Tüm Versiyonu Göster : Peygamber Efendimizin Türkler Hakkındaki Hadisleri!!!
SAFKANTÜRK
31-12-2006, 16:31
"TÜRKLER SİZE DOKUNMADIĞI,HARBETMEDİĞİ SÜRECE,SAKIN SİZ DE TÜRKLERE DOKUNMAYINIZ!"(en-Nesei,Sünen en-Nesei,4,s:44)
"SİZLER;TÜRKLERLE ÇARPIŞMADIKÇA KIYAMET KOPMAYACAKTIR"(el-Buhari,4,s:34,35,156,Sahih-i Müslim,17,s:37,38)
"Allah'ın "Doğuda" bir ordusu vardır.Onun adını TÜRK koymuştur.Kendisine baş kaldıranlardan işte onlar vasıtasıyla intikam alır"(Hadisi nakleden Kazvini.el-Kaşgari,Mahmud,Divanü'l-Lügat et-Türk,İstanbul,1333,s:292)
"SİZLER;TÜRKLERLE ÇARPIŞMADIKÇA KIYAMET KOPMAYACAKTIR"(el-Buhari,4,s:34,35,156,Sahih-i Müslim,17,s:37,38)
ALLAH razı olsun kardeşim.Ve bu hadis Türklerin müslüman oluşlarından hemen önce araplar ile yaşanmıştır.Yani hadis tecelli ederek türklerin müslüman oluşuna vesile olan savaş gerçekleşmiştir.
:bayrak: Kardeş Türkler hakkında bir hadisde ben yazayım...Yanlış hatırlamıyorsam düzeltin lütfen:Efendimiz (SAV) şöyle buyuruyorlar:
TÜRKLER DÜNYAYA İKİ DEFA HÜKMEDECEKTİR...
Burda benim anladığım :1.OSMANLI İMPARATORLUĞU 2.TÜRKİYE CUMHURİYETİ olacak inşallah...:bayrak:
çok sağol ya insan duygulanıyo valla
Cok Guzel Allah Razi Olsun Arkadaslar Hepinizden:Allah Eksiklerimizi Kapatmamiz Icin Bize Firsat Versin Insallah
SAFKANTÜRK
08-01-2007, 22:29
:bayrak: Kardeş Türkler hakkında bir hadisde ben yazayım...Yanlış hatırlamıyorsam düzeltin lütfen:Efendimiz (SAV) şöyle buyuruyorlar:
Burda benim anladığım :1.OSMANLI İMPARATORLUĞU 2.TÜRKİYE CUMHURİYETİ olacak inşallah...:bayrak:
İNŞALLAH DÜNYAYA YENİDEN HAK VE ADALETİ BİZ GETİRECEĞİZ.
kardeşler osmanlı devleti bir islam devleti olması mesabesiyle doğrudur..Ancak şu an ülkemizde ALLAH ın kanunlarıyle hükmedilmediği için kardeşin dediğinin ikinci kısmı olamaz..ALLAH hiçbir zaman küfür kanunlarıyla adalet ve islamı yaymaz..Mesela ALLAH içki zina ve faizi yasaklamış ve bu kanunlarla hükmedilmesini emretmiştir..Ancak günümüz rejimini küfür rejimi yapan işte kur an dan yüz çevrilmesidir..İnşaAllah bir gün olur..ALLAH tüm müslümanım diyenlere hidayet versin.
GÜLENDAM
09-06-2007, 20:41
guzel bır konu ALLAH razı olsun
redkit123
12-10-2007, 20:50
İyi güzelde Peygamber efendimiz o zamanki Türkler'i tanıyormuymuş Şayet şöyle bi hadis var yanlış hatırlamazsam kim benim söylemediğim bir sözü benim ağzımdan söylerse kıyametteki yerini hazırlasın
Çok tesekur ederim,, cok guzel bi konu acmisin!!
joeBlack
20-10-2007, 18:39
tükiye cumhuriyeti dünyanın en büyüğü en gelişmişi en güçlüsü en adaletlisi olacak inşallah
KenanKaplan
21-05-2008, 14:54
Cevap yazmadan edemedim hemen üye oldum..
1. si TÜRKLER DÜNYAYA İKİ DEFA HÜKMEDECEKTİR... hadisine kaynak göstermelisin
2. si Türkiye Cumhuriyeti olarak dünyaya hükmedeceğimizi söylemek bilgisizliğe işarettir ve çok günahtır..Faiz düzeninin olduğu bir ülke sömürülmeye mahkumdur..Osmanlı Devleti ile Şu anki Cumhuriyeti kesinlikle kıyaslayamayız bu çok yanlış ve ahmaklık olur..Öncelikle Osmanlı Devletinin Yönetim Sistemini Ele Alın bilmeden yorum yapmayın.
3. sü Bu Siteyi Alakadar ediyor..Hadisleri yazmanız iyi güzel hoş ama neden bu hadislerin hemen üstünde Göğüs büyütme yöntemleri ve dimdik göğüsler diye saçma bir reklam var..
Akıl Sahibi bir arkadaşın bana cevap yazmasını istiyorum..Bu konu üzerinde durmalıyız bence ve geç kalıyoruz hiç farkında değiliz..Sokaklarda mini eteklerle dolaşan bizim kızlarımız..Erkeklerimize gelince durum aynı..Osmanlı Devleti Ahlakıyla 600 sene ayakta kaldı..
Bu ahlaksızlarla dünyaya hükmedeceğimizi düşünmemiz bile ahlaksızlık olur.
Ki Kendimizi Adına Sözde Süper Devlet Dedikleri Amerika ile Kıyaslarsak Müslümanlığımızı incelememiz gerek..Gücü Maddeye bağlayanlar her zaman kaybeder..Daha bu gün burada yarım saat önce şehit astsubayın cenaze töreni oldu ve ayrıca festival günüydü..Tablo çok vahim..Festivale katılanların sayısı törene katılanlardan çok daha fazlaydı..Bumu bizim ileri görüş anlayışımız ve vicdanımız..Bu şehite yapılan ahlaksızlıkla Dünyaya hükmedeceğimizi söyleyenler öncelikle halimize bakmaları gerek..Kendilerine ileri görüşlü diyen Bir Kadının Camii de Cenaze namazı esnasında İmam hakkında "Bize Din Dersi Veriyorlar " demesine ne buyrulur. ..Mezardan öteye niye düşünmezler bu ileri görüşlüler..Bu vurdumduymazlığa sinir olmamak elde değil..Türk milletinin bence ıslah olması gerek öncelikle..Hiç lafı sağa sola çekmeyelim..Halimiz buyken neden bunu saklıyoruz veya söylendiğinde kızıyoruz birbirimize..Kendinizde görüyorsunuz tv radyo internette o kadar ahlaksızlığı..Siyaset yayını yapan sitelerde erotik içerik ..Dini yayın yapan yerlerde arkadaşlık adı altında gizli ahlaksızlıklar..İnsan kendisinden şüphe eder hale geldi..Yaşam Tarzımız Bumu? Böyleyken ileriyi güllük gülistanlık görüyorum demeyin lütfen..Fırından Aldığımız Ekmeğe Bile Haraç ödediğimizin farkında olan bir arkadaştan cevap bekliyorum ne olacak halimiz? Allah a emanet olun
Mail Adresime Yazarsanız Sevinirim.. info.kenankaplan.com
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.