Tüm Versiyonu Göster : BaŞlat Yerİne Adin Yazsin(RESİMLİ ANLATIM)
Gizli Takipçi
10-12-2005, 13:49
. [Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]) programı indirin ve çalıştırın.
2. programın hemen sol en üstteki menüsünden open'a basın ve C:/WINDOWS/explorer.exe dosyasını açın.
3. ve soldaki menülerden sırası ile ***String Table****37***578. satırdaki 'start' yazsını istediğiniz şekilde değiştirin.
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
4. 'Compile script' diyin ve bunu programın yine save as butonun kullanarak ''myexplorer.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.
5. Programı kapatın.
6. Başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile.
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\
Winlogon altındaki 'shell' değerine çift tıklayın ve burdaki
'explorer.exe' yi 'myexplorer.exe' olarak değiştirin.
8. Registry'i kapatın ve bilgisayrınza bi oturum aç kapa yapın bakalım nasıl olmuş
NOT:SEVGİLİ ARKADAŞLAR!LİNK KONTROL EDİLMİŞ OLUP HİÇ BİR HATASINA RASTLANMAMIŞTIR.PROGRAMI DİLEDİĞİNİZ GİBİ HAYIRLISIYLA KULLANIN.
SAYGILARIMLA!...
eline sağlık kardeş +1 rep benden
Gizli Takipçi
14-12-2005, 15:47
Repİn İÇİn SaĞol ArkadaŞ.
sanal_casus
19-12-2005, 21:54
ellerine saglık ortam :)
Gizli Takipçi
20-12-2005, 19:50
Tamam ArkadaŞim SaĞol.benden Sana +1 Rep.ok.
eywallah
bi forumu dolaşim dedim iyi paylaşımların da varmış:)
ellerine sağlık;)
Gizli Takipçi
02-01-2006, 16:19
DİĞer PaylaŞimlarim KÖtÜ MÜ:)
Junior Files
06-01-2006, 14:27
GerÇekten Harİka Oluyor Gİzlİ.saĞol KardeŞİm.
pauselimit
29-04-2006, 00:11
eyvalalh
sistemi yavaşlattırıyor........bu işi yapan bir program var ama o da bir kaç dakikalığına değişriyor.
♥ღ cђaรєг ♥ღ
23-05-2006, 01:22
Eyw.Gizlii :D
Valla manyakss oldu heee al helalinden repini ;)
Gizli Takipçi
24-05-2006, 21:22
bende sana bi rep verim
♥ღ cђaรєг ♥ღ
25-05-2006, 00:04
Çok makbule geçti:)Ne gerek vardı cnm :D
denedim bi sorun çıkmadı ellerine sağlık
1 rep ez olur sana 100 hatta 1000 rep verdim. sağol
my_hacker_baba
07-07-2006, 12:43
kaydet me yari yapamadım resimli anlatırmısın
ahureyre
06-08-2006, 03:13
inanmayın bu herifin dediğine.sadece masaüstü yok oluyo.ben zor düzelttim.SAKIN DENEMEYİN
sımdı bende tesekkur edecem ama herkezı banlanmıs goruyorum hayırdır???
turkaugur
04-09-2006, 19:37
aga ben yükledim çalıştırdım ama bende 37nçıkmadı 4000 li sayılar çıktı ve onlarda da başlat yazısı yok tu nasıl yapcam
oki_doki
11-10-2006, 00:40
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\
Winlogon altındaki 'shell' değerine çift tıklayın ve burdaki
'explorer.exe' yi 'myexplorer.exe' olarak değiştirin.
kardeşim güsel ellerine sağlık ama ben yukardakini anlamadım onu nerden yapıyorsun onu da biraz daha açık anlatsan sevinirim iyi paylaşımlar
boztepeli_61
11-10-2006, 02:59
kardes bu konu daha onceden aydınlatılmıştı galiba hadi bi hatırlatalım daha kolay bi yolu var
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.])
bide bunu deneyin:)
ugr_gençkartal
21-10-2006, 12:13
allah belanı wersın benım pc yı hackledın lan masaustü yok sarabande ve choosen arkadasım sıze seslenıyorum bu kısıye cezasını werınnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ugr_gençkartal
21-10-2006, 12:14
yardım edın lutfen zaten ctrl alt deleteden bağlanıyorum çok zor durumdayım ALLAH(C.C.)rızası için yardım edın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ugr_gençkartal
21-10-2006, 12:21
ahudeyde nasıl duzelttın kardesım bana msn nı werır mısın bana da oldu acıilllllllllllll
ugr_gençkartal
21-10-2006, 12:24
msn nem ugr_yrd_889............. ahudade acıl yardım
gitarist3434
22-10-2006, 05:40
Slm Hocam Valla çok Ii Olmuş Ama Ben Daha Yeni Olduğum Için N N Dir Pek Fazla Bilmiyorum Bu Rep Olayi Msl:D ÇÖZDÜMM YANDA İBARELER VARMIŞŞ ONLARMI REP?
wildwolf
24-10-2006, 02:46
bu bi şerefsizlik. Evet Allah belanı versin...Arkadaşlar yapmanız gereken sadece
HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'shell' değerine çift tıklayın ve burdaki 'myexplorer.exe'yi tekrar 'explorer.exe' olarak değiştirin. Ve bilgisayarınızı restartlayın. Bilgisayarınız eski haline gelir
Bu arada bide benden tavsiye böyle forumdan atılmış şerefsizlerin msj larına fazla itimat etmeyin
gitarist3434
05-11-2006, 02:53
hocam bende dediklerini yapıyorum ama bende n den se windows explorer exe dosyası bulunamadı diyor anlamveremedim birazda cahiliz bu konularda yardımcı olursan sevinirim teş.
тυαηα&¢ιнαη
18-12-2006, 22:10
arkadaşım shell çıkmıyor yaaa
A.S. ALLAH içeren mubarek kelimeleri büyük yazın örnek:EYVALLAH arkadasım saol gerek yok bence:) tsk paylasım icin
™ |Dk_AsHeUl| ™
27-04-2008, 18:16
Ah Be Niyeattilar Seni Ne Yannişin Vardi Neyse Tşk Ler
woldemort12
05-05-2008, 18:24
ne mal adamlarsınız ya herkes küfür ediyo adamın çektiği resme bakın kendi bilgisayarında başlat yazmıyor demek yapmış hem yapamıyorsunuz hemde küfür ediyorsunuz ayıp yaw
biride çıkmış bilgisayarım hacklendi diyo bunu okuyan herkes gülmekten ölmüştür sanırım.
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.