SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : .... hakkında bilmek istediğiniz herşey!

KONT_LEMAR07
19-01-2007, 00:02
.... hakkında bilmek istediğiniz herşey!

[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

"Ne nedir, neden olur? Peki niye öyledir?" gibi ....le ilgili îistil kapalı sorularınız mı var? İste size açık sorulara, açık yanıttan Aklınızda soru işareti kalmasın!

Cinsel yaşam, insanlığın en karanlık kalan yanlarından biri. Utanç duygusuyla korkuların birleşimi, cinselliğin her tür gerçek dışı söylentiyle birleşmesine neden oluyor. Kulaktan dolma bilgiler, uydurulmuş fantastik öyküler, cinsellik bir sır gibi fısıldandığı sürece, gerçeğin yerini alıyor.

İşte size gerçek bilgiler... Belki, merak edip soramadığınız, belki yalan yanlış bilgiler yüzünden yanlış bildiğiniz ilginç .... sorularını sizler için derledik.

Penis, gerçek büyüklüğüne ne zaman ulaşır?

Erkek cinsel organları, 17 yaşında normal büyüklüğüne ulaşır. Erkekler, 10-13 yaşlarıda ergenlik dönemine girdiklerinde, penisleri de diğer organları gibi, gelişmeye ve büyümeye devam eder. Bu büyüme 17 yaşına gelinceye kadar sürer. Bir erkeğin ergenliğe girmesiyle, cinsel gelişimini tamamlaması aynı şey değildir.

Penisin normal büyüklüğü nedir?

İşte erkeklerin daha çok küçük yaşlardan itibaren cevabını aradıkları can alıcı bir soru. Bu normal ölçü arayışının başlıca sebebi, bu çıtanın altında mı, yoksa üstünde miyim kaygısı. Bu sorunun cevabı "Partnerini mutlu eden penis, normal penistir" diye verilebilir. Bütün penisler erekte olduğunda uzar. Ancak, daha matematik bir cevap istiyorsanız, 13-15 cm kadar diyebiliriz. Şimdiye kadar tıbbi kayıtlara geçen en uzun penisin 33,5 cm uzunluğunda ve 15 cm çapında olduğu belirtiliyor. Şunu söyleyelim; çok büyük penis insana sadece problem getirebilir. Neden derseniz; 1. Vajinadan daha uzun ve geniş bir penis, acı verebilir. 2. Penis büyüdükçe, ereksiyon zorlaşır.

Uzunluk mu önemlidir, genişlik mi?

Bunu siz söyleyin! Hangisi? Erkeklerin uzun penis takıntısını boşverin. Onların takıntısı var diye, sizin de takıntılı olmanız gerekmez. .... Terapisti Julie Gole bakın ne diyor: "Eğer ideal bir penis tasarımı yapabilseydik, bu kapı tokmağı gibi, "kısa ve kaim olurdu."

Prezervatif kullanırken bebek yağı kullanılmalı mı?

Kayganlığı arttırıcı yağlar prezervatifi olumsuz etkileyebilir. Yağ bazlı vazelin, el kremi, dudak parlatıcısı, ruj gibi maddeler, prezervatifi zayıflatabilir. Bu tip ürünler kullanmak yerine özel hazırlanmış ve prezervatifle kullanılabileceği belirtilmiş maddeler kullanın. Ya da en iyisi, ön sevişme süresini uzatın.

Regl döneminde .... güvenli midir?

Hayır. Binlerce kez hayır. Hamile kalabilirsiniz. Yoksa siz vajina içinde spermin 5 gün boyunca canlı kalabileceğini hâlâ öğrenemediniz mi? Regl döneminin tehlikesiz olduğunu düşünüp hamile kalmak çok acı bir sürpriz olabilir. Unutmayın, bazı kadınlar, cinsel ilişki sırasında bile yumurtlayabilirler!

Bazen .... neden acı verir?

Vajinal sıvının yeterli olmadığı durumlarda, eğer bir kayganlaştırıcı da kullanmadıysanız, doğacak tahrişlerden ötürü .... acı verebilir. .... sonrası küçük ağrılar genellikle problem yaratmayacak cinstendir. Ancak, ağrı sürekli hale geliyorsa ve her birleşme sırasında ve sonra yineleniyorsa, mutlaka doktora görünün. Çünkü bu tip ağrılar vajinal kistlerin ve yaraların habercisi olabilir. Birleşme sonrası kaşıntı ve tahriş yaşıyorsanız, belki de meni alerjiniz vardır. Siz siz olun, işinizi şansa bırakmayın ve doktora görünün.

Klitoris ....ten sonra neden hassaslaşır?

Klitoris, bir aysberge benzer... Yani göremediğiniz tarafları, gördüğünüzden çok daha fazladır. Erkeklerdeki penise benzer bir yapısı vardır. .... sırasında içindeki kılcaldamarlar kanla dolar. Dokunulmaya karşı duyarlılığı artar.

Orgazm sonrası kendimizi neden daha iyi hissederiz?

Orgazm, damarlarımızdaki kan akışını hızlandırır ve dolaşımı canlandırır. Meditasyon kadar etkili bir rahatlama yöntemidir. Bungee Jumping yapmış birinin yere ayak bastığı andaki rahatlama hissini düşünün. Orgazm, biraz da buna benzer.

Neden penis bazen yana yatar?

Bazı durumlarda erekte olmuş penislerin, bir tarafa doğru yattığı görülür. Bu normal bir durumdur. Penisler de tıpkı diğer organlar gibi, her insanda farklı özellik gösterir. "Peyronie"s disease" adı verilen ve peniste nedeni belli olmayan hücre çoğalmasına sebep olan ağrılı bir hastalık da penisin çarpık durmasına neden olabiliyor. Bu durum onu rahatsız etmiyorsa, sizi rahatsız etmesi de gerekmez.

Penis kırılabilir mi?

Evet. Ereksiyon halindeki bir penis, baskı altında kırılabilir. Çok ağrı verici olan ve doktor müdahalesine gerek duyulan bu durum, erkekler için çok ciddi bir sorun olabilir. Bu tatsız durumu yaşamamak için, dikkatli olmanızda fayda var.

Erkekler orgazm taklidi yapar mı?

Evet, neden olmasın? Onun ereksiyon olması, ille de boşalacağı anl..... gelmez. Hatta belki başı ağrıyordur, çok yorgundur ya da havasında değildir.

Penis neden mavileşir?

Yüzüstü pozisyonda, penise daha fazla kan gitmesi, penisin mavileşmesine neden olabilir. Boşalma sonrası ya da ereksiyonun sona ermesi halinde, penis tekrar gerçek rengine döner. Eğer çok rahatsız oluyorsanız bakmayın. O rahatsız oluyorsa, bir doktora görünsün. En azından içi rahat eder.

şeker buket
16-10-2007, 18:34
vallah bilmiyodum öğrenmiş oldum:D:D:D

by_yolcu
21-10-2007, 23:29
bu yaşıma kadar cahilmişim sagol arkadaş bilgilendim

burak_punisher
23-10-2007, 15:34
vay be ne gunlere kaldık kadınlar da boşalır hee

zαкηαƒєiη
25-10-2007, 15:39
bu kadarınıda bılmıodum he :D cogunu bılıodum ama bazılarını bılmıodum :D

anvil43
25-10-2007, 21:31
bende biliyordumda :p dekrarlamıs oldum:D

aZiM
25-10-2007, 22:16
ogrenmek deyil bilmemek ayiptir ;)

usluer70
26-10-2007, 17:07
valla dostum emeğine sağlık saol

coolboys
28-10-2007, 11:48
döbe döbee :D neyse çok saol öğrenmiş oldum ilerde uygularım

ogrenmek deyil bilmemek ayiptir ;)
yoo o öyle deilki bilmemek deil öğrenmemek ayıptır:D
Penis kırılabilir mi?

Evet. Ereksiyon halindeki bir penis, baskı altında kırılabilir. Çok ağrı verici olan ve doktor müdahalesine gerek duyulan bu durum, erkekler için çok ciddi bir sorun olabilir. Bu tatsız durumu yaşamamak için, dikkatli olmanızda fayda var.
üff ne kötü olur ya ahh

Fukara
30-10-2007, 11:47
AIDS, oral ....le bulaşır mı?

Olabilir. HIV virüsünün bazı vücut sıvıları ve kanla bulaştığı herkesçe biliniyor. Oral .... sırasında ağzınızın içindeki mikroskobik kesikler, dişetlerinizdeki küçücük bir yara virüsün vücudunuza girmesine neden olabilir. Sadece HIV değil, herpes virüsü ve pek-çok cinsel hastalık, oral .... sırasında bulaşabilir. En iyisi henüz ülkemizde satılmayan ağız kondomlarından edinmek için yurt dışından sipariş vermeniz! Eğer işin meraklısıysanız!

BAzi Kisilerin Kafasindaki SOru isaretlerinden biriside Genelev Diye Adlandırılan Musehcen Yerlerdir Oraya gidersek Birsey olmaz falan filan Kesinlikle Aldanmayın Temiz Bayanların Oldugu Gibi Hasta Bayanlarda Var..Kesinlikle Onerim Gitmeyin...Ayrıca Su Sozu unutmayın

Ayak Zinasi.
Göz Zinasi.
Kulak Zinasi.
Kalp Zinasi...

"Gözlerin zinasi, bakmaktir. Kulaklarin zinasi, dinlemektir. Dilin zinasi, müstehcen konusmalardir. Elin zinasi, uzanip tutmaktir. Ayagin zinasi, adim atmaktir. Kalp ise, bu gibi kötü seyleri sever ve onlari temenni eder. Kalbin bu temennisini tenasül uzvu ya dogrular veya yalanlar."
Ar damari çatlamis, her türlü kötülügü yapmakta bir sakinca görmeyenlere Abdullah Faruki El Muceddidi hz.lerinin dili ile seslenelim:

Edep Yahu

furkandere
30-10-2007, 16:40
cahil kalmışım walla bunca şeyi bilmemek :D:D:D

sevda_yakar
26-12-2007, 19:08
:rolleyes::rolleyes:GERÇEKTEN BİLMEDİĞİMİZ Bİ ÇOK ŞEY VAR TEŞEKKÜRLER

latifb
27-12-2007, 22:08
çok tşkler . . .bu tip konulara deyinerek en azından bi adım atarak öncülük ettiğin için çok tşk. ediyorum sana . . .lütfen herkess cinsellik hakkında merak edilen ilginç birer soru cvb koysun . . .
Kadınların .... için önce kalbini ve beynini kazanmak ardından takdir, ilgi, sevgi ve şefkati üzerlerinden eksik etmemek gerekiyor PSİKOLOG Barbara De Angelis'e göre erkekler stresle baş etmek ve gerilimden kurtulmak için .... yapıyorlar.

Kadınlarınsa .... yapmaları için gerilimden ve stresten uzaklaşmaları şart. Durum böyle olunca kadınların cinsel hayatta istedikleri aslında normal hayatlarında saklı. DE ANGELIS , kadınların cinsel hayatlarıyla ilgili bilinmesi gerekenleri 4 maddede topluyor ve kadının ....üel sırlarını ortaya çıkarıyor:

1- Kadınlar önce beyin ve kalplerinden uyarılırlar.

2- Kadınların .... arzusu duymaları için, kendilerini rahatlamış ve tüm problemlerden arınmış hissetmeleri gerekir. Bu çok önemlidir.

3- Kadınlar tahrik edilmekten çok hoşlanırlar.

4- Kadınlar .... konusunda aceleye getirilmekten nefret ederler. Erkeklere öneriler Psikolog De Angelis, iyi bir .... hayatı için erkeklerin atması gereken üç küçük adımı da şöyle özetliyor:

SEVGİ VE ŞEFKAT: Onun kalbini takdir, ilgi ve şefkatle doldurun yeter. Önce sevdiğiniz kadını, sevginize muhtaç kılın. O zaman, sizinle .... yapmaya muhtaç kaldığını göreceksiniz.

YATAK DIŞI İLİŞKİ: Sevişmek için yatağa girmeyi beklemeyin. Unutmayın, bir kadının yataktaki arzusunun miktarını belirleyen onunla yatak dışındaki ilişkinizde olup biten her şeydir.

ÖN SEVİŞME: Usta bir duygusal ön sevişmeci olun. Onu rahatlatmak için ne yapabileceğinizi sorun. Onu neyin ....i ve feminen hissettirdiğini bulun. Mum mu, iç çamaşırı mı, içi köpüklü bir banyo mu, masaj yağları mı? İŞTE İDEAL ERKEK AŞAĞIDA sayılan özelliklerin birkaçını bile yapısında barındıran erkek, kadınların kalbini feth ediyor... E, tabii bu özelliklerin hepsine sahip olanlar ise kadınlar aleminde 'ilah' sayılıyor...

1- Yavaş sevişip, güzel öpüşen

2- Kadınla yatakta konuşan

3- Gözleriyle bir kadına onu çok sevdiğini anlatabilen

4- Kadını soymaya vakit harcayan

- Dokunurken uyarmayı becerebilen ve bundan hoşlanan

6- Bir kadının saçına babasından farklı dokunabilen

7- Bir kadının yatakta ve onun dışında ne istediğini keşfetmesine fırsat veren

8- Cinsel açıdan bir kadını baştan ve yoldan çıkarmayı bilen

9- Kendilerini fiziksel olarak sevişmeye hazırlayan

10- Bir kadına kendini her fırsatta güzel hissettiren

11- Masaj yapmayı bilen...

mad_boy26
24-01-2008, 14:47
süper walla saoalsın be ya
:D

Rasim00
18-02-2008, 01:17
biz cahilmişiz be kardeşler

slm2
18-02-2008, 18:59
her erkeğin bilmesi gerekir diye düşünüyorum. ayrıca teşekkürler.

angelgirl
20-02-2008, 10:25
:D bilmeyenler için gayet öğretici

xxfearxx
01-03-2008, 13:39
spr saol :D demek böle ha :D:D:D

r.cann
05-03-2008, 20:53
:41:Arkadaşım bu verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu konularda bilgiliyim diye biliyordum. Ama bilmediğim bir şey varmış.

şıh
23-03-2008, 10:36
biz bunları biliyoruzda yinede sağol:mad::mad::mad:

kartanesi_18
25-03-2008, 10:32
çoğunu biliodum ama ilgiç olan şeylerde öğrendim :S sağol arkadaş :)

Kaderin_Kurbani
25-03-2008, 20:49
bn hepsini
biliyorum
:D

elveren_34
26-03-2008, 22:52
nerdensiniz ve isim ne msn adresim
EDİT.........

dadili
27-03-2008, 18:51
bende biliyodum yaa bunlar ne boyle yaa sonra kucuk yasta biri girip okuyunca anne ve baasina anlatirsa ne olur ya arkadaslar bunlari boyle sap diye soylenilmezki

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net