SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Rapidshare.de Sınırsız Download İçin Kesin Çözüm[Son Nokta]

Gizli Takipçi
07-04-2006, 14:36
Forumda defalarca anlatıldı son bikez daha anlatıyorum rapidden sınırsız dosya indirmenin yolunu...
limitiniz doldugunda explorer / araçlar / internet seçeneklerini adımlarını sırayla izleyin...
açılan menuden geçmişi sil - tanımlama dosyalarını sil - Dosya sil ( buna tıkladıgınızda tüm çevrimdışı içeriği sil diye bi sekme çıkıcak onuda işaretliyeceksiniz )
bütün bu işlemleri bitirdikten sonra açık olan tüm explorer pencerelerini kapatın... modeminizi kapatıp yeniden açın bağlantı kurulduktan sonra tekrar rapidden download a devam edebilirsiniz her limit doluşundan sonra sırasıyla ve eksiksiz şekilde bu işlemleri tekrar uygulamamız gerekir...
NOT : Statik ip kullananlar modemi kapatıp açma işlemine kadar yapıp daha sonra modemi kapatıp açmak yerine bir proxy kullanarak download a devam edebilirler...

FireFox ayarları
Firefox kullanan arkadaslar aynı şey ondada oluyor ben firefox kullanıyorum yapıcagınız şey

Araçlar / Seçenekler / Gizlilik sekmesi ve orda en alttaki tümünü sil seçeneği bunları yaptıktan sonra tüm firefox sayfalarını kapamanız gerekir...

Aynı Anda Bir Kaç Download Yapmak İçin
Ayrıca aynı anda 3 5 download yapmak isteyenler basit bi zeka oyunu ile bunuda yapabilirsiniz nasılmı öncelikle pc nize opera firefox ve ie kurulu olsun daha sonra operadan normal şekilde indirin firefox ve ie yede birer farklı proxy yazın 3 farklı browserdan 3 farklı ipden giriceğiniz için rapid sizi yakalayamaz bu tip örnekleri biraz daha ince düşünerek bulabilirsiniz.

Proxy Kullanımı

proxy kullanmak için explorer ı açıyoruz / araçlar / internet seçeneklerine giriyoruz üsteki "Bağlantılar" sekmesine tıklıyoruz. Gelen menüden "Yerel Ağ Ayarları" seçeneğini seçiyoruz bir menü daha açılıcak. Açılan menüde "Proxy Sunucusu" yazan yerin yanındaki kutuyu işaretliyoruz alttaki Adres ve B.N.( Bağlantı Noktası ) seçenekleri aktif oluyor... MEsela Buldugumuz proxy adresi 212.175.25.35:80 şeklinde Adres kısmına 212.175.25.35 - Bağlantı Noktası ( B.N. ) kısmınada 80 yazıyoruz...

proxy yi iptal etmek içinde aynı adımları takip edip Proxy Sunucu sekmesinin yanındaki kutucuktan tik işaretini kaldırmamız yeterli...

cнooséи
07-04-2006, 16:54
kısaca proxy / ip değişimi:))

Crazy Boy
12-04-2006, 16:15
Sağolun.

erhan10_21
14-04-2006, 01:52
modemi 5 saniye kapatın açın yine oluyor benim modem pıkatel ama diğerlerini bilmiyorum olumu olmazmı aslında şuna çare bulmak lazım rapidden flashgetle indirme yapma olanağı yok keşke bulunsa teşekkürler

melih97
14-04-2006, 11:25
evet bende denedim oluyor

Gizli Takipçi
15-04-2006, 13:59
Oluyorsa güzel.

kenanokalin
03-06-2006, 10:28
TŞk Elİnee SĞlik

kenanokalin
03-06-2006, 10:30
Sen Cok Zekisin :))

recep1980
05-06-2006, 20:44
Onu sil bunu sil elin değmişken şunlarıda sil sonra modemi kapat aç. Ölme eşşeğim ölme yaz gelecek goncalar açacak ben seni çayıra salacam. Hiçbirşey silmeye gerek kalmadan modemi kapat aç hatta hiçbir explorer sayfasından da çıkma. Yine downloada devam ediyorsun. Bize modemi yalama etmeyecek bir yol gösterin.

cнooséи
05-06-2006, 21:10
:)))))))))))))))))

kral_ferdici_87
05-06-2006, 22:51
Onu sil bunu sil elin değmişken şunlarıda sil sonra modemi kapat aç. Ölme eşşeğim ölme yaz gelecek goncalar açacak ben seni çayıra salacam. Hiçbirşey silmeye gerek kalmadan modemi kapat aç hatta hiçbir explorer sayfasından da çıkma. Yine downloada devam ediyorsun. Bize modemi yalama etmeyecek bir yol gösterin.

Arkadşima Aynen Katiliyorum :D:D Bir İki Dowland Yapiyoruz 2 Saat Bekliyoruz Modem Reset At'a At'a Modem Dile Gelecek Valla Yeter Yahuu Yokmu Bunun Çözümü Bıktım Valla SaygiLaR....

K.K.K
06-06-2006, 16:29
Arkadşima Aynen Katiliyorum :D:D Bir İki Dowland Yapiyoruz 2 Saat Bekliyoruz Modem Reset At'a At'a Modem Dile Gelecek Valla Yeter Yahuu Yokmu Bunun Çözümü Bıktım Valla SaygiLaR....
Arkadaşıma katiliyorum valla bıktık bu rapidden modem reset at at valla modem dile gelecek bir çözümü yokmu bu rapidin arkadaşlar.....

ALbaTRoS
06-06-2006, 22:15
arkdaşlar rapid e çözüm üretmek çok zor lig tv gibi birşey çözüyorsun anında değiştiriyorlar en fazla 2 gün sürer en iyisi modemi resetlemek

hamzasarikaya
25-07-2006, 01:02
evet ben de modem resetçilerindenim :) bi arkadaş flashget le indirmenin bi yolu yok mu diye sormuş var:
mozilla firefozu kurduktan sonra flash got eklentisini indiriyoruz ve kuruyoruz böylece tıpkı int explorerdaki gibi firefozla açtığımız pencerelerdeki bağlantılar flash getle indirebilme imkanımzı oluyor, rapidle nasıl çalıştığına gelince...
gayet basit kodu gerekli yere yazdıktan sonra download a tıklıyoruz karşımıza tıpkı int expğlorerdaki gibi ne yapmak istediğimizi soran bir pencere açılıyor seçenekler arasında "birlikte aç" "flash gotla indir" ve " sabit diske kaydet" var. tabi ki "flash gotla indir"i seçiyoruz ve flash get açılıyor tamama tıkladıktan sonra da flash get rapidden indirmeye başlıyor...
ama küçük bir sorun var Jet'lerden sadece birinden indirme yapabiliyorsun diğerler hata veriyor, ayrıca durdurup tekrar başlatamıyorsun, böyle bi şey yaparsan dosyayı baştan indirmen gerekir, yani kısaca normal indirmekten bi farkı yok gibi ama flash get ne de olsa bu :)
bi avantajı speed limit yapabilirsin... :)
umarım yardımcı olmuşumdur..

eymenfirat
18-08-2006, 15:23
modemi bi kere açıp kapatmak yeterli

KaizerSoze
14-09-2006, 11:30
çok saçma bağlantınızı koparp yeniden bağlanın yine yaparsınız .. aLın size yöntem +rep :D:d:d:d:D:D::D:D:D tabiki saka rep mep istemiom :D

legolas122
31-10-2006, 03:19
teşekkürler

pireqx
04-03-2007, 00:29
öncelikle emeğine teşekkürler.
:help: fakat bi sorum olacak.orda bir proxy buluyoruz demişsin onu nerden buluyoruz.
bu konu hakkında bilgi verirsen yada mail atarsan sevinirim
tekrar teşekkürler.:bayrak:

kısalm
04-03-2007, 17:58
modemi açıp kapat oluyo zaten

mutticetin
13-06-2007, 13:33
Umarim Iseee Yararrrrr Gardasimmmmmm

erquen
21-07-2007, 21:47
işe yarıyo saol

ugurslm
23-07-2007, 14:15
saglam proxy bulmak zorrrrrrrr...

EmiR_22
10-10-2007, 11:53
arkadaşlar bu olay statik (sapit) ip lerde bir işe yaramıyor_ ?
statik ip için yapılabilecek bir şey varmı

YAAKUB
04-11-2007, 20:36
arkadaş bizim modem, çoklu ortaklık.proxy sunucusu işaretledikten sonra boş çıkıyor.ne yapmak lazım.tşkrler.

hepsihane
04-02-2008, 16:53
Tşkler Eyvallah

cimbomlu_0638
07-02-2008, 12:02
2 saat onu yapmaya gerek yokki arkadaşım IP degıstırme programları var o kadar ındır bıtanesını degıstır IP nı ındır programını dımı yaa ;)

emirhanerden
14-06-2008, 17:02
elınıze saglık

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net