SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kartal revire döndü

ALbaTRoS
25-09-2006, 13:45
Beşiktaş, 2-1 galip ayrıldığı Ankaragücü maçı sonrası defans hattından bir eksik daha verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında girdiği ikili mücadele sonrası sağ omuzu çıkan Koray'ın en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Maç devam ederken ambulans ile hastaneye kaldırılan tecrübeli futbolcunun bu geceyi hastanede geçireceği ve yarın yapılacak son kontrolün ardından ameliyat olup, olmamasına karar verilecek.Öte yandan yüzüne aldığı darbe sonucu burnunda çatlak meydana gelen Baki, maç sonrası hastaneye geldi. Genç futbolcu yaptığı açklamada burnunda çatlak olduğunu, ancak şu an için ameliyat olmak istemediğini ve CSKA Sofia maçında takımdaki yerini alacağını söyledi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, yaptığı açıklamada İbrahim Toraman'ın da hafif bir sakatlığı olduğunu, onun da durumunun, yarın yapılacak son kontrolün ardından netleşeceğini açıkladı. Öte yandan Koray'ı ziyarete gelen İbrahim Üzülmez, hastane çıkışı yaptığı açıklamada, takım arkadaşının sakatlığına çok üzüldüğünü ifade ederek, "Defansta bir sakat futbolcu daha verdik. Kısa sürede aramıza dönmesini umut ediyorum. Takımın üzerinde sanırım bi uğursuzluk var. Herhalde en kısa zamanda kurban kestirip, bu uğursuzluğu üzerimizden atmalıyız" dedi. Koray'ı ziyarete gelen bir diğer futbolcu Gökhan Zan ise, "Şu anda benim kendi durumum hakkında tam bir bilgim yok. Eğer CSKA Sofia maçında bana ihtiyaçları olursa görevden kaçmam" diye konuştu. Ayrıca Fahri ve İbrahim Akın da hastaneye gelerek, Koray'ı ziyaret ettiler.
25.09.2006[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
Kaynak : DHA

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net