Tüm Versiyonu Göster : Programsız nick yaratma.....
PCkopatXXX
28-06-2005, 05:22
evet artık programsız kendi nickinizi kendiniz yarata bilirsiniz
çok basit bi uygulama: sırasıyla anlatıyorum:
başlat > çalıştır > CMD yazıp entere basın açılan yeni sayfada charmap yazın ve entere basın karşınıza yeni bir pencere çıkacak ve o nick yaratma penceresi dilediğinizce sayı,harf ve değişik şekiller var ben denedim çok eğlenceli ve kolay bir yöntem.....hadi size kolay gelsin....
Buna Baslat > programlar > sistem aracları > karekter eslem den de ulasabılırsınız ...
ALbaTRoS
28-06-2005, 21:27
teşekkürler
PCkopatXXX
29-06-2005, 02:30
evet bab ikiside kısa yollar artık kullanmak isteyen iki yoluda tercih eder bilgilendirdiğin için teşekkürler *coşkun*
evet bab ikiside kısa yollar artık kullanmak isteyen iki yoluda tercih eder bilgilendirdiğin için teşekkürler *coşkun*
Önemlı değil canim ;)
ya bunları kopyaladım ben ama msn de kullanamıyorum..nası olcak :(
gece_kusu
08-10-2005, 21:13
arkadaşlar size burda bi kişi hakkında bilgi verecem pckopatxx bir lamer burdan kulandığı programlarla kızlara lamerlik yapıyor ayriyeten gelmiş bana lamerlik yapıyor bi bok bildiğide yok başka siteden öğrendiğini başka yerde hava atarak kulanıyor ve her yerede ben hackerim diyor bi kere hacker olan hackerim demez benim takıldığım sanal hayata sen takılma ve lamerlik yapma bi daha yoksa sonunu düşünmek bile istemem terbiyesiz
ya bunları kopyaladım ben ama msn de kullanamıyorum..nası olcak :( orada ne yazacaksan yaz özlem
yazdıgın yazıyıda istedigin yere yapıştır...
örnek: msn ' ye
saol ya bi deneyim ben.asıl sen saol avatarını daha unutmadım :o
PCkopatXXX
15-10-2005, 02:08
arkadaşlar size burda bi kişi hakkında bilgi verecem pckopatxx bir lamer burdan kulandığı programlarla kızlara lamerlik yapıyor ayriyeten gelmiş bana lamerlik yapıyor bi bok bildiğide yok başka siteden öğrendiğini başka yerde hava atarak kulanıyor ve her yerede ben hackerim diyor bi kere hacker olan hackerim demez benim takıldığım sanal hayata sen takılma ve lamerlik yapma bi daha yoksa sonunu düşünmek bile istemem terbiyesiz gece_kusu kardeş sen git önce konuşmayı öğren oldumu canım kardeşim daha hackerin söyleyişini bile bilmiyorsun artı zezu5 ten azmı yardım aldın insanları aşağılamak hiç iyi dedğildir artı kızla uğraşsaydım senin kadar peşlerinden koşardım beni kızlar ilgilendirmez en azından sanal alemde artı sen burda aşikar ve coşkunun adını kullanarak millete asla ama asla tehdit veya seni burdan attırı banlatırım bidaha giremessin gibi şeyler yaptıramassın unutma yani kendi kendine konuşup debelenme kimlerin çabası var bu sitede çok iyi belli oluyor adminlere sesleniyorum isterseniz msjlar ve konu başlıklarına bakın sen bu sitede sadece ortalığı karıştırısın sana bunu tavsiye etmem herşeyi saygı çerçevesinde yap lütfen unutmadan benim konularım kesinlikle hack içerikli değil sadece tek tıkla format adlı konum bunu içeriyor okmi
not: adminler umarım kimin haklı olduğuna karar verirsiniz en azından yorumunuzu bekliyorum.....tsk SAYGILARIMLA.....
PCkopatXXX
15-10-2005, 02:12
arkadaşlar size burda bi kişi hakkında bilgi verecem pckopatxx bir lamer burdan kulandığı programlarla kızlara lamerlik yapıyor ayriyeten gelmiş bana lamerlik yapıyor bi bok bildiğide yok başka siteden öğrendiğini başka yerde hava atarak kulanıyor ve her yerede ben hackerim diyor bi kere hacker olan hackerim demez benim takıldığım sanal hayata sen takılma ve lamerlik yapma bi daha yoksa sonunu düşünmek bile istemem terbiyesiz UNUTMADAN eğer hack hakkında bilgin olsaydı kardeşim benim burda bu konulardan yola çıkarak kesinlikle hack hakkında ufacık birşey dahi anlatmadığımı anlardın kardeşim git bilgi tecrübe ve saygı kazanıp karşıma gellll...... artı argo kelime kullanma birdaha
arkadaşlar size burda bi kişi hakkında bilgi verecem pckopatxx bir lamer burdan kulandığı programlarla kızlara lamerlik yapıyor ayriyeten gelmiş bana lamerlik yapıyor bi bok bildiğide yok başka siteden öğrendiğini başka yerde hava atarak kulanıyor ve her yerede ben hackerim diyor bi kere hacker olan hackerim demez benim takıldığım sanal hayata sen takılma ve lamerlik yapma bi daha yoksa sonunu düşünmek bile istemem terbiyesiz
öncelikle uzun bi aradan sonra herkese selamlar bu konu dikkatimi çekti şuraya bi el atayım dedim...
Site adminleri ile çoşkun ile fazla değil samimiyetim vardır , bu sitede paylaşım ve bilgi önemlidir..!!! Karalama değil,re.....k değildir...
Burda yazılanları sen kime güvenerek söylüyorsun hazır programların hangi sitelerden alabileceğini nasıl kullanılacağını benden soruyorsun sonrada burda kalkmış bilmişlik taslıyorsun
kendine güveniyorsan kapışalım canım kimkimi hacklerse kim kimin pc'sini hacklerse,çökertirse senin aklı hayaline gelmiyecek şeyler var bu hack aleminde ve ben bile tam anlamıyla hackerım diyemiyorum ama sen burda kalkmış lamersin diyorsun asıl lamer senin olduğunu sende biliyorsun bunuda bi daha görmemiş olayım
Bu konuyu devam ettirmek istiyorsan hallederiz kapışırız sonrada susarsın ok
hadi canım fazla germiyorum ortamı BUDA SANA KAPAK OLSUN
Byeeeeee..:sinir: :sinir: :sinir: :bash_1_:
vayy foruma bak entrika havuzuna dönüşmüş başlıkta programsız nick yaratma içerde entrika üstüne entrika phe phe phe
KANİMO SOLARE
06-11-2005, 01:35
coşkun abii ben de msn de kullanamıyorum onun gibii olmuoo ama yine de saolun
wolfzone01
08-06-2006, 10:06
güzel bi paylasımdı sağol...
Çok TŞk Ama Ben Bunu KİŞİsel İletİme Kopyaliyabİlİyom Nİckİme DeĞİl Ya
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.