Tüm Versiyonu Göster : Kadinlar Neden Hoşlanir Bilen Bana Söylesin
BUĞRAHAN11
30-07-2007, 21:18
Ben Bir Erkek Olarak Bu Yaşima Kadar Bir Kadnin Nelerden Hoşlandiğini Bulamadim Hiç Bir Sevgili Yapamadim Kendime Bu Kadainlar Neden Hoşlanir Bilen Varsa Bana Da Söylesin Kardeşim:41:
__________________________________________________ __
LÜTFEN RİCA EDİYORUM BEN BU KONUDA ÇOK CİDDİYİM BİLEN VARSA BANADA SÖYLERSE SEVİNİRİM:help:
the_mystery
31-07-2007, 00:45
Kadınlar seri ve aldatıcı konuşan erkeklerden hoşlanır aldatıcı ne demek?
şöyleki bir ortamda beraber oturuyosanız onu etkilemek için en azından etraftan birşey gosterip onun hakkında çarpıcı yorumlar yapın ne kadar dogru oldugu onemli diil :D ama bunu soylerken kadına özel hayatında yaln soyle demiyorum asla oyle bişey yapma çunku bayanlar bir birine bağlıdır biri bırakırsa hiç biri bakmaz :D
arLiii.uyuzz
31-07-2007, 01:13
gülden bid eaıcıktan!
dj_saqopaa
13-09-2007, 16:11
kadınlar sürekli aranmak ve hediyelerden hoşlanır hatırlandıklarını bilmek mutlu eder onları
>Gardeşim kadınlar hiç bir şeyle mutlu olmaz lar sen ne yaparsan yap gene mutsuz lar.
Eğer inanmayanınız varsa şöyle söyliyim yanlış sam yanlış olduğumu bana iletebilirsin.<
^^Diyelim bir erkek karısı için herşeyi yapar ve onu mutlu etmek için gül bahcesi satın almaya çalışır ama bir kadın erkegi için ne yapar ? hiç bir şey .
Erkek Karısı için çalışır çabalar ama eğer bir gün karısını ihmal etsin.Başlar Karısı ^^
sen şimdiye kadar bana ne yapdınki demeye yalan sa bana yalan diyebilen varmı çıksın konuşsun.Yani kısacası kadınlara ne yaparsan yap mutlu edemessin.???
Ha bu arada kardeşim sende suç yok.Çünkü dediğin gibi kadınlar da neden hoşlandıklarını kendileride bilmiyorlarmış...
>Gardeşim kadınlar hiç bir şeyle mutlu olmaz lar sen ne yaparsan yap gene mutsuz lar.
Eğer inanmayanınız varsa şöyle söyliyim yanlış sam yanlış olduğumu bana iletebilirsin.<
^^Diyelim bir erkek karısı için herşeyi yapar ve onu mutlu etmek için gül bahcesi satın almaya çalışır ama bir kadın erkegi için ne yapar ? hiç bir şey .
Erkek Karısı için çalışır çabalar ama eğer bir gün karısını ihmal etsin.Başlar Karısı ^^
sen şimdiye kadar bana ne yapdınki demeye yalan sa bana yalan diyebilen varmı çıksın konuşsun.Yani kısacası kadınlara ne yaparsan yap mutlu edemessin.???
söylüyorum yalan kolay kolay hiç bir kadın oyle demezz erkek kırkyuılda bır bır sey yapmıssa sole
hem soleyın bakalım erkekler neden mutlu olur
kadın yıllarca sacını supurge eder erkek bı ufak kavgada hemen soylemedıgı sey kalmaz
dımı ama
rose_avril
09-05-2008, 18:36
bir bayan olarak söylüyorum,
bayanlar erkeklerin düşündüğü gibi pahalı hediyedenen çok hoşlanmazlar
bayanlar sevildiğini bilmekten hoşlanırlar.
bayanlar omurga kemiği gibidir çok yüklenirsen kırılır
başını çok boş bırakırsan eğilirler
buda bir bilgi olsun:)
ŞAHMAN123
13-06-2008, 20:26
kadınına bağlı o görceli bişey bu soledıklerın
Roฬเℓℓ_קครรเ0ภ
13-06-2008, 20:44
herkes aynı deildirr tanıycan ve ona göre davranıcann..;)
mesela suna iltifattan cok hoşlanır :D yalan mı ?
yaaa ben bır kadın olarak erkeğin bana verececeği hiç bir şeyden mutlu:p:p olmam yanı senıın srdugun soru kısıden kısıye değişir ve senın iş zor bşver yaaaa
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.