SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bilgisayarımın açılış şifresini unuttum nasıl bulabilirim ?

nevzatzengin
24-11-2005, 14:44
Bilgisayarımın açılış şifresini unuttum nasıl bulabilirim ?

Windows Xp yanındaki hatırlatma sorusunu bile unuttum desem ???? [Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] yardımcı olun lütfen

spawn951
24-11-2005, 16:37
dostum sen en iyisi "HAFIZA GELİŞTİRME" kitabı oku

nevzatzengin
24-11-2005, 18:21
hackerların amacı bu olmaz ben şifremi hatırlıyorum o kitaba da ihtiyacım yok bence sen uyanık olmayı öğren desem sadece yeni yöntemler arıyorum :kart:

AsiKaR
24-11-2005, 22:59
hackerların amacı bu olmaz ben şifremi hatırlıyorum o kitaba da ihtiyacım yok bence sen uyanık olmayı öğren desem sadece yeni yöntemler arıyorum :kart:
nevzatzengin hem yardım istiyorsun hemde yardım etmek isteyen arkadaşınla dalga geçiyorsun ..... +5 Ceza puanı aldın... 2 ceza Ban...

adminstar
10-12-2005, 19:36
evet kardeşim hem yardım istiyorsun kendi görüşüne göre yardım etmek isteyen arkadaşlada alay geçiyorsun

rekc1h
21-01-2006, 15:19
KARDEŞ XP pro mu kullanıyorsun yoksa sp2 li xpmi
neyse ben anlatayım sen dene belki yaparsın ben bu şekilde bir arkadaşada yardımcı oldum. anlatıyorum

bilgisayar açılırken f8 e bas. karşına secenekler geliyor, hani windo
wsu normal bicimde başlad, güvenli modda başlat, adım adım onayla gibi... yani işte burada güvenlik kiple başlat de
ve karşına administrator, ve diğer senin açmış olduğ4un kullanıcı gelecek. daha önceden bu administratörü şifre vermediysen buraan giriş yap. ve bilgisayarın açılacak. güvenlik kipte. işte karşınad masa üste. istediğin değişikliği yap. denetim masasına git kullanıcı ayarlarından kendi şifreni kaldır de. sonra yeniden şifre koy.ki zaten sen bunları biliyorsundur. bunları anlatmama gerek yok. sen bilgisayar başlarken f8 e bas. güvenlik kipte aç. ha bu administratör gizli kullanıcı gibi birşey... çünkü normalde gözükmüyor...bu şekilde sifre konulmuş tüm bilgisayarları açabilirsiniz. tabi administratöründe şifresi konulmadıysa...ben koydum...

claw86
14-03-2006, 20:15
dostum administratore şifre konsa bile boot cd ile açılıp şifre değiştirilebilir program forum da var

isyankar_67
17-03-2006, 09:16
hack başlığı adı altın da var
eğer administrator a da koysan bile geçebilirsin
ben denedim
test ok :)

DJ Ali
17-08-2006, 21:27
teşşekkürler

volkanatasoy
14-06-2008, 16:29
ben bulamadım