Tüm Versiyonu Göster : Bilgisayarımın açılış şifresini unuttum nasıl bulabilirim ?
nevzatzengin
24-11-2005, 14:47
--------------------------------------------------------------------------------
Bilgisayarımın açılış şifresini unuttum nasıl bulabilirim ?
Windows Xp yanındaki hatırlatma sorusunu bile unuttum desem ???? yardımcı olun lütfen
DeRBeDeR_85
24-11-2005, 17:17
güvenli kipten gir (açılışta F8 basılı tut) Denetim masası Kullanıcı ayarları parola değiştir vardır bu şekilde çözülür
nevzatzengin
24-11-2005, 18:23
denedim olmadı tekrar şifre istiyor. :(
ustavolkan
25-11-2005, 19:26
Dostum kaybolan şifreyi yeniden oluşturmak için bir disket wardı onunla bilgisayarı açabiliyordun eğer dosyayı bulursam yayınlayacağım, ayrıca diğer bir yol ise formattır (eğer ziyaretçi=guest hesabın yada şifresiz bir hesabın yoksa eğer warsa F8 işe yarar).
ustavolkan
25-11-2005, 19:28
Söylemeyi unuttum bu şifreli disket bazen çalışamayabiliyor , ayrıca yönetici hesabın warsa ondan o hesabı silip yenisini açabilirsin , fakat dosyaların şifreliyse geri alamazsın. Ayrıca bu konuyu işletim sistemine taşıyorum yeri donanım bölümü değil.
adminstar
10-12-2005, 19:34
evet ama bu f8 e basılı tutup güvenli kipte açmak sp2 lerde oluyormu
kardeş şifre ekranı gelince ctrl+alt+delete bas üst yere admanistrator yaz parola alanını boş bırak tamama tıkla eğer yönetici parolası yoksa kesinlikle açılır...
kemalaga
26-01-2007, 15:09
admine şifre koyduysa
snakeeye
26-01-2007, 18:18
Arkadaşim Bilgisayarin Açilirken F8 Tuşuna Bas Ve Oradan Güvenli Modda Aç Açilan Ekranda Administratörden Giriş Yap Ve Oradan Kullanici Bilgilerine Gir Ve Tüm şifreleri Iptal Et. Sorunun Kalkar Ortadan
A.S. arkadaslar böyle durmunların önlemini almak için birden fazla oturum macın ve bir tane oturumun sifresini yapmayın ve hepsinide admin yapın diyelim şifreyi unuttunuz şifresiz oturumundan girip kaldırabilirsiniz
sorunlarınız olursa özel msj atın özel msjdan size mail adresimi veririm ordan daha detaylı anlatırım
SELAMETLE
hirens boot diye bi program var bilgisayarı o cd ile başlat daha sonra orda komutları ver ve şifreyi kır
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.