın en başıntaki (sarabande ) : bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yabancı yazmışlar bir deney yapacaz burnumuzdan getirdiler yaww

Ayakta duran erkek (ChelekesH) haklısın abi yaa bu ne benim daha önemli işlerim var forumTURKAya proje hazırlıyacam ben daha ouff sıkıldım hee..

Beyaz önlüklü (rapsodisaadet ) : ne çok konuşuyorsunuz yaaa kızları geçtiniz vallaha sizin yüzünüzden karıştırdım dikkatimi dagıtmayın yaaa..

Masanın sonundaki ( sessiz feryat ) : sıkıldım yapmıyorum ben uykum geldi zaten gece yatamadım o kadar başlık açtım foruma kimse tşk bile etmiyor…

Arka masata oturanlar esmer olan ( the_killer ) : burcu abla bu ne işe yarıyor ?herkes eline almış oynuyor :D
Sarışın olan ( bucucubucu) : ouff kızım sende bir şeyden anladıgın yok sende eline al oyna herkes gibi :D

Hocamız (ghost_0651) : şimdi gençler şu göstermiş oldugum güç kaynagı ne işe yarıyor diyorsanız daha bize bu konu hakkında bir bilgi vermediler siz bir inceleyin bakalım :D

Gözlüklü olan ( Ayberk ) : hocam ayıptır sorması sizi kim hoca yapdı :D

Gözlüklünün yanındaki (rascal_turk ) : haklısın Ayberk bizde yutturacak bizde kendisini hoca sanmıştık :D

En sondaki (kralferdici_87 ) : ouff sıktı bu hocada.şimdi evde olup ferdi babanın parçasını dinlemek varken burada durmuşuz deney yapıyoruz çok sıkıcı..

Hocamız (ghost_0651) : buradaki amacımız güç nasıl oluşur ve nasıl ölçülürdür şimdi kitabınızın 56 sayfasını açın okuyun..

Gözlüklü olan ( Ayberk ) : ne o elinde tuttugun içilecek bir şeyse içeyim susadım yaaww:D
Gözlüklünün yanındaki (rascal_turk ) : yok bu sana yaramaz.ölürsün içersen birde senle uğraşmıyalım :D

En sondaki (kralferdici_87 ): versene yaww bırak ölsün bir şey olmaz ona :Dhelva yeriz hehe

Sarışın olan ( DALYA ) : bir deney yapacaz yok içinde malzeme tozu 50 gr olacakmış yok şu bu olacakmış ay ben pasta yaparken bu kadar çok gramlarla uğraşmadım yaa ne dir bu..

Esmer olan (tek carem ) : vallaha abla haklısın ben olsam hepsini koyarım ne ölçüyorsun nerden anlıyacak hoca :D

En arkadaki (tatlı_jojuk ) : sıktı vallaha ah ah kübram sende burada olsaydın seninle deney yapsaydım :( şimdi ne yapıyorsun özledim seni..

Herşey hayal ürünüdür..

SaygıLarımLa.!

MuTiNouS
13-02-2007, 14:08
Emeğine sağlık kardeşim güzel yapmışın..Saygılar..

_PoSeİDoN_
13-02-2007, 14:19
güzel olmuş...paylaşım için saol;)

denizgözlü
13-02-2007, 14:27
;);) cook güzel olmuş ...tşk

kral_ferdici_87
13-02-2007, 16:02
Teşekkürler Kardeşim Güzel Paylaşım Sunmuşsun Gerçekten Ellerine Sağlik Başarıların Devamlarını Bekliyoruz SaygiLaR...

catlaq_gisem
13-02-2007, 17:52
valla yaw cıhan abey ellerine saglık..hee bıde paylasımda bnada yer verdgn içnde saol:)

ALbaTRoS
13-02-2007, 18:05
teşekkürler vALLAHi artık bu kübranın yüzünden milletin diline düştük iyimi.ahh kübra ahhh :) paylaşımın için çok tşk ler kanka

the_killer
13-02-2007, 18:08
ne yani çk soru soran bi şy anlamıyo mu hıh küstüm :mecry:
ama çk gzL olmuş emeğine sağlık :)

_GHOST_
13-02-2007, 19:38
Forumturka yeni makinayla beraber yetenekli arkadaşlarımıza becerilerini gösterme fırsatı yarattı... Ellerine, emeğine sağlık... Güzel olmuş.. ;) Tebrikler...

CheLeKeSh
13-02-2007, 20:03

Masanın en başıntaki (sarabande ) : bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yabancı yazmışlar bir deney yapacaz burnumuzdan getirdiler yaww

Ayakta duran erkek (ChelekesH) haklısın abi yaa bu ne benim daha önemli işlerim var forumTURKAya proje hazırlıyacam ben daha ouff sıkıldım hee..

hehe cok superr yaaa saoL hakeM abii.. .

HaKeM
14-02-2007, 00:17
begenmenize sevindim bu projem aslında 1 ay öncesinde bitmişti bugüne kısmetmiş ;) yeni projelerde inş devam edecem..hazır ama azcık işleri var :)

SeSSiZ FeRYaT
14-02-2007, 00:34
...teşekkürler HaKeM emeğine sağlık...

..HıRÇıN..
14-02-2007, 09:32
teşekkürler emeğine sağlık çok güzel olmuş hakem kardeş :) şu gezi ne oldu unutmadım ben onu :):p ilk resimdeki sarışın kız benim arkadaş oluyor nerden buldun sen bu resimleri :)

HaKeM
14-02-2007, 12:46
teşekkürler emeğine sağlık çok güzel olmuş hakem kardeş :) şu gezi ne oldu unutmadım ben onu :):p ilk resimdeki sarışın kız benim arkadaş oluyor nerden buldun sen bu resimleri :)

efet gezi olan proje devam ediyor ;) bu resimleri bulduk işte bir yerlerden..gerçekten arkadaşın mı :rolleyes: :D

Lena
14-02-2007, 12:49
fransız kaldımm tabi kimseyi tanımayınca :p

§ααđ£ŧ
14-02-2007, 12:53
çok güzel olmuş eline sağlık :)

babacansedat
14-02-2007, 13:40
eline sağlık kısa ama öz olmuş ..

HaKeM
14-02-2007, 13:56
eline sağlık kısa ama öz olmuş ..

kısa olmaların nedenleri vardı sedat ama dedigim gibi 1 aydan beri duruyordu bugüne nasip oldu ama büyük projem hazır olacak ;)

TeK ÇaReM
14-02-2007, 14:11
ççççooooooookkkkkkkk güzel olmş hakem abi:D:D
harikaydııı saoL

..HıRÇıN..
14-02-2007, 14:24
efet gezi olan proje devam ediyor ;) bu resimleri bulduk işte bir yerlerden..gerçekten arkadaşın mı :rolleyes: :D

ya şöyle söyleyim yaşı benden küçük ama arkadaş diyelim :) aynı kuaförde çalışıyorduk ben çıkana kadar :p şu geziyi biran önce bitir cihan merak ediyorum hehe :)

babacansedat
14-02-2007, 14:39
abi gezi projesini ben hazırlamayı düşünüyordum valla
ama sen daha iyi hazırlarsın sana devrediyorum ben vazgeçtim ;)

ESRA_RLIDIR
14-02-2007, 20:41
hakem yine döktürmüşsün ellerine sağlık..........=)

firststudent
14-02-2007, 22:10
ellerine sağlık çokk güsel olmuuşş...

M$N GÜ$€L!
14-02-2007, 22:15
ask olsun hakem abim bn nie yokum öle olsun:(güsel olmus ama ..

HaKeM
14-02-2007, 22:22
ask olsun hakem abim bn nie yokum öle olsun:(güsel olmus ama ..

dedim yaa bu projem 1 ay oldu yapalı devam ediyordum ama devam edemedim daha güzelleri vardı oda yaza kaldı artık gidiyorum :( ama unutmuyacam seni projeme en başa yazcam..

M$N GÜ$€L!
14-02-2007, 22:24
yaa gitme snnn istemiorm bn bi yerde olmak fln gitmee:(:(:((:(:(:

_AyBeRk_
15-02-2007, 12:22
ya konuda resimmi yok? bnim pc' de problem mi var üye resimlerinide göremüyorum :(

HaKeM
15-02-2007, 18:34
ben gayet görüyorum sorun pc olabilir

cutewitch
15-02-2007, 19:02
cok gsl olmusss.....:)

gardiyan
15-02-2007, 19:52
eline sağlık super

Kanuni45
15-02-2007, 21:38
Teşekkürler...