PDA

Tüm Versiyonu Göster : internette para kazanmak çok kolay

yunusseviyorum
19-05-2006, 23:31
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.])
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.])

Arkadaslar bu site tamamen gerçek bir komisyon sitesi ve programda onlarin bi ürünü.
Sizin o reklamlari gördügünüzü varsayip size sn de bir 1 kredi veriyor.Yani 0.01 $
bu programi arkaplanda çalistirin bence benim bu programi çalistirma sürem 4 saat ve kredim 1049 suanda.Krediniz arttikça kredi artma oraniniz da artiyor.Bence ay sonunda aha iyiki çalistirmisim diyeceksiniz.Çünkü elinize en azindan net 48$ geçecek.

48$ x 1,36 = 65 YTL sizce az bi parami? Birde eger bu siteye bu verdigim linkle yani beni referans olarak gösterirseniz.Birbirimizin kredilerinden pay alacaz.Yani ben 1000 kazandigimda sizde 150 kredi kazanacaksiniz.Ben iyi para kazanacagimi umuyorum...

Ben programi yükledikten 1 saat sonra 600 krediye ulastim.Yani 0.6 $. 10 saat=6$ bu demek oluyorki internette takilirken bu programi kullanirsaniz.Günde 10 milyon garanti...Üye olurken çek seçeneklerinde 50$ seçerseniz paraniz 50$ olunca çek gönderilir.Iyi kazançlar...

krediniz 30000 oldugunda yani aslinda onlarin size verdigi kredilerle birlikte bu 50000 oluyor...50$ lik çekinizi siteden isteyebiliyorsunuz.Eger amerikada yasasaydik bu çek elimize 1 hafta içerisinde geçecekti.Fakat Türkiyeye yapilan ödemeler 2 haftayi buluyor.Ben size garanti veriyorum.Inanmazsaniz sitenin içerisinde ödenmis çek görüntüleri var 120$ da var 50$ da var.Tek mesele o animasyonu yürütmek...Bu para hepimize ilaç gibi gelecek....

adamlarin 3 milyonun üstünde üyesi var ve hepsine çekleri yollanmis.Senin kazandigin her kredi için adam 0.04 $ kazaniyo o sirketlerden sana %25 ini vermis çok mu...

Bu linke kaç arkadasinizi üye yaparsaniz o kadar çabuk artar kredileriniz benim krediler 4 sn de bir artiyor.Sizde çok para kazanacaksiniz...Bu linkten arkadaslarinizi üye yapin sizinde 4 sn bir artsin kredileriniz...Ay sonu geldimi alsana 70 YTL çatir çatir yiyin.

Denemekte yarar var deneyin pisman olmayacaksiniz...

Sadece farenizi oynatip sol üstteki adami yürütmek.Bu sirada gelsin krediler gelsin paralar...

Adamlar senin kazandigin her kredi için 0.04$ sirketten aliyor.Sanada 0.01 ini veriyor.Yani adam senden zaten para kazaniyor ve kazancini arttirmak için kar ortakligi sunuyor...Is bu kadar basit...Ne kadar üye o kadar kredi demek adam için yani 1.000 üyenin günde ortalama 1000 kredi kazandigini düsünün.

1.000.000 kredi * 0.04 günde 40000$ kazaniyolar.sanada 10000$ ini dagitiyor.

Sitenin çekleri ödememesi gibi bir durum yok çünkü güven yani üye kaybetmek istemez... Bilmem anlatabildimmi?

Bu sitenin dünya üzerinde 3.000.000 a yakin kullanicisi var.Demek istedigim paralari ödemeseler bu kadar üyeleri olurmuydu???

Çeklerinizi bir sonraki ayin 1-15 i arasinda siteye giris yaparak isteyebiliyorsunuz.Bana güvenin karli çikacaksiniz.Çünkü bu site kurulali tam 5 sene olmus.Ve hiçbir sekilde bu site hakkinda yaptigim google arastirmasinda kötü bir yoruma rastlayamadim.Yabanci forumlardaki yorumlarda hep iyi oldugundan bahsediliyor.

Girin üye olun programi internette takilirken açik tutun ve sol üstte bulunan animasyonun arada bir üstüne gelince devam ediyor...

Gelelim çeki isteme bölümüne.Siteye giris yatiginizda account sayfaniz açilir.Kazandiginiz krediler 50000 olunca(siz 30000 yapin yeter,çünkü bana 5000 de avans verdi simdiden)çekimi istiyorum bölümü var.(request)Paraniz 50$i geçtimi basabiliyosunuz.Çekiniz 2 hafta içinde adresinize teslim...

Bu siteden para kazanmaniz için seye dikkat etmelisiniz...
1.)Üyelik bilgilerinizi dogru girmek.Yani adresinizi dogru girmezseniz paranizi baskasi alir.(Kesinlikle kredi karti bilgisi istenmiyor.)

2.)Programi çalistirdiktan sonra sol üstteki animasyonu arada bir üstüne gelerek hareketlendirmek.(Yasli amca uyumaya baslarsa krediniz artmiyor.)

3.)"Bu paraya gerçekten ihtiyacim vardi.Ilaç gibi geldi."Demeye hazir olun...

Bu krediler yükselmiyor demeyin çünkü bazi sinirlari geçince size bonus veriyor..
2000 i geçerseniz 1000
5000 i geçerseniz 2000
10000 i geçerseniz 4000
yani 10$ kazanacaginiz yerde 17$ kazanacaksiniz...
tabi bu işe yoğunlaşır nette 5 saat takılırken bu programıda active ederseniz günde 8,10 dolar kazanabilirsiniz
buda ayda 250 300 dolar eder iyi kazançlarrrrrrrr

minibig
17-06-2006, 04:57
arkadaşım ben biraz böyle şeyler denedim ama tam beceremedim.yenı üyeyım.şunu bana biraz anlatırmısın???

aZiM
18-06-2006, 15:08
anlatamaz cunku isi bitti

yasinxc
19-06-2006, 17:09
anlatamaz cunku isi bitti
haklısın ama gelip daha çok mesaj yazıp ilgilenirse daha çok kazanabilir

kobra sss
19-06-2006, 17:32
bu ne saçmalık ya internetten para kazanıldıgını ılk senden duydum:::ALlaHALLAHhh

yasinxc
19-06-2006, 21:22
valla ben 3 günde 6 $ kazandım ama o yunusseviyorum sadece rekalmını yapmayıp gelip bi msn ini verip veya bi kaç soru burada cevaplasa daha çok kazanabilir ama kendi bilir

yasinxc
24-06-2006, 02:17
20.000 kredim oldu bu konuyu açanda yardım etsin biraz sadece reklamını yapmasın o kadar referer gösterdik ya da msn ini versin zaten adam gibi kredim olsun çeki isteyecem (ki istemeyi bilmiyorum) gelirse ve ben o parayı alabilirsem helal olsun ne diyelim. eğer çek gelmezse ya da gelipte türkiye de bir banka bozmazsa açmam o programıda üyeliğim de iptal ediliyosa iptal ederim

polat33
08-10-2006, 04:39
Arkadaşlar sakın üye olmayın ve değerli zamnınızı boşa harcamayın bunlarla ben ve 2 arkadaşım daha bu cashfiestaya üye olduk en popüler olduğu zamanda ve bayağı bir kredim oldu "250000" ve bunu yapana kadar 2 ay devamlı uğraştım amma nafile ne para yollandı nede parayı istemek için sitesinden yaptığım onca çaba sonuç verdi, zaten sitede aylık olarak senin hesabının aktaıldığı gösteriliyor ve puan limitin kazancın belli oluyor amma para hiç bir şekilde yollanmıyor ben şu anda artık bakmıoyurm bile ve yaklaşık son bıraktığımda sanırım 300$ alacaklıydım alamadım ve ne kadar girişimde bulunduysamda cevapsız kaldı, size tavsiyem nette onca incelmede en güvenli denilen bu yerden para alırım dedim amma ben de alamadıysam aldım diyen herkes yalan söylüyordur tartışırım.
yukardaki arkadaşta para alamadı ve alamayacakda, fakat reklamların cazibesine kapılmış farkına varmadan o adamların hammalığını yapıyor, ve kendine üye kazandırmaya çalışıyor, bu uğurda çok üçkağıt yapanlar var, yok bana çek geldi yok şu oldu bu oldu yok arkadaşıma geldi ben gördüm gibi hikayelere de kanmayın silin bilgisayarınızdan o programı ve adamların ellerindeki yayınladıklara reklamlara destek vererek zamanınızı harcayıp onlara kazandırmayın çünkü bir tek sent dahi alamayacaksınız.
Konuşmam sert olduysa yada yazımda hata varsa özür dilerim.
amacım kimseyi kötülemek değil yukardaki arkadaşada lafım yok amma oda farkına varmadan bunlara sadece bedava hizmet ettiğinden burada diğer üye arkadaşlarda olayı bilmediğinden yazma gereği duydum.
Herkese iyi hafta sonları dilerim.

delimavim
13-10-2006, 03:59
arkadaşlar web sitesi olanlar için kendiminde kullandığı adresi veriyorum size cünkü bende bu siteden 50 ytl lim zamanı gelince aldım herhangi bir aksilik yaşanmadı

[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

wahsining_
13-10-2006, 04:21
yalan bunlar.ben ilk duyduğum halde saçma geldi...

ForumTURKA.Net