SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : mail kutumu açamıyorum

beyazdilekçe
07-08-2007, 20:38
Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir

Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.
Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın(oturum açabiliyorum ama mail kutumu tıkladığımda bu uyarıyı alıyorum ne yapabilirim?)iki adresim var birini iptal etmek istediğimdede bu çıkıyor:help:

♥ღ cђaรєг ♥ღ
10-08-2007, 00:39
daha önce açtığın başka mail hesapları varsa kapat..Bu hatayı biyerden hatırlıyorum ama şuan tam aklıma gelmedi :S

♥ღ cђaรєг ♥ღ
18-08-2007, 14:04
Sorunun hala devam ediyomu? Sanırım explorer 7 kullnaıyosun ve bu sorunun çözümü tanımlama ayarlarına izin vermen ..
bunuda şu şekilde yapıcaksın :
1.Explorer sayfası aç bitane..

2. Araçlar düğmesini ve ardından Internet Seçenekleri'ni tıkla.

3. Gizlilik sekmesini tıkla,orda kaydıraç var yukarı aşşa inip çıkabilen onu en aşşa indir..İndirdiğinde tanımlama bilgilerine izin veridğini göreceksin ;)

Sonra uygula tamam bu kadar ;)

arslan_arcelik
13-09-2007, 04:52
♥ღ cђaรєг ♥ღ

Katılıyorum!!!

harbikıs
14-09-2007, 23:16
benim msnimdede aynı hatayı veriyo maillerimi okuyamıyorum tanımlama bilgilerine izin verilmelidir
Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.
Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın.sizin önerdiklerinizide yaptım ama hiçbir faydası olmadı acaba sorunum ne olabilir :41:yardımcı olursanız sevinirim

♥ღ cђaรєг ♥ღ
17-09-2007, 19:21
Söylediklerimi düzgün yaparsan olucaktır..Biyerde hata yapıyo olabilirsin..Çünkü bunu deneyerek yaptım ve sonuç olumlu..

İnternet Sayfası açıp araçlara tıkla Sonrasında resimi takip et ;)

[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

amcaoglu
03-10-2007, 01:45
Bazende Virüs Programları Engelliyor..Mesela Şuan Bende Kaspersky Ver Ve açamıyorum Programı Kapatmadan..

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net