SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu siteyi bize Yapan Arkadaşın babasına ALLAH rızası için dua ediniz.

ALbaTRoS
14-06-2007, 00:28
Merhaba arkadaşlar çoğu kişi bilmiyordur buranın sahini ASiKaR (ismet abi)nin babası rahatsız. Tez zamanda ALLAH acil şifalar versin. Sizden istediğim herşeyi buluyorsunuz ödevinizi dinimizle ilgili birşeyleri. veya herhangi bir bilgiyi bunu önce ALLAH a sonra ismet abiye borçluyuz o bizim için siteyi yaptı gelin bizde birşeyler yapalım ismet abinin babası rahatsız onun için DUA edelim. ALLAH acil şifalar versin ALLAH DUA larınız kabul eylesin (AMİN)

İlk dua benden.

pretty_devil
14-06-2007, 00:39
Allah acil şifalar versin..

..HıRÇıN..
14-06-2007, 02:34
Allah razı olsun arkadaşlar 1 saat önce ankaraya yolcu ettik Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah Allahımın izniyle biran önce eski sağlığına kavuşup dönerler dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin içinde babamada inşallah..

beyazak
14-06-2007, 02:37
acil şifalar dilerim dualarım sizinle olsun allah yardımcınız olsun inşallah...

dilay-07
14-06-2007, 08:23
Gerçekten üzüldüm inşallah en kısa sürede düzelir Allah yardımcısı olsun acil şifa versin dualarımız sizinle dalyacım...

Kanuni45
14-06-2007, 10:25
Rabbim acil şifalar versin, ama unutmamak lazımki hastalıklar günahlarımıza keffarettir, onlara yapabileceğimiz en güzel dua hastaığını en hafif şekilde atlatması...

lana
15-06-2007, 00:17
ALLAH acıl sıfa versın bende ankaradayım bısey olursa herzamn ılgılenırım ınsallah enkısa zamnda iyleşir

FaBrieL
15-06-2007, 06:26
ALLAH , Hz.Eyub a verdiği şifayı ona da versin inşallah. Amin

FaBrieL
15-06-2007, 06:31
Rascal abime katılıyorum.

Bu konuda Bediüzzaman Said Nursi nin , hasta bir talebesine yazmış olduğu
mektup bizim için çok ibret vericidir.
Mektupta hastalık anında yapılan ibadetin ve sabrın mukafatının
Allah tarafından kat kat verileceğinden bahseder.

O yüzden hem iyileşmesi için dua edelim hemde sabır dileyelim.

rockn
15-06-2007, 06:53
Rabb im acik şifalar versin..
bir yasin okurum..asıl biizi bilgilndrdiğin için sna tşk ederiz..
eyvallah..

..HıRÇıN..
15-06-2007, 11:18
Şükürler olsun Rabbime babam iyiye gidiyor arkadaşlar saolun hepnizden Allah razı olsun :)

eflatun_düş
15-06-2007, 11:21
allah cc acil şifalar versin dualarımız onlarla

yalnız çocuk
15-06-2007, 11:49
Allah acil şifalar versin. inşallah sağlığına kavuşup tekrar aranıza döner.

ALbaTRoS
15-06-2007, 12:05
Şükürler olsun Rabbime babam iyiye gidiyor arkadaşlar saolun hepnizden Allah razı olsun :)

valla bugün aldığım en güzel haber :) normal gelmiyebilir ama vALLAHi sevindim iyiye gittiği için. bizi haberdar edersen sevinirim rabia. dualarımız hep sizinle

SuGrA
19-06-2007, 19:32
allah acil sifalar versin dularımız abimizin babasıyla

hilalara
21-06-2007, 18:16
"Duanız yoksa ne ehemmiyetiniz var" demiş Rabbim...
Allah babanızın yar ve yardımcısı olsun arkadaşım... Allah acil şifalar versin inşallah

giyzo
21-06-2007, 18:39
Rabbim babanıza acil şifalar sizede sabırlar versin dualarımız sizlerle tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. amin.

MuhtesemAbi
02-07-2007, 23:46
Bütün insanların rabbı olan Allahım! Hasta Olan Kardeşimizin babasının ıstırabını giderip, şifa ver. Şifayı veren ancak sensin. Senin şifandan başka şifa yoktur. Buna, hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ihsan et Suphesız sen herseyın rabbısın.. amin.

“Ey insanların, ıstırabları gideren Rabbi, Allahım! Senden başka şifa verecek yoktur. AsiKar kardeşimizin babasında, hiçbir iz bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin

– “Guzel kardeşim Babamızın Vücudunun ağrıyan yerine elini koy ve üç kere “bismillah” de, yedi kere de ‘bendeki bu hastalığın şerrinden ve ileride yenileyip elem ve hüzün vermesinden Allah’ın izzet ve kudretine sığınırım’ de

bir evladın babası ıcın yaptıgı duayı Mutlak rabbım kabul eder..

Kardeşimİnş DuaLarımız Kabul olur

Moonwalker
03-07-2007, 15:08
konuyu yeni gördüm valla bilkentten istanbula geldim geleli çok yoğun oluyorum.valla bütün dualarımız babanla olsun dalya.ama benim bi bildiğim dua var onu öğrendim öğreneli sağlık ocağına veya bir hastahaneye hiç uğramaz oldum :) Allah acil şifalar versin sizlere sabır versin

Bismillahil kebirri neüzü billahil aziymi min ırkın naain ve minşerri harrınnar.

Rabbunallahüülleziy fissemai Tekaddesesmülke emruke fissemai vel kema rahmetüke fissemai fecal rahmeteke fil ardıgfirlena havbena ve hatayana ente rabbüt tayyibin Enzil Rahmeten min rahmetike ve şifaen min şifaike ala hazel vecel.

iyi ezberlemişim kendim yazdım :) ne zaman okuyup üstüme üflesem 2-3 gün içinde sağlığıma kavuşurdum

mubay
04-07-2007, 03:02
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan bu abimize ve diğer tüm hastalarımıza acil şifâlar vermesini diliyorum.

AMİN...

xfounder
09-08-2007, 18:58
Rabbim acil şifalar versin (amin)

balkarlı
13-08-2007, 23:59
Allah acil şifalar versin..

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net