SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : haberi olan varmı?

*dilayla*
06-08-2007, 16:03
arkadaşlar geçenlerde bi arkadaştan bişey duydum bana biraz saçma geldi bide size soriyim dedim .hani şu bizim öğrenci kimlik kartımız varya onlar değişcekmiş sınava onunla gircekmişiz varmı öyle bişey ya .bide sınav yeri kağıdı gelen varmı?

Red Rose
06-08-2007, 18:23
ben duymadım kimlik kartlarının değişeceğini öyle bişey olsa haber verirlerdi herhalde
bütünleme sınavını soruyorsun herhalde bana nerde gireceğimi yazan kağıt geldi 1 hafta önce falan

ShEkEr_CoCuq
07-08-2007, 12:28
bende duymadım

mobidek
09-08-2007, 10:40
arkadaşlar geçenlerde bi arkadaştan bişey duydum bana biraz saçma geldi bide size soriyim dedim .hani şu bizim öğrenci kimlik kartımız varya onlar değişcekmiş sınava onunla gircekmişiz varmı öyle bişey ya .bide sınav yeri kağıdı gelen varmı?

AOF kimlik kartları yenı donemde deısecek son anda baska bır deısıklık yapmazlarsa. sınava kımlık kartıyla gırılme konusunda su anda bısey yok.ve AOF nın verdıgı kimlik kartı vakıfbank ta kullanılabılıyordu ama oda kalktı

camdankalp
10-08-2007, 13:57
arkadaşlar kimlik kartları değişti ama haber vermiyolar bende tesadüfen öğrendim gittim ve aldım rengi pembe bilginiz olsun :)

bucucubucu
10-08-2007, 16:30
aa pembe mi ne güzel:D değiştirelim tabi bilgi için saolun bu arada

tati80
16-08-2007, 21:05
ewet bende almayı unuttuğum pasomu almak için gittiğimde eski kartımı aldılar pembeye yakın bi renkte kimlik kartı verdiler bilginiz olsun. Ama eskileride bu yıl kullanılıyor diye tahmın edıyorum

gothic_ages
31-08-2007, 22:24
arkadaşlar ben duydum sınava girerken açık öğretim bürolarının bize verdiği kimlik kartı bizim yanımızda olacakmış

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net