SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : windowsta neden con klasörü oluşturulamaz

sarabande
10-03-2006, 03:23
garip olaylar bölümünde rastladığım bir konuya verdiğim cevabı burada da yayınlıyorum windowsta con adı altında bir klasör oluşturamayız çünkü

con bir MS-DOS dosyasıdır ve aşağıdaki görevi yapar...
CON - Console; ekran ve klavye giriş çıkışlarını yakalamak kontrol etmek - handle input and output.

Bu nedenle aynı isim altında başka bir dosya açılamıyor, ayrıca;

NUL, AUX, LPT1, COM1 adı altında da dosya açamıyorsunuz, durum budur
EĞER CON ADINDA BİR KLASÖR OLUŞTURULABİLSEYDİ EKRANINIZ VE KLAVYENİZ ÇALIŞMAZDI

cнooséи
12-03-2006, 00:23
anlatımından ve aydınlatmandan dolayı teşekkür ederim...
yani kısacası içerikteki çakışmayı öneleme babında bu adda klasör oluşmaz.
Daha mantıkLı ßi açıkLama olamazdı.SaoL;)

west-coast
01-07-2006, 02:07
dostum ben olusturuom C:\Documents and Settings\All Users star menu ismini degitirin con olarak olacaktir

Slazenger
03-07-2006, 18:48
Bende bunu merak ediyordum Aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler

dynamitMC
08-09-2007, 23:10
Millet ben yaptım cidden.Hem de arkadaşların dediğini yapmadan!Yeni klasör açtım.con dedim,değişti.Windows xp kullanıyorum hem.İsterseniz bakabilirsiniz resme.Yalnız resim ekleme yerini bulamadım.Link veriom.(Link canlıdır,taze yani.Rapid 3 ay mı 30 gün mü ne sonra bedava yapılan uploadları siliyomuş.Yani bana link ölü mölü derseniz asıl siz ölüsünüzdür.30 gün veya 3 ay geçmeden önce bana böle demeyin yani.)[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

Bilin bakalım nası yaptım?:D:D:D

Panic_Attack
10-09-2007, 17:36
Millet ben yaptım cidden.Hem de arkadaşların dediğini yapmadan!Yeni klasör açtım.con dedim,değişti.Windows xp kullanıyorum hem.İsterseniz bakabilirsiniz resme.Yalnız resim ekleme yerini bulamadım.Link veriom.(Link canlıdır,taze yani.Rapid 3 ay mı 30 gün mü ne sonra bedava yapılan uploadları siliyomuş.Yani bana link ölü mölü derseniz asıl siz ölüsünüzdür.30 gün veya 3 ay geçmeden önce bana böle demeyin yani.)[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

Bilin bakalım nası yaptım?:D:D:D

dostum .con değil direk con :D vede con yapamazsın

by hacKing
07-01-2008, 20:57
kardeşler sadece con deil com1 com2 com3 com4 com5 v.b olmaz ayrıca belgelerimde con yazısı olur

yavruaslan56
20-01-2008, 17:13
ben zaten biliyodum ama sağoll

yavruaslan56
20-01-2008, 17:30
iy güzel olmuş

™ |Dk_AsHeUl| ™
25-01-2008, 17:14
ya bende merak ediyodum diyom acaba microsoftu kuran kişi birine gıcıktı onun adımı felen diyodum ama saçmaydı tabi

CyberKorSanXxX
28-10-2008, 23:08
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

İŞte ispatı İsterSeniz DAha yakından Bakın :D

snakeeye
29-10-2008, 09:38
bir de nasıl yaptıgını anlatırmısın arkadaşım bizde bilelim...

Moonwalker
29-10-2008, 11:55
arkadaş kendisini zeki zannediyo :):) başına ve sonuna boşluk koyarsan yazı hemde ortalanmış olup gerçek gibi görünür."cyberkorsan" istersen bide o klasör seçili halde bize screenshot gönder :D:D o boşluğu "space" tuşu ile değil Alt + 0160 yaparak deneyin bakın :p:D

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net