Tüm Versiyonu Göster : Forumturka da imc usulu ziyafet
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
ilk parti benden afiyet olsun
tatlı sınırsızdır bu arada.
:D:D:D
Moonwalker
10-08-2007, 19:16
ıımmmgggg :o la şimdi orda olmak vardı :rolleyes: karnımda acaip derece aç :(
ama keşke plaza'ya açsaydın çünkü yeri burası değil :)
Panic_Attack
10-08-2007, 19:18
bunlar ne yaa
ağzım sulandı valla:joker::joker:
hadi ktlayalım:joker::joker::joker:
herkese afiyet bal şeker olsun
Aman yarabbim....Ben tatlıya dayanamaaaaaaammmmmmm, açılın açılın ulayyynnn Hepsi benim......Yiyecem lan sizi :kart:
Ama şu yeşil şeyler çok acaip duruyo:D:D İştahım kaçtı....
ESRA_RLIDIR
10-08-2007, 20:36
bunu f.turka plazaya açsan dha ii olur....
geldim yaa bi de bensiz ziyafet çekcektiniz pehhh
ben tatlının yemeğin kokusunu 50 topic öteden alırımmm:D:D:D:D:D
yettim
özkan abi sen o yeşil şeyleri bana bırak
onlar antepfıstıklı yaaa sen sevmezsin:D(bari onlar bize kalsın:D)
ALbaTRoS
10-08-2007, 21:38
birisi antep mi dedi :D ohooo ben yiye yiye bıktım artık. :D ye ye nereye kadar şöyle bol antep fıstıklı baklava :D şimdi fıstıklı burma kadayıf yemeye başladım oda baklava kadar lezzetli :) burada bunlardan çok var kalitelisinden hemde :D konunun yeri burası değil gereken kısa sürede yapılır :) size iyi forumlar ;) özkan sana yollarım ama parası peşin :) hakiki antep baklavası :D
konuyu yanlış yere açmışım taşınsın bi zahmet.
EνeηStar
10-08-2007, 22:43
yæser süper bunlar ya;)bana çok ayırın yetmes walla..hatta pelin ablamla anca bise yeter dimi ablam:D
banada kalmıştır umarımmm taze mi bunlarr:D:D:D
.uинappy.coяpse.
11-08-2007, 03:49
fıstıklı baklava ve zeytinyağlılar gözüme çarptı annadımki felaket acıkmışım:D:d:D:D
pfff midem de deliniodu yapılırmı bu bana yaf...:(:(:(
:D:D:D:D:D:p:p
arkadaşlar yemekler tükendi birazda sizden görelim hadi kızlar görelim marifetlerinizi ne pişirceksiniz bize?
:)
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
ehbab ben bunları alayım sana 1 ytl werem benden en cok bu kadar cıkar hade gozum yaq be gusellık:D efde 7 cocuk benı bekler:D
oldu 1 ytl fazla sen 50 kuruş ver.
nihanizm
19-08-2007, 00:07
çok güzel olmuş ama ben tatlı hiiiç sevmem onun için 2. resimdeki sarmayı yemeyi tercih ederim:p
gardiyan
23-08-2007, 13:56
tuuhh yetişemedim iyimi yemişler ne varsa du şırda baklavanın dibindebişiler var onları yiyem bari
sıradaki yemeğimiz kuzu çevirme 20 kişilik afiyet olsun
gardiyan
23-08-2007, 14:04
kusu nerde acep
kusu nerde acep
resim görünmüyomu?
izmir_kızı
23-08-2007, 14:51
off süperler çok acıktımm :(
off süperler çok acıktımm :(
Afiyet olsun ozaman.
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.