SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : forumturka çakalları:D

EνeηStar
07-08-2007, 18:12
gaddafi=ya olum olmuyo işte gelde sen dene,fff delircem ya nası toplucam ben okadar repi?
escape=hade len ordan ben size dedim kendimize rep gnderemeyiz die ama dinleyen kim?
pierre=ya arkadaşlar nie öle diosunuz belki olur gaddafi dewam arkadaşım sen bakma escape'e(hıh)
escape=manyaksınız siz ya ben gidiyorum...
pierre=hadi acunu arayalım belki o biliyodur bişiiler
gaddafi=alo?acun?naber kanka ya?bak ne dicem repe ihtiyacım war olum benim kendime rep atamıom nası yapcaz bu olayı?birbirimize göndersek cok uzun sürcek bi fikrin warmı?
acun=olum walla ne diim delirdiniz iice siz zamanla toplanır bune acele yauw?
pierre=(wersene teli)heh alo acun?nabersin ya?gaddafi haklı repe ihtiyaç war napsak acaba?herkes burda yauw bak,ses werin millet!!(sewgy,musa,cutewich,blackcat,giyzo=acuuuu nnnn!burdayız)bak gördünmü?onlarda bilmio napsakki?
acun=ece ya ne çakalsınız he,kendine rep wermek he!emuhahaha hiç gülceim yoktu doorusu
pierre=fff acun ya ii gül sen,hadi kapattım byes(paaattt)
acun=deli bunlar ya...
blackcat=ya arklar benim aklıma bi fikir geldi siteyi hakleyelim!!:D
hakem=olmas olum ya nası olcak?
pieerre=pc koliqi arayalım hacklesin;)
hakem=ya ece cook uzun sürer hem rep almak için koca siteyi hacklicezde nolcak çok saçma bize düşman olurlar snra...
pierre=fff doorusun ya
gaddafi=buldum!adminlere rüşwet teklif edelim ama güsel bşi olsunki rep alalım:D
hakem=ne rüşweti suncan adamların önüne?
gaddafi=fff bilmiom düşünmedim orasını en ii repi böle alırız heralde..
(dıırrrrttt)pieere=efendim?
pckoliq=ece nbr?
pierre=kötü ya hala rep işleriyle uuraşıos
pckoliq=çakallar ya!:Dbuldunuzmu bşiler bare?
pierre=eeth,adminlere rüşwet wermeye karar werdik
pckoliq=neeeeeee???yuhah!eee ne suncaksınız rüşwet olarak?
pierre=işte orayı bulamadık..1dk bak cutewich senle knşcak
pckoliq=ok
cutewich=napıon?
pckoliq=iisen?noldu kızım ne dicen?
pckoliq=ya bak dier arkadaşlarımda duysun benim aklıma rüşwet olarak............................................ .......

alo?pckoliQ?alooooo?fff hat gitti...
hakem=kızım manyakmısın sen?al işte fff çocuğuda bayılttın.blackcat yürü gidelim sunun yanına...
pierre=kızım ne dedin sen?saçmalama hayatta olmaz öle şey?
cutewich=ya sadece bi öneriydi ece ya...
gaddafi=aslında normal bi ri olsaydı belki kabul ederdim ama pckoliqse konu asla olmaz o benim arkadaşım...arkadaşlarım için canımı bile weririm...hem zaten boşwerin ya napıcaz repi?bu olayın üstüne dewam edersem pckoliqin güwenini sarsarım we o benim arkadaşım..
herkes=yürüyün pckoliqin yanına...

cutewich'in sunduğu rüşwet pckoliqi adminlere wermekti..cok zeki oduğundan we adminlerin işine yarayacağını düşünmüş ama çok küçük bi ayrıntıyı unutmuş,arkadaşlar en zor anda olsan bile arkadaştır we asla satılmaz!!cutewich bunu bi anda düşünmeden sölediği için arkadaşları bi süre konuşmamışlar fakat daha snra herşey tatlıya baglanmış..cutewich'in kötü bi niyeti yokmuş aslında ama genede azımızdan cıkan lafa dikkat etmeyeliyiz..we kurnazlık yapıp rep almaya calışmamalıyız:D:D:D:D:D:D

pierre
07-08-2007, 18:20
heheheheh...:Dçok güzeeeeeeeeldi ya...:D:D..tebrikler..:D

küçük epsilon
07-08-2007, 21:28
ya bu çok güzel bişi olmuş tebrkler.çok hoş bişi olmuş

Black.Cat
08-08-2007, 01:03
Teşekkürler . .

KaizerSoze
08-08-2007, 01:13
ece çakaLmı şmdi :D:D:D

cutewitch
08-08-2007, 02:05
kotu rol kapmısısm ama olsun:) elıne saglık;)

тυαηα&¢ιнαη
08-08-2007, 11:42
way be pierre ablam mı bilem çakal yapmışlar :D

HaKeM
08-08-2007, 12:16
bence bu başlıgı kınıyorum.nedeni ise çakal bir hayvandır.çakal lafını insanlara yakıştırmak

bence hiç dogru degil..forumturka çakalları diyede bir başlıgın açılmasını ben uygun görmüyorum..

CchiLeKeSh
08-08-2007, 12:21
bence bu başlıgı kınıyorum.nedeni ise çakal bir hayvandır.çakal lafını insanlara yakıştırmak

bence hiç dogru degil..forumturka çakalları diyede bir başlıgın açılmasını ben uygun görmüyorum..

abime katıLıyorum ;)

Hic uyqun deiL bence de

ilayda_35
08-08-2007, 13:33
evet bncede uygn deyil ama yzı süper olmus..

EνeηStar
08-08-2007, 13:35

abim bak şimdi neden öle dedin ben öle düşünmedim,yane ben size haywanmı dedim şimdi sadece güzel bşi olsun istedim hemen yalnış anlaşıldım ii açmıom knu felan bundan sonra yetkililerde konuyu kapatabilirler...

Hermes
08-08-2007, 15:07
süperdi tebrikler

Moonwalker
08-08-2007, 15:22
olsun yav başlık falan sallayın yazı güzel olmuş siz ona bakın :D kendin hazırlıyosan bunları helal olsun :) bakma bi 15-20 dakika uğraşsam bende hazırlarım :p ezik kalmayalım sonra o yüzden şey ettirdim :D

korku_gecesi
22-08-2007, 23:11
ty saolii olmus

Panic_Attack
23-08-2007, 10:08
gzl olmuş;);)

gaddafi
27-08-2007, 02:26
Benim nie herşeyden en son haberim oluyo yaaa :D:D

Valla süper.. Ellerine sağlık Yağmur...

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net