Tüm Versiyonu Göster : sitemynet reklamını yok etme
bu kodu sayfanın içine yerleştirin ve mynet reklamını kaldırın:alkıs: :hoppa:
<textarea Style="width: 1px; height: 1px" Rows="1" Cols="1">
<SCRIPT LANGUAGE="Javascript">
if (parent.frames.length > 0)
parent.location.href=self.location;
</SCRIPT>
hasta_siempre
28-09-2006, 12:56
Paylaşımın için tşkler devamını bekleriz.
sezen_only
16-10-2006, 19:43
saol güzel paylaşım
saolasın bırazdan denerım artık
Kardeş denedim; ama yok etmedi reklamı. Yine de teşekkürler.
arkadasım mynet hazır site kodları kabul etmiyor.
zaten gerek de yok siteyi yönlendirince reklem kendiliğinden kalkıyor.
By_Amoras
28-12-2006, 04:41
eywallah arkadaşım free mynet sitesi olanlar için güzel kOd..:D
sersery22
14-02-2007, 11:47
siteni yine HTML yap ama uzantısını JPG kaydet reklam kalkar zaten ;) %100 bana ait
emre akkaya
24-02-2007, 18:10
kardeş nasıl olcak o iş yaa..benim de var site.bana özel mesaj atarsanız sevinirim.site ismini öle veririm...
Arkadaşlar bu kod HTML kodlamalarında geçerli. Örneğin Front Page'de kod eklediğinizde bu kodu yazarsanız mynetteki reklamı yok ediyor. Direkt mynete yapıştırırsanız azı olarak kalır. Ayrıca elinde Yahoo reklamını yok eden kod varsa eklesin.
kodu sayfanın en sonuna yazıcaksınız benim sitede işe yarıyor csaim ebakın görüceksiniz
BLaCKHaPPY
29-10-2008, 01:03
Arkadaşlar bu kadar uzun bir koda gerek yok ! Şunu da önemle belirtmek istiyorum ki; reklamın gözükmemesi için sitenizin Hazır Site Aracı kullanılarak yapılmaması gerekir. Kendiniz html kodları (javascript )kullanarak yapmalısınız. Eğer ki kendiniz html kodlarını (javascript) kullanarak bir site oluşturmuşsanız sitenizin en son kod bitimi olan </html> kodundan sonra sadece <noscript> kodunu eklemeniz gerekir. Bu arada emeği geçen arkadaşımızada verdiği bilgi karşısında teşekkürümü sunuyorum. Ben sadece bunu eklemek istedim. Saygı ve sevgilerimle.... BLaCKHaPPY
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.