SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Uygun MSN

SiLkRoAdCi
26-06-2007, 19:08
Tatil icin yurtdisina ciktik. Geldigimiz evde PC var ama MSN yoktu. MSN yi indirdim Windows98 oldugu icin calistirmadi. Bi kac tane daha MSN denedim ama yine acilmadi. Sifreyi yazdiktan sonra baya beklememe ragmen hala o iki adam donuyo.:mecry:Ne yapmam gerek?? :help::help: Veya bana Windows98 de caliscak bi MSN verirmisinz. Yardimlarininizi bekliorum. Simdiden Tsk. ler

Bu arada klavye'de bazi harfleri yazamiyorum. O yuzden yanlis cikabilir !!:41:

♥ღ cђaรєг ♥ღ
26-06-2007, 19:33
98 kullanmadım hiç ama xp de ekran klavyesi var bilirsin..98 de varsa eğer ekran klavyesiyle şifreni gir yada daha basit bi çözüm olarak bi metin belgesi aç içine şifreni yaz bu şekilde doğru yazdığından emin olursun sonra copyala ve şifre yerine yapıştır dene ;) olmazsa başka çözüm buluruz ;)

SiLkRoAdCi
26-06-2007, 21:17
Tamam oyle de bi denerim. Bi sitede 5.0 Windows 98 e uygun diyo ama yukleyince de uptade yapmak istyo musunuz diye soruyo. Sonra evet demezse hep o yazi geliyo. Uptade yapinca da o iki tane adam surekli daireler ciziyo ama dedigin gibi denerim olmazsa soylerim. Sagol

SiLkRoAdCi
26-06-2007, 21:52
Windows 98 de ekran klavyesi yoktu. Not defterine yazip Kopyala yapistir ile denedim. Olmadi. 7.0 da. Hala o iki adam daireler ciziyo. Bisey olmadi. :help:

♥ღ cђaรєг ♥ღ
27-06-2007, 11:08
Mesenger le ilgili herşeyi sil temizle pc ni sonra bi bunu dene bakalım

Mesenger 6.2

Yapımcı: Microsoft
Dosya Boyutu: 6,59 MB
Lisans: Freeware
Dil: Türkçe
Platform: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Uninstall Seçeneği : Var
Limit: Sınırsız

DownLoaD ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.])

SiLkRoAdCi
27-06-2007, 13:55
Tamam denerim sagol. Olmazsa tekrar yazarim :)

SiLkRoAdCi
27-06-2007, 14:11
Indirdim daha sonra sifreyi yazdim ve hata verdi. Sorun gider cikti. Tikladim. Daha sonra su anda bu sayfaya ulasilamiyor daha sonra tekrar deneyiniz dedi ya offf :(:(:( :confused: :help:

♥ღ cђaรєг ♥ღ
27-06-2007, 19:09
Dostum sorunun ne olduğunu anlamadım..İnternet var msn açılmıyo sanırım..Yani windows unla alakalı bişey olsa gerek..Sistem geri yükleme imkanı varsa msn in açıldığı bi zamana geri yükle yada güvenli kipte aç pc ni virüs taraması yap..Bide flood yapmazsan sevinirim mesajını editlersin ;)

rapcı43
10-07-2007, 14:45
kardeş sen xp yi kur D:

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net