Tüm Versiyonu Göster : Online Kuran-i Kerim Hakkinda Görüşleriniz Nedir ?
Merhaba Arkadaslar Türk Forumlarinda bir ilki gerçeklestiriyoruz online kuran-i kerim dinleme ziyafeti hakkinda görüsleriniz var ise buraya yazabilirsiniz ..
Dinlemek için ise Buraya Tıkla ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.])
imparator
29-03-2006, 18:22
BenCe iyi olmuş. Yeniliklerin ve güzelliklerin devamını bekLiyoruz
Gercekten Çok GüzeL Bir Sistem Çok Teşekkürler AsiKar
gönüldostu
30-03-2006, 04:21
Evet Cok güzel olmus bence de,baya güzel bir fikir.Hem okuyan da Dünyanin en iyi Kari lerinden Abdussamed ise bi bambaska oluyor.Eger Buraya ilahi Kurani Kerim ekleme imkani oluyorsa bir cok dosya paylasmak isterim sizlerle.
Süper paylaşımların var seni taktir ediyor teşekkürlerimi sunuyorum
BeYaZ_öLüM
30-03-2006, 12:20
çok teşekkürler asikar Allah razı olsun :)
Gizli Takipçi
30-03-2006, 16:23
Bencede güzel.
bychairman
30-03-2006, 17:43
eğerki sana neden yaptın olmamıs derse dekı O beni bu dunyaya sınava gonderdı bende üzerime dusenı en ıyı yapanlardan olacağım devamını beklıyoruz
bir_damla_ates
31-03-2006, 11:49
iyi olmuş kardaş eline sağlık.Çok süper olmuş.Devamlarını bekliyoruz.
çok teşekkür ederim,gerçekten harika olmuş,böyle güzel faaliyetlerin devamı bizim en büyük temennimizdir,ayrıca emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım...
fevzi_reis
02-04-2006, 14:44
Allah Razı Olsun Kardeş
eline sağlık böyle çalışmaların devamı gelmeli teşekkürler
teşekkür ederim abi ellerine sağlık çok güzel omuş ALLAH razı olsun.
Mr_SPeeD
04-04-2006, 22:51
Allah Razı Olsun kardeşim çok iyi olmuş gerçekten sevindim ya senden bekliyordum böle bişeyler yeniliklerin arkası kesilmesin
olmaz olrmu...Allah razı olsun
allah razı olsun diyelim aşikar kardeş ve unutmaki bu yaptıgının karşılığını allah katında alacaksın allah yardımcın olsun.bide merak ettiğim konu foruma yazdıgım yazılar neden siliniyor dogrusu merak ediyorum umarım bir gerekçesi vardır sevgiyle dostça kalın..
sempatik_67
09-04-2006, 19:09
çok saol ismet kardes super bişi;)
perfection
09-04-2006, 23:32
ALLAH RAZI OLSUN Çok güzel Olmuş
aksaray-68
14-04-2006, 19:23
allahrazi olsun sizlerden cok güzel yapmisiniz
yani tek kelimeyle bravo
söylencek bi söz yok muhteşem olmuş
crazyyoung54
17-04-2006, 22:40
Tek kelime Alllah Razı olsunn
B_E_C_K_H_A_M
26-04-2006, 16:56
Çok İyi Olmuş Allah Senden Razı Olsun Kardeş
sariveliler
07-05-2006, 00:44
güzel olmuş teşekkür ederiz paylaşmaya devam
Ellerine sağlık cooooooooooook güzel olmuş değerli kardeşim
lanetolsun
01-06-2006, 17:43
helal olsun sana kardeş. bravo emegine yüregine saglik, gercekten muhteşem olmus...
cok güzel bir sey yapmısın sevgili admin bey tesekkürler emegine saglık...
hüseyin54
15-07-2006, 02:58
KUR'AN dinlenmezmi hiç...
birde okumayı öğrenseydik daha bir güzel olurdu...
kardeşim allah razı olsun..
muvahhid
31-07-2006, 14:22
mesaj yazan arkadaşlara bende katılıyorum yanlız bir de download imkanı olsa daha ii olcak diye düşünüyorum bu hizmeti hayır için yapmış belki admin ama daha hayırlısı bunu insanlara dağıtmaktır
bukadar guzel bir hizmete allah razı olsun demekten baska ne denebilirki
karakanlim
01-09-2006, 23:34
insanlar arasında ayrımcılık yapan insanlar yazıklar olsun
çok teşekkür ederim allah razı olsun mükemmel bir düşünce
gardiyan
08-09-2006, 00:01
çok güzel bir düşünce çok sağol
alemhoca
14-09-2006, 00:07
Allah razı olsun kardeşim. gerçekten mükemmel bi hizmet ve bulunmaz bi nimet.
Merhaba Arkadaslar Türk Forumlarinda bir ilki gerçeklestiriyoruz online kuran-i kerim dinleme ziyafeti hakkinda görüsleriniz var ise buraya yazabilirsiniz ..
Dinlemek için ise Buraya Tıkla ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.])
kardeşim Allah senden razı olsun böyle güzel kari ler olunca dinlemek bir zevk oluyor, devamını dileriz.
Allah razı olsun çok güzel bir hizmet. yapılan iyilikler "essebebülkelfaül" (sebep olan yapan gibidir ) sırrınca dinleyenlerin sevabına ortak olacaksın inş. Bundan daha güzel birşey var mı?
serdar1984
02-11-2006, 11:14
evet forumumuzda yapmamız gereken lerden biriidi süper bir düşünce buuu emegi geçen arkadaşalrımızdan allah razı olsun süper bir olay tek kelimeyle
biz neden forumturka yı seçtik işte bu yüzden kur_an 'ı kerim bu daruhun gıdası ben forumturka yla gurur duyuyorum teşekkürler AŞİKAR iyiki varsın
al_afasy
21-11-2006, 03:05
forumturka farkını gostermıs gercekten cok gusel bır paylasım:gözkırp: devamını bekelrızz
Kanuni45
21-12-2006, 00:06
Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versin...
marangoz
13-02-2007, 22:45
eywallah allah razı olsun
kards allah razı olsun sürekli dinliyorum bence canlı olarak mekke ve medineden bağlantı olursa daha ii olur :))
çok teşekkür ederim,gerçekten harika olmuş,böyle güzel faaliyetlerin devamı bizim en büyük temennimizdir,ayrıca emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım...
mansura katılıyorum çok güzel omuş...
irbam...
15-03-2007, 06:28
ALLAH(CC) razi olsun sizden,in$AALLAH
Cok güzel omu$,biraz ce$itli hafizlarin okudugu,secenekler sunsaniz daha iyi olur diye dü$ünü$orum,yada kuran"i kerimin dinlenebilecek,saglam güvenilir linkler...
Emeginize saglik...
S.A...
;)
Kanuni45
15-03-2007, 09:40
Arkadaşlar Mekke ve Medine İmamları veya Diğer İmamlarla ilgili linklerimiz Formda mecuttur, Bu linkin özelliği formdan tarafından temn edilmesi...
irbam...
19-03-2007, 14:30
Arkadaşlar Mekke ve Medine İmamları veya Diğer İmamlarla ilgili linklerimiz Formda mecuttur, Bu linkin özelliği formdan tarafından temn edilmesi...
Cok özür dilerim,linkleri sonradan gördüm,malumunuz yeniyim sitede i$AALLAH zamanla ögrenecegiz,tekrar özür dilerim...
S.A...
yorgun_mücahid
22-03-2007, 22:01
kur-anı kerim kadar dinlemek okumak kadar güzel bir şey mi var ? allah kur-anı kerimde buyurduğu gibi İKRA allahın adıyla okuyun.Demek kadar güzel bir şey mi var kardeşlerim Allah razı olsun ki bu imkanı veren yapan herkesin bunda memnuniyet duyduğunu vede dua ettiğinde hiç şüphem yoktur.Allah razı olsun.Allah emanet olun...................
yorgun_mücahid
22-03-2007, 22:18
s.a..bu çalışmayı yapan kardeşimiz sormasına gerek yok çünkü ne kadar güzel yaptığı ortada yüce kur-anı kerimi dinlemek veya hazırlamak kadar zevkli ne olabilir.allah razı olsun bu çalışmada emeği geçen herkesin vede yorum yapan ve dinleyen tüm kardeşlerim...allaha emanet olun....
irbam...
25-03-2007, 06:12
Tekrar allah razi olsun sizden..
Insanin dinledikce ALLAH (CC) icin akittigi göz ya$i ne ho$...
S.A...
yilmaz_ff_43
10-04-2007, 05:02
Allah Razi Olsun Kardeşim çok Muaazam Olmuş
söylenecek bişey bulamıyorum helal olsun allah razı olsun
hatice zehra
27-04-2007, 00:38
Ellerine sağlık cok iyi olmusta kim okuyo cıkaramadım böyle calışalarının devamı gelir inşallah..
irbam...
11-05-2007, 00:23
Tekrar ALLAH(cc) sizden razı olsun....;)
Ben daha Yeni Görüyorum bunu...Gerçekten mükemmel olmuş..elelrinize ve düşüncelerinize sağlık...Bizleri düşündüğünüz için teşekkür ederiz..Allah Razı Olsun...
alı gonca
30-01-2008, 15:26
sn arkadaslar ben bu sıteye kuranı kerımı ogrenebılmek ıcın gırmıstım ancak boyole bır yer bulamadım okuyorum ancak akıcı bır okumam yuok zor okuyorum bunu ılerletmek ıstedım ancak basarılı olamadım bu yuzden ne yapacagımı sımdılık bılemıyorum sıze basarılar dılerım t abı kı kuran ı kerımın tılavetı de cok ıyı ancak ben kendım okumak ıstedıgım den buraya gelmıstım ne yazıkkı boyle
bırf ımkan bulamadım ayrıca harflerı vs gosterılıyor ancak bır hocanın seslı olarak gostermesı ve ogremesı nı dılerım o sekılde daha saglıklı bır ogrenme ve
akıcı bır okuma olabılır neyse basarıler dılerım sıse saygılar alı gonca
alperen32
19-03-2008, 20:16
Kardes Eline Saglik Cok Güzeldeee.....sesde Sorun Varrr Onu Düzeltebilirsen Cok Sevinirimmm......ama Yinede Güzelllll
allah razı olsun kötü olurmu güzel............
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.