Tüm Versiyonu Göster : asusanakarta sata hdd yi tanıtamadım
aibrahim
08-04-2006, 19:16
arkadaşlar benim sorunum şu; yeni bir asus A8V K8T800PRO Socet939 4D satın aldım ancak saatlerce sata hdd yi tanıtmak için uğraştım ama nafile. bıos dan boot menüsüne giriyorum ama hdd görünmüyor. başlarken Tab tuşuna bastığımda hdd nin özellikleri çıkıyor ama orda da hiç bir işlem yapamadım. sizlerden ricam bana bu konuda bilgi verirseniz sevineceğim teşekkürler..
DOSTUM05
08-04-2006, 23:22
asus anakarkt cd içinde programaınadını hatırlamıyorum fakat disket oluşturyorsun onunla görmesini sağlıyorsun onun üzerinde yoğunlaşş
aibrahim
09-04-2006, 02:27
disket oluşturdum ama disketteki dosyayı kopyalayamadı bu dosya kopyalanmadı diyor dosyayı atlamak için esc ye bas diyor. dosyayı atladım ama windowsu kurmuyor.
isyankar_67
20-05-2006, 10:02
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] bu asusun sayfasın da support bölümüne gel
orda anakart socketine göre arama yap
bulduklarında raid driver ı olarak görebilirsin sistem kurmaya başladığında
F6 ya bas ordan disketten tanıt yapacağın bu hadi kolay gelsin
kadeş bu asus anakartlarda sadece .ilk başta başka bi bilgisayarda anakart cd sinin içerisine girip made disk var oradan disket oluşturacaksın.sonra da işletim sistemini yüklerken sana raid sürücüsünü yüklemek için bir tuşa basın diyecek orada tuşa basıp ek aygıt belirleyeceksin sonrada s tuşuna ve enter tuşuna basıp ekrana gelen pencereleri onaylıyacaksınsaygılarımla
selcuksan
03-09-2006, 05:17
anakart cd sinin içindeki raid driverini diskete çek.Ön yüklemede disketten tanıt.intel chipset olmayan anakartlarda bazen böle yapıyor...
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.