SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Acı Hayat Replikleri !...

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:25
Hasan: Paşam bak kim geliyor……

Mehmet: Kimmiş?

Hasan: Seninki Paşam, tanımadınmı?

Mehmet: Haaaa……

Hasan: Ne diyosun….?

Mehmet: Ne diyim abi yaaa……

………….

Sefa K.: Şu işe bak Bekir! Tek başına çulsuz bi kaynakcı geldi, yıllardır tıkır tıkır işleyen düzenimizi bozdu.

Kel Bekir: Evet Efendim, burdakiler en iyi adamlarımızdı.

Sefa K.: En iyi adamlarmış ha? Bana maval okuma Bekir! Nerde kaldı iyi adamlıkları ha? Kıytırık bi kaynakcı geldi, duman etti hepsini, ne yapabildiler?

Kel Bekir: Efendim……

Sefa K.: Cevap verme Bekir! Kim bu adam? Bir Donkişotmu? Yoksa bir Köroğlumu ha…?

Kel Bekir: Yel değirmenlerine karşı kılıç salladığına göre……işte orda…….

Sefa K.: Kim?

Kel Bekir: Kaynakçı……

Sefa K.: Hangisi?

Kel Bekir: Şu sağdaki, uzun olan, siyah montlu…

Sefa K.: Hmmmmm…….Yani sen diyorsunki, tek başına bu serseri bozdu bizim düzenimizi öylemi?

Kel Bekir: Öyle oldu efendim, maalesef boş bulunduk…..

Sefa K.: Dikkatli bak, bu defa dikkatli bakda boş bulunma Bekir !

……………

Hasan: Kime bakıyo lan bu muşamba?

Mehmet: Kervanı dağıldı köpeğin, develerini toplamaya gelmiştir………!!!

Veeee sert çok sert bakışmalar…………

Mehmet: İçim kanıyo be abi………gülüm gülüm diye diye koklayamadan, doyamadan nasıl yapar bunu yaaa…….? İnsan evladına yapılırmı bu yaaa……?

Hasan: Kadın dediğin enteresan mahluktur Paşam ! Onlara akıl fikir erermiymiş hiç? Bi hazinenin sırrının peşinde koşmak hava, asıl kadınları çözmek gerek bence…….. asıl sır onlar Paşam !

Mehmet: Dedim ona abi, hep dedim: "Senin içinde olmadığın tek bir hayalim bile yok" dedim. Hayallerimi ezdi be abi, tuzlan buz etti……içim cam kırıkları gibi dopdolu….

Hani o şerefsizler beni ölüme kapattılar ya gemide? Ölüm burnumun ucundaydı……ölüme beş kalmıştı abi, işte o an bi tek o geldi gözümün önüne, sana gelmediğim gun öldüğüm gün demişim ya? Söz vermişim ya ona? O sözün uğruna çıktım ben ordan……ilk ona koşmuşum…..ben ilk ona gidiyorum…….o meğer…..meğer Ender puştunun kollarındaymış be abi……..dans ediyorlarmış ya…..

Hasan: Ne diyosun sen Paşam? Bana bunu hiç anlatmadın ya? Aklım durdu ya…..Nermin bacı….!

Mehmet: Şşşşşş…..! Onun adını burda anma abi! Evet maalesef gerçekler bunlar…….

Hasan: Ne diycem, ne söyliycem bilmiyorum Paşam…….dilim tutuldu, aklım durdu….

Mehmet: Hem bide bana ne dedi biliyomusun? "Sen daha iki göz ev tutamazken"…….

Hasan: Nasıl der ya.....tuttuk ya ev?

Mehmet: Önce dedi be abi…………geç kaldık be abi, hemde çok geç kaldık…… Herneyse, dediki: "Sen daha iki göz ev tutamazken, o bana, Ender puştundan bahsediyor, o bana pırlantalar gonderdi" dedi……bunu bana söylüyor……..

Hasan: Vay puşt oğlu puşt, demek boyadı Nermin bacının gözünü…..şerefsiz köpek!

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:26
Mehmet nişan yüzüklerinide taktığı anahtarlığına bakıyor (Anahtar Nermin için tuttuğu evin anahtarı)……….

………….

Hasan: Acıtmazmı içini…?

Mehmet: Acımı dedin bana? Abi benim bundan sonra tek bir hesabım var…….yaşamak için tek bir hesap……o da Kervancıoğullarıyla…….

Hasan: Senin hesabın, benim hesabım Paşam! Gel şuna ikimizin ortak hesabı diyelim ha?

…………

Mehmet: Benim canımı aldı abi onlar, hayattaki tek varlığımı aldılar. Hesabını sorucam bunun!

Hasan: Hesap soracam diyosunda Baba, nasıl? İmparatorluk gibi adam bunlar yaaaa……

Mehmet: Yıkılmamış İmparatorluk varmı abi tarihte? Haaa…? Elbet bi yolu vardır…..canımı aldılar benim, gülümü aldılar, soracam hesabını……….

Hasan: Kahpe dünyanın adaleti bu Paşam! Paran varsa, gücün varsa kimseye hesap vermezsin…….. Napıyım bu dünyanın düzeni bu……..

Mehmet: Hesap günu elbet gelir abi, bakma seeennn……..gün olur devran döner. Herkesin vereceği bi hesabı, herkestende hesap soracak biri herzaman vardır.

Bana soruyordu o şerefsizler, korktuğun bişey varmi diye……hayatta kaybetmekten korktugum tek bişey vardı, onuda çekip aldılar elimden. Bundan sonra onlar düşünsün ölümü……

Veeeee Sezen Aksunun muhteşem üstü parçası…… : Seni kimler aldııııııı, kimler öpüyor seniiii, dudağında dilinde ellerin izi vaaaaarrr…….. oooooofffffff oooooofffffffff……………..

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:26
Mehmet nezaretten çıkıyor…..ve ileride Kel’i görüyor……

Mehmet: Bana bakın lan, Sefamıdır ne haltsa gidin söyleyin o sahibiniz olacak şerefsize…..

Kel: şşşşş….. ayıb oluyo ama……

Mehmet: Kes lan tıraşı….! Git söyle o şerefsiz patronuna, belliki bir hesabı var….

Kel: Kardeşşş ayıb oluyo dedik, Sefa bey seni bekliyo zaten…..bi derdin varsa gel kendin söyle, Korkma, misafirimizsin….

Mehmet: Ne korkucam lan senden, Azrail olsan kaç yazar…? Gidelim öğrenelim bakalım…..

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:27
Kel Mehmeti Sefa K. ya getiriyor ve ondan önce avukatıyla görüşüyor ..…

Keçi sakallı Avukat: Hoşgeldin…. (elini uzatıyor havasını alıyor……) Kim olduğumu biliyosun artık….

Mehmet: Uzatma, mevzuya gel….anlat bakalım……

Keçi sakallı Avukat: Bak delikanlı, dun gece yaptığından dolayı eğer Sefa bey isteseydi seni 20 yıl içeri tıktırırdım…..

Mehmet: Niye tıktırmadınız lan ozaman…? Artist ! Ha..???

Keçi sakallı Avukat: Bak……ayağını denk al, çeneni tut ! Bırak Sefa Kervancıoğlunun evini basmayı, sırf köpeklerine zarar verdin diye 20 sene yatırırım seni içerde….

Mehmet: Sana bi zarar verdiğimi hatırlamıyorum !!!

Kel: şşşşş akıllı ol……

Mehmet: Kes lan havlamayı, sahibin gelsin…..

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:28
9. bölümde muhtemelen çıkacak olan repliklerden bir demet....

Kel: Kimi aradın hemşerim?

Mehmet: Kel kafalı birini….

Kel: şşşşş kimsin lan sen?

Mehmet: Monte Cristo…!

Kel: Monte Cristo…???

Mehmet: Monte Cristo Kontu…!

Kel: Monte Cristo Kontu…???

Mehmet: Monte Cristo Kontu Mehmet !!!

Kel: Ölmedinmi lan sen???

Mehmet: Öldüm, öldüm, öldümde geldim! Bide sen öl bakalım, geri gelebilecenmi görelim……

Mehmet Keli Karaca Ahmet mezarlığına getirir……

Mehmet: Yatmak istediğin yeri, yanında olmasını istediğin komşunu seç adi Kel !

Adi Kel: Yapma abi, kulun köpeğin oluyum abi, yapma acı bana abi……

Mehmet: Hayat acıdır kimseye acımaz…….

Dünyadan bir kel daha eksilmiştir, Mehmet vakurlu bir şekilde Rahman Babaya nasihat dinlemeye gider…….

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:29
.Bölüm

Nermin Mehmet i her zmn buluştukları yerde bekliyor. Mehmet Nermin e arkadan sarılıyor, Nermin cok korkuyor.

Nermin: Mehmet yüzüğün nerde?

Mehmet: Burda gülülm.

Nermin: Niye cıkarttın?

Mehmet: E calışırken ciziliyor o yüzden cıkardım. Bak burda.

Nermin: Demin seni beklerken bir tuhaf oldum. Sanki...

Mehmet: Sanki ne?

Nermin: Sanki gelmicekmişsin gibi. Gelmiceksin sandım.

Mehmet: Gelmem mi Meleğim. Sen ne diyosun gülüm bnm. Ne gelmemesi.
Üstümden 2 kamyon gecse, son gücüm ile kalkar gelirim buraya.
Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülğm.

Nermin: Sus. Ölüm deme!

Mehmet: Napim? Öllesiye seviyorum seni!

Nermin: Bende seni öllesiye seviyorum Mehmet.

Mehmet: Sadece ölüm bitek o ayıra bilir bizi Nermin. Aşkımızın üzerine yemin ediyorum sana.

Nermin: Bende sana yemin ediyorum Mehmet, sadece ölüm ayırır bizi

Mehmet: Ellerim ellerinle olunca hayattaki tek elalim sensin gülüm.

Nermin: Ayrı gecen her gün ikimizede haram olsun mu?

Mehmet: Olsun gülüm.

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:30
Nermin: Kızların bakışlarını, kızkanclığını gördün mü?

Mehmet: Hayır. Ama evet bir tuhaf dı bakışları şimdi sen söyleyince.

Nermin: Noluyo bunlara niye böyle kötü kötü bakıyorlar?

Mehmet: E haklı kızlar!

Nermin: Niye?

Mehmet: Mahallenin en yakışıklısını kaptın da ondan!

Nermin: Alla, alla havalara bak, sende mahallenin en güzel kızını kaptın!

bu replik cok hoşuma gitmişti

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:31
Nermin: Mehmet bu iş sandığımız kdr kolay olmicak galiba

Mehmet: Sen takma kafana. Ellerin avucumda ya gerisi hikaye hallederiz herşeyi. Sıkma güzel canını gülüm bnm.

Nermin: Gencsiniz siz halledersiniz. Genclikte menclikte halledilicek ne tarafı var. Mehmet şuraya bak. Ne kdr hoş rüya gibi (havay fişekleri diyor)
Kim bilir kim evleniyor?

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:31
Mehmet: Günaydın gülüm.

Nermin: Günaydın

Mehmet: Solgun duruyorsun, bişeye mi canın sıkıldı senin?

Nermin: Yok bişey!

Mehmet: Nermin noldu anlatsana

Nermin: Annem işte, sabah sabah yine söylendi durdu.

Mehmet: Buna mı sıkıldın? Annen o senin bazı şeyleri de duymayı ver.

Nermin: Tamam da, söylenmekten söylenmeye fark var, ufff

Mehmet: Bana bak oflamayı, poflamayı bırak da, sana güzel bir süprizim var!

Nermin: Ciddi misin? Ev le mi ilgili?

Mehmet: Sabah bir arkadaşım aradı.

Nermin: Kim o?

Mehmet: Tanımıyorsun sen tersaneden.

Nermin: Ne diyor peki?

Mehmet: Ya ben ona da söylemiştim ev bakıyoruz diye. Bİ tane ev bulmuş. İcini gezip dolaşmış, cok güzel ,cok temiz diyor.

Nermin: Fiyatını sordun mu? Sonra kötü bir süpriz olmasın.

Mehmet: Yok cnm asıl süpriz orda zaten. Fiyatı da uygunmuş. Emlakcının numarasını aldım. Konuştum adamla.

Nermin: O zmn gidelim.

Mehmet: Dur dur saat 5 e randevu verdiler.

Nermin: Peki o zmn a kdr biraz vitrinleri gezsek olur mu?

Mehmet: Olur gülüm

Alış veriş merkesinde:

Nermin: Hepsi cok güzel. İnsan hepsini almak istiyor.

Mehmet: Valla bnm de aklım o büyük tv kaldı. İnsanoğlu bu işte herşeyi istiyor. Olsun hayal kurmak bedava

Nermin: Mehmet kredi kartı mı alsak, taksit yapıyorlar o zmn hepsini alabiliriz, ne dersin?

Mehmet: Ben olmayan parayla borca girmem.

Nermin: Ama bizim dükkanda ki Hülya var ya..

Mehmet: E nolmuş Hülya ya?

Nermin: O zengin müşterilerin evine giderek, evini 6 ayda A dan Z ye düzdü. DVD Player inden bulaşık makinasına kdr.

Mehmet: Bunları konuşmuştuk Nermin. Evlere gitmeye unut bi kere. Ayrıca evlendikten sonra calışmanı istemiyorum. Hoşuma gitmiyor onun bunun ayağını temizlemen.

Nermin: Ama hayatım herşey cok pahalı görmüyormusun? Hem tek başına nsl kalkıcaksın bu kdr yükün altından?

Mehmet: Bırak da onu ben düşünim.

Nermin: off Mehmet cok inatcısın ya.

Mehmet: Evet inatcıyım. Konu sen olunca cok inatcıyım. Hata inat ne ki deliyim, zır deliyim.

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:32
19.Bölüm

Mehmet&Nermin

Mehmet isimlerini kazımış ağaca yaslanmış, Nerminse Mehmet i görmenin şokunu yaşar

Nermin: Mehmet? Allahım güc ver bana! Bu nasıl Kader Allahım? Karnımda başkasının cocuğuyla mı cıkıcaktım onun karşısına?

Mehmet: Yaşadığımı öğrenmiş eve gelmiş...Ne diyeceksin ki bana?

Ve O müthiş bakışma.

Nermin: Mehmet!Dur!Mehmet dinle beni! Mehmet nolursun dinle beni! Ya bi kere olsun Allah aşkına dinle beni!

Mehmet: Neyi dinlicem? Cekil önümden!

Nermin: Mehmet bildiğin gibi değil bi kere olsun dinle beni nolursun!

Mehmet: Neyi dinlicem?

Nermin: Mehmet bak bilmiyorsun....hic söyliyemedim...hic dinlemedin beni.

Mehmet: Neyi söyliyemedin Nermin? Neyi dinlemedim? Sen bana demedin mi? Ben ilk gecemi bir başkasıyla yaşadım demedin mi?

Nermin: Dedim Mehmet ama öyle değil bildiğin gibi değil

Mehmet: Ne bildiğim gibi değil ya? Sen gitin Nermin, paraya gitin, zenginliğe gittin!

Nermin: Gitmedim Mehmet! Senden bir an olsun gitmedim ben bir saniye olsun gitmedim.

Mehmet: Nasıl gitmedin ya? Karnında kimin cocuğunu taşıyosun sen?

Nermin: Mehmet yalvarırım inan kalbim hep sana ayit.

Mehmet: Nasıl inanim Nermin? Neye inanim? Ulan ben sana dokunmaya kıyamasken sen gittin o herifden hamile kaldın be! Bide sana inanmamı bekliyorsun!

Nermin: Mehmet bak allah hakkı icin öyle değil bir hataydı.

Mehmet: Sen o hatayı bilerek sectin! Sen o hatayı bilerek yaşadın! Cünkü zengin bir hayatı yaşamak istiyordun! Git yaşa şimdi!

Nermin: Mehmet senden beni anlamanı affetmeni istemiyorum. Sadece bitek şunu bilmeni istiyorum. Ben seni hala....

Mehmet: Sus! Sus yalan söyleme bana! Bi kere olsun gerceği söyle!

Nermin: Ben sana hic bir zaman yalan söylemedim.

Mehmet: Sen bana hep yalan söyledin! Bana yalan söyliye söyliye o herife gittin!

Nermin: Mehmet yalvarırım. Senden tek bişey istiyorum. Öldü dediler sadece tek bişey istedim, seni son bir kez görmeyi, sana dokunmayı. Ben senden gitmedim Mehmet.

Mehmet: Nermin beni öldü biliyordun öyle bilmeye devam et. Git o herifin cocuklarını doğur! Git o istediğin zengin hayatı yaşamaya devam et! Unut beni!Bunun icin terk etmedin mi sen beni?

Nermin: Mehmet yalvarırım dinle. Nolursun bir kere dinle beni. Sonra ne istersen ne desenden yine de.

Mehmet: Seni niye dinleğim ki Nermin? Neyi değiştirir ki bu? Bitti! Bu iş artık bitti anlıyormusun? Sen benim artık beyaz gülüm değilsin! Sen beni o sevdiğim eski Nermin değilsin! Şu haline bi bak! Ben seni unutum Nermin!(yalan!! ) Sende beni unut!

Nermin: Mehmet , Mehmet nolursun!

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:33
Filiz-Nermin:

Filiz: Ne işi var burda? Nermin? Canım nasılsın? Noldu sana?

Nermin: İyim biraz sancım vardı gecti gibi sanki. Kusura bakma senide buraya kadar boşuna yordum.

Filiz: Lafı mı olur Nermin? Canım ne işin var senin burda? Niye gedlin buraya?

Nermin: Onu...onu görmeye geldim Filiz. Mehmet i gördüm; onun icin gedlim buraya.

Filiz: Buraya mı?

Nermin: Burası bizim aşkımızın özel yeriydi Filiz. Hep burda görüşürdük. Beni affetmedi. Bana inanmadı.

Filiz: Tamam Canım rahatla biraz, sakinleş.

Nermin: Bana ben seni unuttum sende beni unut dedi.

Filiz: Anlamaya calış canım aylar olmuş.

Nermin: O beni unutmaz Filiz! Unutamaz! Bana hep ne derdi biliyormusun?

Filiz: Ne derdi?

Nermin: Benim senin icinde olmadığım tek bir hayalim yok derdi! İcimde benim olmadığim tek bir hayali bile olmayan birisi nasıl beni unutur Filiz? O beni unutamaz! Biliyorum...sırf...bilerek öyle söylüyor..bidaha gelmim..onu görmim diye öyle söylüyor.

Filiz: Nermin üzme şimdi kendini bu kadar. O artık gecmişte kalan biri.

Nermin: Mehmet öyle biri değil Filiz. Altı ayda ben seni unuttum diyecek birisi değil o. O öyle yalanlar sevmez öllene kadar sever. Biliyorum Mehmet hep beni sevicek ölene kadar! Ama ölene kadarda beni asla affetmicek. Biliyorum Filiz bende hep onu sevicem bi tek onu!

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:34
Filiz: Bak Mehmet. Olanlar icin cok üzgünüm gercekten. Ender adına senden özür diliyorum.

Mehmet: Onun adına özür dilemen gerekmez. Senle ne ilgisi var ki? Onun kendi meselesi.

Filiz: Ya bidaha böyle bişey olmasına izin vermicem. Ellimden gelen herşeyi yapıcam. Bana güvene bilirsin. Enderin artık aklını başına toplaması lazım tabi seninde.

Mehmet: Nasıl yani anlamadım.

Filiz: Bak Mehmet birbirimizi kandırmayalım sende Enderde o arsayı sırf inat uğruna istiyorsunuz. İkinizinde amacı iş yapmak falan değil sende o arsayı iş icin almadın.

Mehmet: Ne icin almışım?

Filiz: Aşk icin Mehmet. Hastalıklı bir aşk icin.

Mehmet: Hastalıklı olduğunuda nerden cıkardın?

Filiz: Ya aşk güzel şeyler yaşamak icindir. İnsanın icini acıtıyorsa eğer, üzüyorsa bunun adı Aşk olamaz. Senin yaşadığın aşk değil artık.

Mehmet: Galiba aşkdan aynı şeyleri anlamıyoruz. Aşk bence cafede barda üc günde yaşanan lay lay lom bişey değildir. Aşk insanı mutlu etsede aşkdır cayır cayır yaksada.

Filiz: Yanılıyorsun Mehmet. Bir kez geldiğimiz şu dünyaya zindan ediyorsa eğer....

Mehmet: Aramızdaki farkda burda işte.

Filiz: Nasıl yani?

Mehmet: Eğer aşk hayatını zindan eden bişeyse, ben o zindandan mühebeklik olmaya, bir ömür boyu o zindanda kalmaya razıyım.

Filiz: Ama böyle bir aşkın kime nasıl bir yararı olabilir ki? Nermini unut artık. Mehmet başkasını sevmeye calış.

Mehmet: Unut hee? Sen aşk herhalde isteyince unutulan istenince atılan birşey sanıyorsun? Benim icin öyle değil. Eğer unutabiliyorsan onun adı aşk değildir zaten.

Fotoğrafcı: Affedersiniz bir fotoğraf istermisiniz?

Filiz: Şey bilmem. Sen ne dersin?

Mehmet: Valla ben pek hoşlanmam yani pek alışık değilim.

Filiz: Alıştıralım seni o zaman biraz.

Mehmet: Eee olur farketmez.

Filiz: Buyrun.

Fotocu: Beyfendi biraz yaklaşın şöyle hanfendiye doğru. Biraz daha lütfen biraz daha. ya biraz daha lütfen.

Mehmet: İyi kardeşim böyle ceksene sen ya?

Fotocu: Evet gülümsüyoruz. Evet güzel cekiyorum. Cek-tim.

Fotoğrafları alırlar.

Filiz: Hayat ne kadar garip değil mi?

Mehmet: Niye?

Filiz: Bir ölüyle aynı karede yer alıcağımı rüyamda görsem inanmazdım.

Mehmet: İyi sakla onu bence. Sizinkiler görürse düşmanımızla bir iş mi ceviriyorsun diye tepene binerler.

Filiz: Mehmet bak önce şunu bil ben senin düşmanın falan değilim. Bir şekilde aynı arsaya talip olduk karşı karşıya geldik. Normal bişey benim icin. Olay bu cok basit. Ama Ender ve senin icin o arsanın başka anlamları olabilir. Ama beni bağlamaz bu.

Mehmet: Ben sana gecen seferde söylemiştim ama tekrar söylüyorum. Abin icin arsanın anlamı farklı olabilir fakat ben o arsayı yatırım icin aldım. Kimseninde kafasına silah dayamam.

Filiz: Peki Mehmet şöyle yapalım mı? Olanları bitenleri bir tarafa bırakalım. Lütfen! Bu iş benim icin cok önemli. Hatda bir bakıma hayatımın projesi ya sendende biraz anlayışlı ve makul davranmanı bekliyorum.

Mehmet: Valla son derece makul davrandığımı düşünüyorum.

Filiz: Mehmet şakamı yapıyorsun ya? Makul davranmak bu mu Allah aşkına? 300 bin dolara aldığın arsa icin 2 milyon dolar istiyorsun ya.

Mehmet: Evet ne var bunda? Filiz anlatamadım galiba? Ben bu arsayı yatırım icin aldım kar etmek icin. Şimdi bu arsaya yapıcağım inşaatdan daha büyük bir kar ediceksem, neden 300 bin dolara satim ki? Bu gayet mantıklı değil mi?

Filiz: Bak Mehmet sende beni anla lütfen. Ben bu işi bir cözüme bağlamadan bu masadan kalkmak istemiyorum. Bak ben bu işi mutlaka cözmek istiyorum. Mutlaka! Anlıyormusun? Her cözüme hazırım. Başka bir cözüm yolluda bulamicaksak eğer ben hatda...

Mehmet: Hatda ne?

Filiz: ....hatda senle ortak olmaya bile varım. Bu kadar acık. Anla yani bu kadar uc noktadaki cözümlere bile varım. Madem tek amacın iş yapmak diyorsun hadi o zaman hordi meydan. Gel inşaatı ortak yapalım.
Cok extrem bir teklfi bu sana yaptığım ama fena bir ortak gibide durmuyorsun.

Mehmet: Teşekürler. Valla bana uyar neticede bir iş yapıyoruz ama...sen genede bir ailenle abinle konuş istersen.

Filiz: Beni kırmayıp geldiğin icin cok teşekkür ederim.

Mehmet: Ne demek rica ederim.

Filiz: Teklifimi düşünüceksin değil mi?

Mehmet: Ben her türlü teklife acığım ama karar vermesi varsa oda sensin.

Filiz: Tamam görüşürüz.

Mehmet: İyi akşamlar.

ALbaTRoS
13-12-2006, 21:35
23.Bölüm-Sezon Finali

Mehmet-Nermin

Nermin: Sen naptığını zannediyorsun he?

Mehmet: Napmışım ki?

Nermin: Ne o havalar falan, Filiz'le gelmeler? Amacın ne senin söylesene?

Mehmet: Ne amacım olucak bnm iş yapıyorum ben. Hem sanane bundan sen kendi işine baksana ya?

Nermin: İş yapıyormuş! İnsanı salak yerine koymasana! Sen kimi kandırıyorsun he?

Mehmet: Valla benim kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok! Ayrıca bunlar seni niye ilgilendiriyor anlamadım. Hem sen benim peşimden niye geliyorsun?

Nermin: Ya git şurdan! Kim geliyormuş senin peşinden he?

Mehmet: İcerde 3 gün sonra evleniceğin adam oturuyor onu bırakıp ne dolanıyorsun sen buralarda? Ne o mutlu değilmisin yoksa?

Nermin: Mutluyum tabiki! Ama herhalde mutlu olmayan sensinki beni hala kıskandırmaya cabalıyorsun.

Mehmet: Kıskandırıyorum? Ben? Sen bunları kendi kafandan uyduruyorsun. Artık işim bitti senle niye kıksandırıyım ki ben seni? Anlasana sen bunu!

Nermin: Senin herşeyin yalan be! Madem benimle işin yok niye sürekli cevremde dolaşıyorsun he? Söylesene! Filizide almış yanına....

Mehmet: Benim senin cevrende olmak gibi bir niyetim yok! Ben işimi yapıyorum. Anlıyormusun?

Nermin: Bıraksana sen bunları ya iş miş hepsi bahane! Sen beni seviyorsun hemde deliler gibi seviyorsun! Bunu herkes biliyor...

Mehmet: Kızım o dediğin bir zamanlardı artık bitti! Doğru cok seviyordum ama artık sevmiyorum sen bunu anlıyamıyorsun.

Nermin: Yalancısın sen! Hemde büyük yalancısın. Sen beni seviyorsun...sen bende başkasınıda sevemezsin!

Mehmet: Alla alla sen öyle san. Niye sevemezmişim senden başkasını?

Nermin: Biliyorum cünkü sevemezsin...benden başkasını sevemezsin sen!

Mehmet:Senden başka kadın mı yok bu dünyada? Senden daha güzel...senden daha iyi...senden daha........namuslu!Hee başka kadın mı yok?

Nermin: Namuslu he? Benden daha namuslu öyle mi? Namusuzum ben...namussuzum öyle mi?

Nermin arabasına biner ve Filiz Mehmetin yanına gelir

Filiz: Noldu?

Mehmet: Yok bişey.

Nermin büyük bir hızla ayrılır mekandan

Filiz: Nermin! Allah kahretsin napıyor bu kız? Zaten acemiydi bide cok sarhoş Mehmet!

Mehmet Nermin peşinden giderken Filizde Endere haber verir

Filiz: Ender!Endern Nermin gitti!

Ender: Nereye giti? Ne demek giti?

Filiz: Bilmiyorum arabaya atladı gitti!

Ender: Ne arabaya mı? Allah kahretmesin.
---------------------------------
Nermin: Namusus he? Namusuz! Namusuzum ben öyle mi?

Mehmet: Nermin! Nermin Dur! Nermin dur kaza yapıcaksın Dur! Kaza yapıcaksın!Kaza yapıcaksın! Kızıyor bide neye kzııyor ki? Cok namuslu davrandı sanki! Para icin terketmedin mi beni? O züppeye para icin gitmedin mi? Neresinde bunda namusluluk! Hayatımı kararttın lan!Hayalleri mi yıktın lan sen benim! Kızıyor bide alınıyor! Kızım yavaş be yavaş be!
----------------------------------
Ender: Nereye gitti Filiz?

Filiz: Bilmiyorum şu tarafa dorğu son sürat gitti!

Ender: Allah kahretmesin!Nermin napıyosun?

Filiz: Kız cok kötü sarhoş Ender cabuk ol!
-----------------------------------
Nermin: Namussuzum he? Namusus? Bi kere dinleme bi kere yüzüme bakma....namussuzum öyle mi?

Mehmet: Yapma!!! Allahım! Nermin! Dur! Nermin dur kaza yapıcaksın! Nermin sana diyorum dur! Nermin dur dedim sana!! Nermin dursana!!! Bana yapmadığın bi bu kaldı! Şimdi bunumu yapıcaksın? Öldürüceksin kendini! Önce beni öldürdün şimdide kendini öldürüceksin! Nermin dur!! Nermin!! Off ya!

Ender: Off nedir bunlar ya? Napmaya calışıyorsun Nermin? Bi anlasam.. Ac şunu! Ac Nermin nolur ac! Ac şunu!

Mehmet: Nermin! Dur! Alllah aşkına dur bak allahını seviyorsun dur! Napıyorsun ya!

Nermin: Namususuzum he? Namussuz?

Ender: Noluyor ya niye acmıyor bu telefonunu? Allah kahretmesin! Napmaya calışıyorsun Nermin? Hicbişey anlamıyorum. Ne istiyorsun sen? Neee?

Mehmet: Kızım ölmek mi istiyorsun? Nermin!! Yapma!!

Nermin: Namussuzum he? Namussuz! Bunu senden duyucağıma ölürüm daha iyi! Kendimi öldürüm! Kurtulurum bu acı hayatdanda! Sendende kurtulurum....ölürüm! Kurtulurum!
-----------------------------
Nermin: Mehmet? Sanki...Gelmiceksin sandım.
Mehmet: Sana geldiğim gün öldüğüm gündür gülüm!
Nermin: Sus! Ölüm deme.
Mehmet: Napim öllesiye seviyorum seni.
--------------------------------------

Nermin: Öllesiye seviyorsun he? Beni öllesiye seviyorsun? Kim kimi seviyor acaba? Ben seni seviyorum Ben! Yalanmış senin sevdan! Senin sevdan yalanmış! Yalan!

Nermin kazayı yapar.

Mehmet: Nermin!

Nermin: Kurtar beni Mehmet! Mehmet kurtar beni!

Mehmet: Kurtarıcam bitanme kurtarıcam. Dayan bitanem dayan gülüm! Tamam tamam kurtarıcam bitanem. Sıkışmışsın.

Nermin: Lütfen yardım et bana! AL beni Mehmet!

Mehmet: GÜLÜM!!!

Nermin: MEHMET!!!

Mehmet: Nermin! Geldim gülüm! Yaşicaksın bitanem! Gel gel!
Nermin! gülüm...gülüm. Ac gözünü bitanem....ac gözünü gülüm! Sana geldim! Allahım benim canımı al! Gülüm! Bitanem! Yaşicaksın gülüm yaşicaksın bitanem! Yaşicaksın! Sana geldim bak yanındayım! Hani sana demiştim ya ''Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür'' demişdim ya. Bak yanındayım bitanem. Ben seni hic unutmadım! Seni hic unutamadım! Ben seni hep sevdim! Nermin!! Off Allahım!

_AyBeRk_
13-12-2006, 21:44
valla çok guzel paylaşımLar kardeş saoalsın :D da bu arada en tepede paşam paşam diyoya :D hemen aklıma kulakları cıknlasın :D bizim f2celal abi geliyooo :D NeSe tekrar saol guzellermiş ;)

ALbaTRoS
13-12-2006, 22:06
Mehmet Bekiri kervancıoğullarının kapısının önüne atar. 4 tane koruma aniden gelir silahı mehmete doğrultur. mehmet de onlara.
Mehmet: Ağır ol, ağır ol
Koruma: Bekir abi
Mehmet: Çağırın lan küçük patronunuzu
Koruma: Birader bak, bir adım daha atarsan sıkmak zorunda kalacağız.
Mehmet: Sıksana lan yiyorsa
Sefa, Nermin;Belkıs ve Ender gelir.
Sefa: KOSOVALI , indirin silahlarınızı.
Nermin: Mehmet
Mehmet: Bu mu lan senin erkekliğin, bu mu lan senin delikanlılığın. Kimsesiz bir kadını tehdit ettiriyorsun şerefsiz herif.
Ender: Ne diyorsun? Hasta mısın lan sen?
Mehmet: Ulan bak son kez bağışlıyorum köpeğini. Bir dahaki yanlışında leşini alırsın.
Sefa: Kosovalı ne yaptığını sanıyorsun sen?
Mehmet: Baş köpeğin ayağıma dolandı da çözüp getirdim.
Sefa: Kosovalı bak, beni iyi dinle.
Mehmet: Ben buraya nasihat dinlemeye gelmedim Kervancıoğlu. Sen yine dua et ki hastahaneye gidebilecek durumda. Bir daha tekrar ederse doğrudan morga götürürsün.
Ender: Ne sanıyorsun lan sen kendini? Kimsin de kimi tehdit ediyorsun LAN? Hasta etme adamı. Ne istiyorsun sen bizden?
Mehmet: Bana bak lan. O arsa benim tamam mı? Bir daha öyle tehditle mehditle iş yapmaya kalkmayın.
Ender: Ne zaman tehdit ettik lan biz? Kimi ettik? Gitsene lan şuradan. tövbe tövbe. adam iyicene psikopat olmuş ya. Manyak bu adam.
Nermin: Ender, tamam hayatım, sakin ol.
Kosovalı: ULAN GERİZEKALI. Muhsin Amca'dan vekaleti nasıl aldınız? İşkence yapmadınız mı adama? Tehdit etmediniz mi adamı?
Filiz: Mehmet lütfen biraz sakin olur musun?
Mehmet: Filiz hanım bakın.
Ender: Filiz konuşma ALLAH aşkına ya şu eşkıya bozuntusuyla. Görmüyor musun ne yapmış? ( bekiri gösterir)
Filiz: Ne demek oluyor bunlar Mehmet?
Mehmet: Sen onu abine sor daha iyi bilir o. Kimsesiz bir kadını tehdit ettirmiş. Hatırlı dostunuz Bekir beye.
Filiz: Ciddi mi bunlar Ender?
Ender: Ne ciddisi be. DEli saçması. Uyduruyor işte. Yok öyle birşey.
Mehmet: Bak oğlum son kez söylüyorum. O arsa benim. Ben o arsayı rahmetli Muhsin Amca'dan aldım. Resmi işlemler olmamış olabilir ama onlar da olacak. Eğer o arsayla ilgili bir derdiniz olursa bana geleceksiniz. O kadıncağızı rahat bırakın.
Ender: Neler saçmalıyorsun sen ya? Ne kadını? Arsa onunmuş hale bak ya. Yürü git be. Senin derdinin arsa marsa olmadığını burada hepimiz biliyoruz.
Nermin : Ender
Ender: Senin bütün derdin Nermin. O beni seçti diye kıskançlıktan kudurdun. Ama ne yapsan nafile. Nermin burada işte bak. Benim yanımda.
Sefa: Kes şu artık saçmalığı. Kosovalı senin derdin nedir he. Bizden hala alıp veremediğin nedir?
Mehmet: Benim derdim falan yok Kervancıoğulları. Köpeğinize sahip çıkın yeter.
Ender: Bırak bu ağızları. Köpek, möpek. Laf hepsi. Hepsi bahane. Senin derdin Nermin. Ama kaybetin sen oğlum.
Nermin: Ender, lütfen gidelim hadi.
Ender: Bitti bu iş. Nermin benim. Artık kafanın içine sok bunu. Bizim haftaya düğünümüz var.
(Dan sesi gelir ve Sefa Ender'e çok pis bakar.)
Ender: Gel canım. (nerminle gider) Allahın manyağı.
Sefa: Kaldırın şunu. Biri ambulansa telefon etsin ( adamlar bekiri kaldırırlar. Kosovalı da arabassına biner ve gider)...

placebo
20-02-2007, 21:53
Kel Mehmeti Sefa K. ya getiriyor ve ondan önce avukatıyla görüşüyor ..…

Keçi sakallı Avukat: Hoşgeldin…. (elini uzatıyor havasını alıyor……) Kim olduğumu biliyosun artık….

Mehmet: Uzatma, mevzuya gel….anlat bakalım……

Keçi sakallı Avukat: Bak delikanlı, dun gece yaptığından dolayı eğer Sefa bey isteseydi seni 20 yıl içeri tıktırırdım…..

Mehmet: Niye tıktırmadınız lan ozaman…? Artist ! Ha..???

Keçi sakallı Avukat: Bak……ayağını denk al, çeneni tut ! Bırak Sefa Kervancıoğlunun evini basmayı, sırf köpeklerine zarar verdin diye 20 sene yatırırım seni içerde….

Mehmet: Sana bi zarar verdiğimi hatırlamıyorum !!!

Kel: şşşşş akıllı ol……

Mehmet: Kes lan havlamayı, sahibin gelsin…..

bu çok güzeldi..

alpacino21
10-03-2007, 18:10
güzel dizi vakit buldukca izliyom

berkaybal
14-03-2007, 15:19
abi süper yaw

corner16
14-05-2007, 21:52
süpper

Kanuni45
24-05-2007, 18:06