SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : ForumTurka Marsda

Chakir
07-08-2007, 02:20
Günlerden bir gün ForumTurka Üyeleri her zaman aynı şeyleri, yapmaktan sıkılıp hep birlikte bir gezi düzenlemeye karar verirler…Seyahat yeri ise her zaman alışılagelmiş yerlerden biri değildir…Gezi yeri olarak Marsa gitmeye karar verirler…:p

Chakir : Eveettt..Arkadaşlar herkes burada mı?Gelmeyen varsa geri dönüp alma şansımız yok ona göre haaa!

Kies : Herkes burada da bir tek minerva yok...

Minerva : Durun durun geldim.Ya şu Tavşanım yok mu sabah sabah gelmiş tepeme çıkmış..neymiş karnı acıkmış..Onu beslemekle uğraşıyodum..Neyse yetişdim dimi…

Giyzo : Yetiştin yetiştin…herkes buradaysa gemiye binebiliriz artık…

Üyeler teker teker gemiye binerler,Geminin ismi ise FTN-01 olarak belirlenmiştir…Herkesde heyecanlı bir bekleyiş ve bir merak vardır,tabi biraz da korku…Eee Uzayda nelerle karşılaşacaklar bilinmiyor ki…Fırlatma saati gelmiş 10,9,8,7……0 ve Gemi Uzaya doğru harekete başlamıştır…2 gün sonra Gemi Mars’a sakin bir iniş yapmıştır…Herkes teker teker gemiden inmeye başlar

Black.Cat : Vay vay vay vay…Bu da ne böyle harika bir yer burası,ama çok havasız görünüyor….bir de neden herkes çok küçük görünmeye başladı…:o

Cchilekesh : Aboooo …La Black.Cat sen hava hortumunu ve Yerçekimi cihazını takmadın mıııı?:oha:

Black.Cat : Anaaa, o ne yaw bana kimse şunu takacan bunu tutacan demedi ki…Püfff :41:

Uzun bir uğraş sonucu Black.Cat Zemine indirilmiştir…

Dımtıs,Dımtıs,dımtıs…

The Bitter End : O ne be o ses de nerden geliyor?:confused:

Morikante : Kimden gelicek Acun gene her zamanki gibi Maykılını dinliyor…

Sarabande : Acun pes doğrusu…Dünyada hadi neyse Uzayda da mı Maykıl….

Acun : Reklam yapıyom ben Reklam…Uzaylılara Maykılı tanıtıyorum…Dımtıs dımtıs dımtıs

Gisemli06 : Neeee! Uzaylı mı…Uzaylı demeyin yaaa..Çok korkuyorum ben…! :eek:

Sewgy : Hakaten arkadaşlar Burada uzaylı var mıdır?:confused:

Morikante : Yok be öyle şey mi olur hiç? Uzaylı denen bir şey yoktur…İnsan insanayız burada;)

Bommmm,Gümmm,pat çat,Fırşşşşşşş…

Tatlı_Jojuk : Hönk…O da ne benim gördüğümü siz de görüyomusunuz?O bir gemi mi?:confused:

Herkes büyük bir şaşkınlıkla Marsa inen Gemiyi izlemektedir…Tabi büyük de bir korku…Derken geminin kapıları açılır ve içeriden değişik yaratıklar inmeye başlar…

Yaratıklar : Heyyy! Sizin burada ne işiniz var..geldiğiniz yere geri dönün!Burası Bizim mekanımız…:polis:

Yaratık(Yeşil) : Abi be bunlar yenir mi? Nasıl şeydir bunlar..Kafa,el,kol,bacak sayıları eksik…:moruk:

Pretty_Devil : Abooo ne diyo bu Morikante ağbiii..Yemekten bahsediyo..Bunlar Hap yemiyormuydu…:eek:

Yaratık(Mavi) : Sus lan geveze….Heyy size diyorum garip yaratıklar,Önderiniz kim sizin….

Bu sırada büyük korku içerisinde olan ForumTurka üyeleri hep bir ağızdan bağırırlar….

Hep bir ağızdan : Giyzo ağbeyyyyy…… :sukur:

Buradayım der Giyzo abi yavaş adımlarla ilerler,Üyeler kenara,daha doğrusu Giyzo ağabeynin arkasına doğru açılmaktadır…

Giyzo : Buradayım..Buradakilerin büyüğü ben olurum Ne istiyorsunuz bizden… :polis:

Ortam iyice gerilmiştir….Herkes heyecanlı ve meraklı bir şekilde birbirine ve ilk kez gördükleri yaratıklara bakmaktadır…Derken bir ses duyulur….

Miyavvvvvv...

Yaratık(mavi) : O ses de nerden geldi,Kim çıkarıyor o sesi…:confused:

Gelen ses sonrasında uzaylıların garip hareketleri dikkat çeker…Ama herkes şaşkındır…uzaylıların bu tavırlarına….Sesin kaynağı ise Giyzodur…Derken giyzonun koynundan çıkan Zeytin tüm dikkatleri üstüne toplar….

F..Manga..H : Ya Giyzo abi zeytini de mi getirdin,Baksana şunlara kedileri hiç sevmiyorlar galiba..Nasıl da sinirlendiler..Nolucak şimdi… :.

Bu sırada zeytin Giyzonun koynundan atlayıp uzaylıların üzerine doğru yürümektedir…

Yaratık(Yeşil) : Abi bu ne yaw, Çok ilginç bi yaratığa benziyor,zararlı olmasın…:confused:

Yaratık(Mavi) : Bilmiyorum ama üstümüze doğru geliyor..Gözlerindeki parlaklığı gördün mü,
Vışşş.. Aborey koşuyo bu..bin gemiye bin çabukkk çabuk çabuk…:eek:

Zeytin kendi halinde uzaylıarın üstüne doğru yürümektedir.Fakat kaba uzaylılar,kendilerine doğru gelmekte olan sevimli zeytinden çok korkmuşlardır..ve sonunda oradan uzaklaşıp uzayın karanlığında kaybolmuşlardır…

Chakir : Abooo noldu laaa…. Nereye gitti onlar…:confused:

Hayal : (Gözlerini koskoca açarak ve şaşkın bakışlarla)Zeytin…Zeytinden kaçtılar….

Herkes olayın şaşkınlığı ve biraz da son bulmasının sevinciyle gemiye binip geri dönmeye karar verir..

Fakat garip olan bir durum vardır…

Dımtıs,dımtıs,dımtıss …

Rascal_Türk : Acunnnnnnnnnnnn…Çıkar artık o kulaklığı ve gemiye bin..:mad:

Acun hiçbirşeyin farkına varmadan ne olup bittiğini anlamadan…

Acun : Ya daha yeni gelmiştik,nereye gidiyoruz…:moruk:

Dilay-07 : Yuh yani acun yuh bişi demiyorum sana ölümden döndük,uzaylılar bizi yiyecekti… :eek:

Acun : Neee Uzaylılar mı…Bana niye sölemediniz..Maykıl dinletirdim onlara..Pöfff gitti reklam…:mecry:

f2celal : Ula şuna bak biz canımızın derdindeyiz adam maykıl derdinde..Deget bin hadi gemiye…:mad:

Acun : Tamam yaaaa,geliyom hade..Püff

ForumTurka üyeleri hep birlikte gemiye binmişlerdir ve hep bir ağızdan..Bir daha dünya dışına çıkmamaya karar vermişlerdir…bu arada tabi ki zeytinin yaptığı kahramanlığı da unutmuş değillerdir…

Biraz uzun oldu…Kusura bakmayın…Bir dahaki serüvende görüşmek üzere…

Senaryoya koyamadığım arkadaşlar kusura bakmayın...Geminin kontenjanı bu kadar dı dermişiiiimm:D:D gecenin bir vakti yaptığım için,aklıma direk gelenleri yazdım...Bir dahaki serüvende inşallah koyamadıklarımı da koyucam...

the bitter end
07-08-2007, 02:25
ayhh cok superr olmuss:D:D hele acun artık bıttı ya uzayda bılemmmmmm :D:Dcok gusle olmus chakır abı yaaa :D:Dvalla hayalcılık superr :Dmımıkelr fln :Dtesekkurler tekrarrr :Dhele zeytın o gıyzo abının one cıkması bayıldım:D:D:D oralara ya devamını beklyıoz ona goree:D:D:D

Black.Cat
07-08-2007, 02:25
Nan Özkan uzayda hortumsuz gezdirdin ya Beni helal Olsun sana :D:D:D
Harika Olmus saolsın ;)

DoNKeY
07-08-2007, 02:27
hey ALLAHIM :D:D:D:D:D

gitmediğimiz bi uzay kaldıydı orayada gittik iyimi..:D:D:D:D

zeytine bak hele nelerde yapmış :p

ajun bu kadar maykılcıysa sanırım çocuuu olunca maykıla benzeyecek kanımca düşünsenize ilk sözü AOOOWWW oluomuş ajunun bebeğinin :D:D:D:D

çakır süper müthiş filan olmuşş devamını bekleriz.. gelmesse döferiz biliosun ;)

.uинappy.coяpse.
07-08-2007, 03:06
özkan abi valla herşeyi kapayıp okudum:D:D

ama ben annamıştım o kedinin giyzo abiden çıkıcaını:kart:

kısa bile olmuştu bi çırpıda bitti:D çok güzeldi;)

bu arada o zeytin e kafam takıldı benm:D benden bile süper:cool:
:D
bu aralar yeni bi dünya buldular ya orayada mı gitsek:confused:
kediyide alıp gideriz o uzaylılara kişner:D

acaba kedi karaydıda uzaylılar uğursuzluktur diye mi kaçtılar:kart:
:D
bide ayna kırsaydık hayatta bidaa gelmezlerdi:D

pretty_devil
07-08-2007, 10:35
acunn uzayda da mayk dinlemsi komediydi yaa:D:D
şu yaratklarda süper olmuş ya bi mavi bi yeşil:D:D dialoglar harika olmuş;)

minerva
07-08-2007, 10:56
hepsini okudum yaaa mükemmel olmuşş:D
acun abim dünyada marsta ayırt etmio sonuna dek maykıl:D maşallah:D
zeytinin o gözlerindeki ışığı görünce kaçmışlardır yaaa yoksa zeytinin rengi felam siyah değilll
teşekkürler zeytin demi yani:D
bu arada en son gelen ben olmuşumm:Dassolist misali:D
(bak aklıma geldi şunu yaziimde tavşana bi yemek veriim acıkmıştır)

ellerine sağlık özkan abi çok güzel olmuşş ellerine sağlık devamını dört gözle bekliyoruzz
devamı gelmezse döverizz(mori abi arkandayımm:D)

KaizerSoze
07-08-2007, 11:01
ahah güzel güzel =) eLLerine sağLık =)

binbıçak
07-08-2007, 12:35
özkan harika olmuş arkadasım ya..giyzo abinin zeytinine diyecek yok..bi can borçlusunuz oncacıga :D:D:D:D
acunada helal valla..maykıl sevgisi heryerde onun için maşallah :D:D:D

sagol özkan..iyi güldüm :D:D

CchiLeKeSh
07-08-2007, 13:30
TesekkürLer Komando bi oraya qitmediimiz kaLmıstı zate :)

HaKeM
07-08-2007, 15:01
marsda hayat varmıydı :)

neyse hayat varmış demekki güzel olmuş;)

aysenaz_782
07-08-2007, 15:22
güzel olmuş..nihanla bizede kısmet olur inş

caner_03
07-08-2007, 15:27
seneryoyu güzel yazmışsın eline sağlık .........

nihanizm
07-08-2007, 16:21
bencede çok güzel olmuş;):)

gizemli06
07-08-2007, 16:27
özkan harikasın ya süper olmuş tek kelimeyle :D:D:D:D

benide pek korkak yapmışsın ya tamam biraz tırsağız ama bu kadar deil:p:p

emeğine sağlık özkan...

Chakir
07-08-2007, 19:27
Teşekkürler arkadaşlar..Dilediğiniz gibi yakında yeni serüvenle sizlerle birlikte olacağım...Hoşçakalın...Forumturkanın nerde olacağı belli olmaz...ForumTurka Heryerde;)

Moonwalker
07-08-2007, 19:54
öz-kaan tam benlik olmuş lem başrol oyuncusu gibi bişey olmuşum :D M.Jackson'dan başka popçu adam tanımam ben.İster yerde ister gökte herşey maykıl için

ÖLÜMÜNE MAYKILCIYIZ ;)

sarabande
07-08-2007, 20:06
eline sağlık chakir ama yeşil yaratık kim şu sırıtan şeyler mi:D:D

Chakir
07-08-2007, 20:13
eline sağlık chakir ama yeşil yaratık kim şu sırıtan şeyler mi:D:D

yok hikayedeki yaratıklar uzaylı...Bunlar Forumturkalı:D:D:D

Hermes
08-08-2007, 15:03
uzayada gittiniz he helal olsun valla

тυαηα&¢ιнαη
08-08-2007, 15:05
dehşet bişi olmuş yaf :D:D:D::D

ESRA_RLIDIR
08-08-2007, 15:05
Ellerine sağlık özkan abi=)

giyzo
08-08-2007, 16:37
özkan ne güzel hazırlamışsın dişimin ağrısını bile unutturdun bana :D:D gerçi benim zeytin çok uysaldır ama burada damarı tutumuş demekki bi kerede yazlığın bahçesinde bi köpeğe kafa tuttuğunu görmüştüm köpek her ne kadar oralı olmasada :D:D yüreğine sağlık özkan zeytinimide almışsın ya hikayene çok teşekkür ederim :)

ZiYANKAR
10-08-2007, 09:17
Acun hiçbirşeyin farkına varmadan ne olup bittiğini anlamadan…

Acun : Ya daha yeni gelmiştik,nereye gidiyoruz…

Dilay-07 : Yuh yani acun yuh bişi demiyorum sana ölümden döndük,uzaylılar bizi yiyecekti…

Acun : Neee Uzaylılar mı…Bana niye sölemediniz..Maykıl dinletirdim onlara..Pöfff gitti reklam…

f2celal : Ula şuna bak biz canımızın derdindeyiz adam maykıl derdinde..Deget bin hadi gemiye…

:D:D:D:D:D:D:D

_GHOST_
11-08-2007, 00:55
Emeğine sağlık chakir. Güzel olmuş.. Uzun olması daha iyi.. Daha uzun olsa daha da iyi.. :)

arslan_arcelik
11-08-2007, 00:59
iyi olmuş işte ne diyeylim!

hayall
11-08-2007, 03:40
şaşkın gözlerle hayall:D:D çok güzel olmuş özkan eline emeğine sağlıkk sonuna kadar merakla okudumm devamı mutlaka gelmelii

dilay-07
11-08-2007, 10:01
bi marsta eksiktik orayada gittik helal olsun bize:D:D:D

saol özkan güzeldi saol:)

oni
11-08-2007, 12:52
Marsada Çıktık Yaww.Teşekkürler.

-*-şule-*-
12-08-2007, 12:43
heheh çok güseLdi yaa :D:D

hacker_49
19-08-2007, 17:45
Acun : Ya daha yeni gelmiştik,nereye gidiyoruz…

Dilay-07 : Yuh yani acun yuh bişi demiyorum sana ölümden döndük,uzaylılar bizi yiyecekti…

Acun : Neee Uzaylılar mı…Bana niye sölemediniz..Maykıl dinletirdim onlara..Pöfff gitti reklam…

f2celal : Ula şuna bak biz canımızın derdindeyiz adam maykıl derdinde..Deget bin hadi gemiye…

burası çok komik:kart::kart:

ellerine sağlık çok güzel olmuş sonuna kadar okudum.keşke daha uzun olsaydı:)2. serüven jupitere olsun bence:D

SoPPy
20-08-2007, 11:01
Ben yeniyim ama bu hikaye sayesinde forumturkanın sevilen üyeleri hakkında bilgi sahibi olmuş oldum.Enteresan tabi.Senaryo güzel,kişiler güzel.Değmeyin hikayenin keyfine..

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net