SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tv kartı ile Webcam nasıl çakışır ya

RudeBoy1620
22-12-2005, 20:18
bende creative nx ultra webcam var avermedia tv kartı var bunlar çakışıyomuş messengerda cam açtığımmda tv de ne izliyosam enson kamera görüntü kısmında o çıkıyo hayret olay acaba bu sorun ortadan kaldırılabilirmi bi bilen varsa ayktırsın lüfen ;)

senoool
05-01-2006, 19:47
olay tamamen şundan ibaret...
her ikiside ses ve video aygıtı olduğundan yazılım lar bir biriyle uyumlu çalışmayabiliyor...ayrıca messenger da ki olay iki yazılımdan tv kartınınkinin baskın çıkmasıyla ilgili...burda sana tavsiyem:
1.yazılımlar en son sürümlerini bulup yükle
2.yükleme sıralarını deiştir.Mesela önce web cam ı sonra tv kartını yükle bunlar ı dene olmazsa gene yaz...

ustavolkan
06-01-2006, 14:09
Dostum bende avermedianın analog tv kartı ve de adını bilmiom şimdi dandik bi markaydı neyse web cami war iç de çakıştıklarını grmedim tv ile tek sorunum media playerı açtıktan sonra tv yi açamamamdı ilk önce tv yi açmam gerekiyodu onuda son sürücüyle çözmüşler. Başka da bir sorun yaşamadım. senoool un dediği gibi bence sorun driverdandır güncelle.

andromeda
15-02-2006, 11:33
bende de oldu ve su andada oluk durumda

EMIR_BENN
15-02-2006, 12:33
kardeş bunun önlemenin yolu msn de kamera ayarlarına girip ses ve görüntü kurulumunda ordan kamera seçenği senin tv kartın olmus ordan düzelt kameranı seç kameran açılır

za.com
17-07-2006, 23:44
:haha: evet çakışabilir bende life view tv kartı var ve web camımda life view benimde aynı olay başıma geldi fakat ben bir yolunu buldum menüden çakımayı düzelttim sende ayarlarını bi kontrol et.:haha:

emre268
28-07-2006, 19:52
KardeŞ Bende Ne Webcam Var Ne De Tv Karti Var Ama Ben Bİlgİsayarciyim KardeŞ Bak Şİmdİ Msn De Üst Tarafta AraÇlar Sekmesİnden Ses Ve GÖrÜntÜ Kurulumu Var Oraya Tiklayaraktan MenÜler AÇilir Sende Oradan Tv Kartini DeĞİl Kamerayi Ayarlayacaksin

l_akrep_l
09-08-2006, 21:53
Bilgiler
Giriş: Jul 2006
Üye No: 33017 Teşekkürler
Teşekkür Sayısı: 1
1 Mesajda 1 Kere Teşekkür Aldı Ünvan
İtibar Gücü: 7
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :

--------------------------------------------------------------------------------

KardeŞ Bende Ne Webcam Var Ne De Tv Karti Var Ama Ben Bİlgİsayarciyim KardeŞ Bak Şİmdİ Msn De Üst Tarafta AraÇlar Sekmesİnden Ses Ve GÖrÜntÜ Kurulumu Var Oraya Tiklayaraktan MenÜler AÇilir Sende Oradan Tv Kartini DeĞİl Kamerayi Ayarlayacaksin

selvet
20-01-2007, 10:57
sayın arkadaşlar bendede aynı sorun var ve ne yaptıysam düzelmedi. En son tv seyredecek olursam crtl+alt+dell deki işlemlerden web cam i kapatıyorum tv o zaman çalışıyor tv kartı: life view connexsan cipli web cam : piranha ve yeni drayvır demişsiniz bulan varsa söylesin

salihzeki
20-01-2007, 21:38
Aynı sorun bendede var webcam yeni piranha tv kartı inca cakışıyor ben web cama tv yi tercih ettim .çözümünü bulamadım bi türlü...

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net