SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hişt birader! Ne bakıyon kıza? (giyzo;nun aşkı)

~3xs3lans~
15-06-2007, 20:01
arkadaşlar çok güzel resimler geçti elime ve bunlara seslendirme yapsam nasıl olur diye düşündüm ve senaryosunu hazırladım umarım beğenirsinizdir şimdiden ilgi ve alakalarınızdan dolayı teşekkürler

giyzo:aşkım sen taksiye atla eve git çabuk!..
tatlı_jojuk:ben alıcam olm bu kızı benim yarim olucak..
kezban:yhuu yapmayın allah aşkına ne olurrrrrrr kıyamam ben ikinize de..

[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

giyzo:seni bir daha kızın yanında görmiyeyim!..
tatlı_jojuk:hadi len bana racon kesemezssin bu hatun benim olucak!..
hakem:artistlenme koçum alırım havanı senin kalırsın asitsiz gazoz gibi ortada
morikante:ulan şunun havasına bak yhuu şeytan diyo ki gir şuna şuracıkta suratını çarşamba pazarına çevir
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]

giyzo:abi tatlı_jojuk benim kıza yan gözle baktı!..:moruk:
acun:erkekliğe yakışrmı ulan!..gösteririm ben ona:42:
arsız: kavga var ise en alasından varımdır abii ben çok arsızımdır vede çamurumdur valla bayılırım dayak yemeye pardon zopa atmaya ne zaman gidiyoz baskına!..
hacker_49:amaniiin ben hemencecik tüyeyim burdan kimse görmeden kan gövdeyi götürücek valla bu kuş beyinliler bilmiyo kimle uğraştıklarını..

acun:takılın peşime tatlı_jojuk;un kahvesini darma dağan edicez!..:D

acun:bu tatlı_jojuk senin yeğenin miş öylemi birader!..:mad:
ghost_0651:gedin ulen başımdan belamısınız siz..:D
babacansedat:şitttttttt ağır ol bakalım artistt sen bela görmemişin heralde sen kime racon kesiyosun..
ghost_0651:uleynnn alırım şimdi ikinizide ayaklarımın altına yolunmuş tavuk gibi olursunuz göstericem şimdi size artist ti de raconuda..

acun:dalın uleynnn hepiniz birden geriye sağ kimse kalmasın!..:D

ghost_0651: yaktım nan sizin hepinizi erkekseniz tek tek gelin..:polis:

acun:ulan dayağı biz yedik beaa!..sizide adam diye yanımızda gezdiriyoz:D
giyzo:abi ghost_0651 belasının kerata bildiğini nerden bilelim yaww:42:
babacansedat:adam harbiden kesti raconu valla bize çizdirdik karizmayı..
hakem:anasını satayım zar zor kurtardım o psikopatın elinden kendimi valla
morikante:abo[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] o neymiş öle yaww bi tane bile çakamadım ki yhuu adam işi psikopata bağlamış abi
hacker_49:abi ne oldu size böyle yaww hepiniz ayrı bir şekil olmuşunuz çamaşır makinasından çıkmış gibi kırtış kırtış yhuu kavga edicektiniz de bana nie söylemediniz..
emin_63:olm git başımızdan zaten eşşek sudan gelene kadar dayak yedik sende makaramı yapıyosun alala yaww

giyzo:rezil olduk ulan anasını satayım cümle aleme madara etti bizi tatlı_jojuk valla..ben birdaha nasıl çıkıcam kızın karşısına:moruk:

kezban:benim için kendini feda etmişin seni seviyorum giyzooom.birdaha bulaşma onlara hayatım olurmu bak yüzünü gözünü ne hale getirmişler:D
giyzo:bırakmadılar ki iki tokat geçireyim tatlı_jojuğa hepsi birden geldi yoksa ben biliyodum onlara ne yapıcağımıda işte dua etsinler:)

kezban:erkeğim giyzooom benim seni yaradana kurban olurum ben:D

veee dayağı yedi ama giyzo hatunu da kafaladı mutlu son:)

ALbaTRoS
15-06-2007, 20:04
haydaa :D ben kendisi için adam döveyim kendisi dayak yiyen adamı tercih ediyor :D ne kız yav gereğin yok bundan sonra ben seni istemem hıh :)

murat abi eline sağlık çok teşekkürler gerçekten güzel ya :D:D:D gülmekten karnım yırtılacak şimdi :D

giyzo
15-06-2007, 20:43
haydaa :D ben kendisi için adam döveyim kendisi dayak yiyen adamı tercih ediyor :D ne kız yav gereğin yok bundan sonra ben seni istemem hıh

olm sevgi böyle bi şey işte :D:D:D:D ben o dayağı yemezdimde bakma sen manitalar böyle erkeklerden hoşlanıyo yılların tecrübesi var nede olsa:D:D
kendisi için kavga edecek üstünede dayak yiyeceksin kızın kalbini fethedeceksin :D:D:D

~ღєχѕєℓαиѕღ~ ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]) sen çok yaşa emi şimdi teşekkür ediyorum ama yengen bunu görürde cazgırlık yaparsa geri alırım haberin olsun :D:D:D

hacker_49
15-06-2007, 22:28
çok güzel olmuş:)gülmekten yerlerdeyim şu anda:D

Moonwalker
15-06-2007, 22:42
waayyy :D :kart: murat abi iyi akıl etmişsin walla :kart: ghost abiye kafa tutuyorum yaw :D:D resimlerle senaryo çok uyumlu olmuş abi walla helal olsun :D ;) ama dayaqı yiyen biz olduk yaw :)

çetenin ele başı benim :D:D mekanı basan biziz dayaqı yiyende biziz yaw :D:D

kontrol paneline bak murat abi :D:D

DoNKeY
15-06-2007, 23:18
süpperrrr olmuş murat.....

emeğine sağlık giyzo abimiz sonunda kızı kaptı beee

nerde kankası abimin ya[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] bu mutlu günde yoksa ne zaman olcak ki alla allaa :D:D:D:D:D

ridvan_berber
15-06-2007, 23:26
yaaaa süüüüüüpeeeeerrrrrrrrrrr

RaPcİİİ
15-06-2007, 23:37
Çook Güzel olmuş Gülmekten yazamıyorum..:D:D:D:D:D:D:D

emin_63
16-06-2007, 00:05
Çok matrak olmuş ya karnım şişdi:D:D:Dgüzelmiş valla ya;) bende mi yapsam bi tane:D:D:D

the bitter end
16-06-2007, 00:19
alallhım kopuksunzu hepınzı ya gordugum gorecegım sey sayısı her gun azaldı dıom ama yok:)
ellerınze saglık:D
amaa vala son gusel gıyzo abem kapmsı hatunu:D:cool:;)
yalnzı gulcan ablam duyamsn vallla:p:D

minerva
16-06-2007, 00:25
ellerine sağlık by_stilist çok güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlıkk

bu arada gizyo abimin kankasi nerde yavvv?

ALbaTRoS
16-06-2007, 00:29
olm sevgi böyle bi şey işte :D:D:D:D ben o dayağı yemezdimde bakma sen manitalar böyle erkeklerden hoşlanıyo yılların tecrübesi var nede olsa:D:D
kendisi için kavga edecek üstünede dayak yiyeceksin kızın kalbini fethedeceksin :D:D:D

by_stilist sen çok yaşa emi şimdi teşekkür ediyorum ama yengen bunu görürde cazgırlık yaparsa geri alırım haberin olsun :D:D:D

ben zaten bu kızları anlasam döğüşmezsen kız için yine terkeder döğüşürsün dayak atarsın yine terkederler bu benim mi kaderim ne yav :mecry: senaryolarda bile kız beni terkediyor. demek kaderimde varmış :mecry::mecry::mecry::mecry::mecry::mecry::mecry:: mecry: ALLAH ım neydi günahım ibonun şarkı vardı böyle benim için dinleyin yav söyleyemiyorum yine terk etti be. murat abi bile anladı .

ömer25
16-06-2007, 00:39
güzel olmuş eline sağlık:)

f2celal
16-06-2007, 02:44
masallah hertaraf darma duman eline saglik murat ayrica yeni yetenekleride kesfediyoruz

_GHOST_
16-06-2007, 10:33
Murat emeğine sağlık, böyle marifetlerinin olduğunu da göstermiş oldun.. Gerçekten güzel olmuş :D Ağzında laf yapıyo hani :D Teşekkürler...;)

binbıçak
16-06-2007, 11:24
by stilist harika olmuş yeminle...giyzoda dayak yedi ya daha gözüm açık gitmez falla :D:D:D:D

devamını bekleriz ama ok...bide biz kızlardan bi cıngar çıkar bakalım nasıl olucak :D:D:D:D

tesekkurler...süperdi :)

rockn
16-06-2007, 15:15
yha süper bea..koptum valla saolasın yha..:D

:D:D ....................:D:D

love forever
16-06-2007, 15:29
çok güzel olmuş ellerine sağlık :D:D

~3xs3lans~
16-06-2007, 15:59
by stilist harika olmuş yeminle...giyzoda dayak yedi ya daha gözüm açık gitmez falla :D:D:D:D

devamını bekleriz ama ok...bide biz kızlardan bi cıngar çıkar bakalım nasıl olucak :D:D:D:D

tesekkurler...süperdi :)

yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize çok sevindim!..
sizleri karakterize olarak tanıdıkça bu tür piyes çalışmalarıma da dahil ediceğimdir.aslında bu çalışmayı yaparken hep tereddüt içerisinde kaldığım bir gerçektir!..forumda üye arkadaşları yeni yeni tanımaya başladım demesinlerki bu adam bizimle dalgamı geçiyo falan diye ama çok şükür herkes memnun oldu hepinize tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar saygılarımla^^by_stilist^^

binbıçak
16-06-2007, 16:08
yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize çok sevindim!..
sizleri karakterize olarak tanıdıkça bu tür piyes çalışmalarıma da dahil ediceğimdir.aslında bu çalışmayı yaparken hep tereddüt içerisinde kaldığım bir gerçektir!..forumda üye arkadaşları yeni yeni tanımaya başladım demesinlerki bu adam bizimle dalgamı geçiyo falan diye ama çok şükür herkes memnun oldu hepinize tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar saygılarımla^^by_stilist^^

murat şu yaptığın çalışmaya ne kadar yorum gelıyorsa bil ki insanların okadar hoşuna gidiyor..ve biz üyeler olarak en basından hazırlıklıyız boyle repliklere merak etme sen.:p...istemediğin bi tepkinin geleceğini hiç sanmıyorum ben açıkçası ;)
o yüzden çalışmalarının devamının bekleriz ok...

turkce_rap
16-06-2007, 19:45
murat şu yaptığın çalışmaya ne kadar yorum gelıyorsa bil ki insanların okadar hoşuna gidiyor..ve biz üyeler olarak en basından hazırlıklıyız boyle repliklere merak etme sen.:p...istemediğin bi tepkinin geleceğini hiç sanmıyorum ben açıkçası ;)
o yüzden çalışmalarının devamının bekleriz ok...

sana katılıyorum.arkadaşım sende böle şeyler yaparken tereddüte girme.böyle şeylerin eğlence olduğunu bu sitedeki herkes anlayabilir.o yüzden hiç kimsenin kötü yorum yapacağını zannetmiyorum ;)
hikayende güzel olmuş ;)

ESRA_RLIDIR
17-06-2007, 11:01
haha çok gzldi..

CchiLeKeSh
17-06-2007, 11:48
tesekkürLer Cok qüseLdi abi eLine saqLık ;)

Brindar_
17-06-2007, 19:43
harikaaaa bir paylaşim yüreğine sağlık:D:D:DD:D:

eflatun_düş
17-06-2007, 19:52
kardeş yorumunda üyeleri karekterize olarak tanıdıkça demişsin konuda bir yerde bende varım ilk okuduğum zaman bu bir oyun diye düşündüm ama bu açıklamandan sora sorarım sana benim bir kavgamı gördünmü kime bulaşmışım..bu forumda böyle tanınmak lanse edilmek istemem kavgacı aksi bir yönümde yok çok şükür....üzüldüğümü belirtmek isterim

MeLoNie
17-06-2007, 20:29
harika olmus ya sonu da cok hosuma gitti :D hehehehehhe

ALbaTRoS
17-06-2007, 20:31
kardeş yorumunda üyeleri karekterize olarak tanıdıkça demişsin konuda bir yerde bende varım ilk okuduğum zaman bu bir oyun diye düşündüm ama bu açıklamandan sora sorarım sana benim bir kavgamı gördünmü kime bulaşmışım..bu forumda böyle tanınmak lanse edilmek istemem kavgacı aksi bir yönümde yok çok şükür....üzüldüğümü belirtmek isterim

sen ne demeye çalışıyorsun kardeşim murat abi üyeleri yeni yeni tanımaya çalışıyorum diyor. ben kavgacı birisiyim ya? ben hayatımda 1 kere bile kavga etmedim. sen nerelere çekiyorsun konuyu ALLAHıysan. iyice oku yorumları. adam emek vermiş. sen ben kavgacı birisiyim felan diyorsun. giyzo yaşı büyük adam bu yaşta kavgacı birisimi ghost o büyük birisi yaş itibariyle o kavgacımı. sen lafı nereden anlamışsın bilmiyorum. kimse seni bu yönüyle yorum yapmaz. bu oyun sonuçta.

~3xs3lans~
17-06-2007, 20:32

kardeş özr.dileri ben bu şekilde demek istememiştim ama siz öyle anlamışınız hiç üzülmenize gerek yok konu editlenmiştir!..;)

SiNeM
17-06-2007, 21:11
harika olmuş valla koptum gülmekten:D:D:D

emeğine sağlık;)

l๏ςкє๔
18-06-2007, 00:27
abi cok saol super olmus :D benıde unutmadıgın ıcın tskler.. abı ;)

yazmıcaktım ama senın yerın ayrıdır abım

bu arada yenı nıckın superr....:P

hayırlı olsunnnn

altan2592
19-06-2007, 14:40
guselmis murat abi

ZiYANKAR
22-06-2007, 17:44
Teşekkürler emeğine sağlık

love12
22-06-2007, 17:51
süper olmuş bayıldımm

love_move
08-07-2007, 20:16
çok güzel olmuş burda gülmekten karnıma ağrılar girdi ellerine saglık:D

hayall
09-07-2007, 13:13
moral sıfırdıı çok ii geldii süperr :) gülmeye ihtiyacımız var :(

§ααđ£ŧ
05-08-2007, 04:11
ben yokum ama iki ay bi gittik herkes bizi unutmulş yyaaaa öle olsun millet :( ama nese güsel olmuş tşkler;)

anvil43
05-08-2007, 15:33
Cok GsL olmus ömer abi cok manyak komedi olmus tskler;)

_sezp_anhe_
06-08-2007, 12:56
çok güzel olmuş koptum ya giyzo abiş dayağı yedi ama kezbanı da kaptı:D:D
Giyzo abişe de bu yakışır;)Emeğine sağlık

YaLaN_SeVGiLi
06-08-2007, 14:12
çoook komik yaaa

firststudent
13-08-2007, 10:08
ya süper olmş ellerinize sağlık..hernekadar biz olmasakda:Dnese zamanla o daolr inş..Tekrar tşkler;)

FamieL
19-08-2007, 03:55
harıkasını bırde seslendırme olsa gıse rekoru kıran flım tas cıkarııırr

canixx
19-08-2007, 16:29
:D emeğinise sağlık :D resimlerle güsel uyum sağlamıs makara ya :D ama mutlu son olmus :D

ayas1978
08-09-2007, 19:21
eline sağlık çook sdüper olmuş

angelgirl
14-09-2007, 12:17
hayatımda gördüğüm en gusle ve en gulduruc sey olmuş abartmıyorum süperin ötesi :):D

MuhtesemAbi
17-09-2007, 18:16
hepsine tek tek bvaktım mukemmel hazırlamıssın yuregıne saglık Kardşeim

giyzo
17-09-2007, 23:32
hepsine tek tek bvaktım mukemmel hazırlamıssın yuregıne saglık Kardşeim

eee baş rol oyuncusunun performansına yorum yokmu muhteşem bey :D:D:D

yerine_sevemem
27-09-2007, 00:12
çok güzel olmuş ellerine sağlık gülmekten karnım ağrıdı yaw:D

aziz51
27-09-2007, 22:40
cok begendim

arslan_arcelik
28-09-2007, 15:10
abi süper olmuş eline sağlık ya ;) sevdim ben bu işi bende hazırlıycam ok;)

Mc_Mavis
01-10-2007, 16:27
guzel olmus ;)

*UnİCeFKaMiLL
15-11-2007, 18:01
hahahha emeğine sağlık

~akı߀t~
01-08-2008, 20:05
Süper birşey bu ya :D:D

KLasikLeri karıştıyordum şimdi :p

En güzeLLeri bu cidden ;)

ResimLerLe diyaLogLar çok uyumLuydu ;)

Akşam akşam baya güLdüm :D (:

Conc3rN
02-08-2008, 10:11
çok güzel yaa :D

,,Dj_GöLgE,,
02-08-2008, 17:01
hakkadet çq güzlmş ilgünç resmlrde süper uymşşşş:):)

firststudent
04-08-2008, 21:16
müthiiş olmş yhaa:D:D:D

rachetime
17-09-2008, 22:50
şu papağnlara hastaym

Łσφїĉᣣу
21-09-2008, 13:23
çok güzelmiş :D

ellerine sağlık 3xs3lans :p

haydarhan
22-09-2008, 18:53
güzel olmuş ellerine sağlık üstad

RapunzeL_
22-09-2008, 18:55
:kart: süperdi saol walla :D

mamii_ii
22-09-2008, 18:57
elinize saglık çok güzel olmuş

lina
10-10-2008, 19:33
emeğine sağlık çok güzeldi

KralFerdi
13-10-2008, 01:19
çok eğlenceli ve komikti;) tesekkürler:)

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net