binbıçak
23-06-2007, 14:42
((Aşikar pc öğretmenidir..ve öğrencileri o kadar cahildirlerki herkes pc hakkında bişiy bildiğini sanmakata ve birbirlerine hava atmaktadırlar :D:D:D:D)))
sugra: yaw bu pc ne demek?ben bunu bilgimisayar biliyodum :moruk:
gizemli06: ay sugra alemsin kısım ya :D "pc" "parlak cam" demek kıs :moruk:
dilay-07: hönkkk !! gizem yedin bitirdin beni.kurudum..kal geldi..fenalardayım...özlemlerdeyim...oooffffffff :( ay pardon :moruk:
morikante: millet fikrim geldi..bişi sorucam..bu parlak cam bilgiden başka bişiy sayamıyomu ya :confused:
acun: abi sayıyo sayıyo..mesela senin aykünü :p
chakir: acun harbi mi la..bak ben bunu bilmiyodum :moruk:
the bitter end: chakir abi bu daha ne ki?bu parlak cam parlak zekasıyla burdaki sivri zekalılarıda sayıyo başına vura vura :p mesela sizle birlikte 3 olmuş bu sayı :D:D:D
rocker: kız bitter bende bunu bilmiyomuşum..vay anasını :moruk:
pierre: bitteeeeeerrrr 4 oldu kıs :D:D:D:D
lana: evet..doğru..bide web diye bişi var bu parlak camda..arılar örümcekler felan çalısıyomuş..herkese yetişiyo ve yetiyomuş bu web ağsııı yaaaaaa :):)
kies: :confused: ee bu osaman hangi cinsiyetle nerde ne konusutumuzuda biliyodur yow bide arılarla yayıyodur herkese..yowww :(
giyzo: ooff kediler yetmiyodu şimdi arılar örümcekler çıktı başıma bu yaştan sonra :( Aşikar yaktı bizi :(
pretty devil: Abi öle deme be...webten duyarmış ya bisi...sus :moruk:
yorgun kral: ya abilerim ablalarım bu parlak cam hade ok diyelim de bu harf tahtası neki böle yaw :(
delikanlı kız: ilahi kral..ona şey deniyo kılaviye (ne demekse)..parlak cama yazı yazarkene buna bascaz yane..ok :p
halilbulut: Ama ben 28 harften başkasını bilmem..bu kılaviyede bilinmeyen bir sürü eleman var :mecry:
Cchilekesh: halil nıye 28 laaa :confused:
the killer: canım, bitanem "O" şimdi asker ya ondan...ayyy akifim sen askere gidince ben nedecem yaaaaaaa :mecry:
_yalan_: yalannn laa yaalllaannnnn...hepsii yalannnnnnnnn :(:(:):):D:D:D:D
minerva: Allahım bunlara ne oldu böyle yaa :moruk: en iyisi bunlara "kasa"dan hiç bahsetmemek ;)
tatlı jojuk: şşşşş duydum.."kasa" dedin..parlak camla kasa ne alaka? yoksa parada mı sayıyo bu parlak cam he..çabuk söle
black white: sanırsam kanımca galiba 10 oldu pierre..ben sayamadım :D:D:D
hakem: aşikar yakacak bisi..herşeyi duydu bu arılar, örümcekler sayesinde..oooofff oooofffff :mecry:
tek çarem: kanımca 11 oldu heee :D:D:D:D
arkadaşlar 20 dk.da ancak bu kadar saçmalayabildim.:p:p..umarım begenirsiniz ;) aslında bi gülümsemeniz yeter ;)
küçük bir not: konuyu yanlış yere açmışım kanımca :D..taşınırsa sevinirim :D
sugra: yaw bu pc ne demek?ben bunu bilgimisayar biliyodum :moruk:
gizemli06: ay sugra alemsin kısım ya :D "pc" "parlak cam" demek kıs :moruk:
dilay-07: hönkkk !! gizem yedin bitirdin beni.kurudum..kal geldi..fenalardayım...özlemlerdeyim...oooffffffff :( ay pardon :moruk:
morikante: millet fikrim geldi..bişi sorucam..bu parlak cam bilgiden başka bişiy sayamıyomu ya :confused:
acun: abi sayıyo sayıyo..mesela senin aykünü :p
chakir: acun harbi mi la..bak ben bunu bilmiyodum :moruk:
the bitter end: chakir abi bu daha ne ki?bu parlak cam parlak zekasıyla burdaki sivri zekalılarıda sayıyo başına vura vura :p mesela sizle birlikte 3 olmuş bu sayı :D:D:D
rocker: kız bitter bende bunu bilmiyomuşum..vay anasını :moruk:
pierre: bitteeeeeerrrr 4 oldu kıs :D:D:D:D
lana: evet..doğru..bide web diye bişi var bu parlak camda..arılar örümcekler felan çalısıyomuş..herkese yetişiyo ve yetiyomuş bu web ağsııı yaaaaaa :):)
kies: :confused: ee bu osaman hangi cinsiyetle nerde ne konusutumuzuda biliyodur yow bide arılarla yayıyodur herkese..yowww :(
giyzo: ooff kediler yetmiyodu şimdi arılar örümcekler çıktı başıma bu yaştan sonra :( Aşikar yaktı bizi :(
pretty devil: Abi öle deme be...webten duyarmış ya bisi...sus :moruk:
yorgun kral: ya abilerim ablalarım bu parlak cam hade ok diyelim de bu harf tahtası neki böle yaw :(
delikanlı kız: ilahi kral..ona şey deniyo kılaviye (ne demekse)..parlak cama yazı yazarkene buna bascaz yane..ok :p
halilbulut: Ama ben 28 harften başkasını bilmem..bu kılaviyede bilinmeyen bir sürü eleman var :mecry:
Cchilekesh: halil nıye 28 laaa :confused:
the killer: canım, bitanem "O" şimdi asker ya ondan...ayyy akifim sen askere gidince ben nedecem yaaaaaaa :mecry:
_yalan_: yalannn laa yaalllaannnnn...hepsii yalannnnnnnnn :(:(:):):D:D:D:D
minerva: Allahım bunlara ne oldu böyle yaa :moruk: en iyisi bunlara "kasa"dan hiç bahsetmemek ;)
tatlı jojuk: şşşşş duydum.."kasa" dedin..parlak camla kasa ne alaka? yoksa parada mı sayıyo bu parlak cam he..çabuk söle
black white: sanırsam kanımca galiba 10 oldu pierre..ben sayamadım :D:D:D
hakem: aşikar yakacak bisi..herşeyi duydu bu arılar, örümcekler sayesinde..oooofff oooofffff :mecry:
tek çarem: kanımca 11 oldu heee :D:D:D:D
arkadaşlar 20 dk.da ancak bu kadar saçmalayabildim.:p:p..umarım begenirsiniz ;) aslında bi gülümsemeniz yeter ;)
küçük bir not: konuyu yanlış yere açmışım kanımca :D..taşınırsa sevinirim :D