SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hayal ve gerçek yeni dizi 7 Temmuz Cumartesi atv'de başlıyor..

..HıRÇıN..
01-07-2007, 20:06
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

Hayal ile Gerçek, Gerçek’in annesi Badire hanımla, kız kardeşi Firuze’nin tüm muhalefetine rağmen evlenirler… Ancak Hayal’in kıskançlıkları ve Badire Hanımın tipik kaynana cadalozlukları yüzünden evlilikleri pek de mutlu sürmez. Ve kader ağlarını örer… Hayal genç yaşında öteki tarafa intikal eder… Gerçek, eşini erken kaybetmenin şoku içindedir… Bu zor günlerinde ona biricik kankası Muzaffer destek olur… Badire hanım ise oğluna gelin arayışına girişmiştir bile… Gerçek’in gelin adaylarını reddetmesi karşısında asla pes etmeden mürüvvetini görmeye kararlı olan Badire Hanım, bu girişimlerinde kızı Firuze’nin de yardımını görmektedir. Çünkü aile geleneklerine göre büyük bekarken küçük evlenemez… Bu arada Hayal, bir takım yeteneklerle donanmış şekilde bir hayalet olarak dünyaya gelip sadece kocası Gerçek’e görünebilmekte ve sağlıklarında yaşayamadıkları aşkı yaşamaktadırlar. Hayal, Badire hanımın bulduğu gelin adaylarını korkutarak, sihir yaparak kaçırmaktadır… Aşkın, üç kağıdın ve öbür tarafa yağmurla gidip gelen bir hayaletin aşk dolu hikayesi yer yer duygulanarak ama çoğunlukla da kahkahalarla izlenecek! “Hayal ve Gerçek” Temmuz ayında atv’de başlıyor!

edebiyatasigi
01-07-2007, 20:21
tam tarih ne zaman peki

Fukara
02-07-2007, 16:41
Tarih Terekkurden ibaret Se Kesin Bu Sezon Yeni Dizi Die Yayınlarlar :))))

Emegie Saglik Arkadasim

hilalara
02-07-2007, 17:44
ben bu hikayyeyi bi yerden hatırlıom sanki yawww resmen ruhsar dizisinin aynısı yuhhh yani yabancılardan çaldıklarınızı esinlendik diosunuz bunu olduğu gibi kopyala yapıştır yapmışlar...

edebiyatasigi
02-07-2007, 18:28
evet bana da öyle geldi

beyazdilekçe
02-07-2007, 18:50
:D:D:Druhsar iki yaw:) bu ne benzemesi aynısı,yan oyuncular idare eder de başroldeki kız oyuncu bile sayılmaz bence...

.uинappy.coяpse.
02-07-2007, 19:01
o kadar benzetmişlerki helal olsun bi dizi bu kadar çalınır:D:D arkadaşlar ben çok sıkıldım valla cadılı cinli filmlerden:D yerine ruhsarın eski bölümlerini versinler daa iy:D teşekkürler dalya

nihanizm
02-07-2007, 19:19
hakkaten bende çok sinir oluyorum.meselan şu selena mıdır nedir ona, çok arttı böyle dizilerr

..HıRÇıN..
03-07-2007, 11:43
tam tarih ne zaman peki

güzelim tarih yeterince açık değilmi başlığı okumuyormusun 7 temmuz cumartesi yazıyor..cumartesi günü saat 20:30'da atv'de başlıyor ;)

Red Rose
08-07-2007, 14:44
bende filmin tanıtımını izlediğimde eskiden ruhsar diye bir dizi vardı dedimki aynı konu sadece oyuncular farklı bakalım nasıl bir dizi olucak
diziyle ilgili verdiğin bilgiler için sağol rabia;)

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net