Tüm Versiyonu Göster : internet hakkında yardım
yalnız çocuk
15-12-2006, 13:52
arkadaşlar modem de veya telefonda bir sorun yok internet ve msn çalışmıyor
limtli adsl kullanıcısıyım bana windows güvenlik duvarları ayarları ağ banlantıları
ve intetnet ayarları hakkında geniş açıklamada bulunursanız çok sevinirim
biliyorum çok şey istiyorum ama lazım yardımcı olursanız sevinirim
snakeeye
15-12-2006, 15:28
öncelikle modemini bilgisayar bağlantısın çıkar ve yeniden tak yani modemine bir de reset at.
Arkadaşım öncelikle güvenlik duvarı ayarlarının tamamının açık olması gerekiyor.
ağ ayarları derken neyi kastediyorsun geniş bir açıklama yaparmısın iki bilgisayar arasındakimi yoksa modemle olan bağlantı arasındakimi. internet ayarlarınıda sormuşsun ama şöyle söyleyeyim şuana kadar bir sorun yoktu şimdimi başladı sorunun eğer şimdi başladıysa bir tarama yaptır. yok eğer yeni değilse sorunun internett yani o şebekeye bağlı hatlarda sorun vardır ... sana yardımcı olabilşmem için daha geniş bir açıklama yapmalısın...
yalnız çocuk
15-12-2006, 17:20
şuana kadar bir sorun yoktu yeni başladı güvenlik duvarı açık modemle ağ banlantısı arasında bir sorun olduğunu düşünüyorum sadece bir bilgisayara bağlı modem başka bilgisayara bağlı değil güvenlik duvarı ve proks ayarlarını kontrol edin diyor yardımların için teşekkür ederim
snakeeye
15-12-2006, 18:12
dediğim gibi arkadaşım modemini bilgisayar bağlantısını kes tekrar bağlamadan önce güvenlik duvarı nı kapat daha sonra modemi bilgisayara tak ve tanısın interenete bağlan ve güvenlik duvarını aç bu kadar modemi resetlemen gerek...
yalnız çocuk
15-12-2006, 18:51
tamam teşekkür ederim +rep
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.