Tüm Versiyonu Göster : 2 saat nargile 50 adet sigaraya bedel
ESRA_RLIDIR
01-06-2007, 18:57
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.] ([Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.])
2 saat nargile
50 sigaraya bedel
Nargile tutkusu, sigara tiryakiliğini tetikliyor. Özellikle gençler arasında kullanımı artan nargile, sağlığı en az sigara kadar tehdit ediyor. Uzmanlara göre, yaklaşık 2 saat nargile içen bir kişi en az 50 sigara içmiş kadar oluyor.
KONYA - Son yıllarda gençler arasında kullanımı artan nargile, sanıldığı gibi masum değil. Dünya Sağlık Örgütü, nargilenin tehlikeli miktarda karbonmonoksit, nikotin ve katran içerdiğini açıklamıştı.
Uzmanlar da nargilenin bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olduğunu söylüyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdullah Ünlü, “Nargile içmek suretiyle nikotin bağımlısı hale gelen gençlerimiz, daha sonra sigara bağımlısı bireyler olarak karşımıza çıkmaya başlıyor. Çünkü nikotini sigaradan çok daha kolay ve daha ucuza alabiliyorlar” dedi
pAylAşım için Saol DosTum..!(50Adet sigara vay bee 2paket +10dal..!!!!!)
green day
02-06-2007, 10:43
üff ne anlıyolarki şu sigaradan , nargileden???:D
yousleck5
02-06-2007, 14:54
vallla ne anlıolarsa :D
binbıçak
03-06-2007, 14:06
ikisindende nefret edıyorum..iğrecç bişiy yaaa :(:(
sagol...
allah allah ben bir kere içtim nargilede kendime gelemedim :)
colayla bir likte içmişim :D:D
ellerine saglık tşkler
ben 1 kere nargile içtim bişey anlayamadım acaba neden
hacker058
24-01-2008, 15:28
walla arkadaşlar öle demeyin yaşayan bilir:d
bence çk keyifli şu yalan dünyaya bi kez geliyoz
bence her tadı tatın
bende içen biri olarak soyluyorum,sigaraya gore asırı zararlı ozellikler korukleme asamasını yapan kisi direkt komur cekiyor zaten :s adam nargileyi tek basına (2saat) gotururse nargile de onu göturur :D:D
hayaletsuvari
25-01-2008, 00:30
vala bu bilgi için tesekkurler.........bhyyy dikkattttttttttttt
.uинappy.coяpse.
25-01-2008, 13:31
ben nargiLe içiorm ama sigaraya aLerjim var :D
zaten 2 saat içemem.. yani yarım saatte baş döndürüor 2 saat içsem kanatLandırır :D
Ben nargileyi çok seviyorum ama 2 saat çok abartı olur en fazla yarım saat.
Sigaradan nefret ediyorum !.
nargileyi eskiden merak ederdim ama bunu duyunca birdaha düsünmedim :)
suan nikotinsiz biseyler üretmeye calisiyorlar ama sagligi etkilermi onu bilmiyorum.
Demek bi ayağımız çukurda.pP
eflatun_düş
26-01-2008, 15:43
amma sallamışlar yuh yan...
ALbaTRoS
29-01-2008, 23:18
aman bu tıp ad..... bakarsanız herşey zararlı. Hormonlu yiyecek üretiyorlar ona kimsenin seslendiği yok. Ne bilgisiz adamlar bunlar yahu. Eski nargileler yasak şimdikiler elmalı portakallı vs. vs. ben en çok elmalısını seviyorum :) şöyle arkana yaslanacaksın kaçak çay demleyeceksin. Şöyle demli ince belli bir bardağa koyacaksın bi yandan çay bi yandan nargile 1 2 saat üfüreceksin ondan sonra bak dünyanın tadına :P Bırakın atın ölümü arpadan olsun kalleş bir kurşuna gideceğimize keyif yaparaktan ölürüz daha iyi :)
.uинappy.coяpse.
29-01-2008, 23:36
aman bu tıp ad..... bakarsanız herşey zararlı. Hormonlu yiyecek üretiyorlar ona kimsenin seslendiği yok. Ne bilgisiz adamlar bunlar yahu. Eski nargileler yasak şimdikiler elmalı portakallı vs. vs. ben en çok elmalısını seviyorum :) şöyle arkana yaslanacaksın kaçak çay demleyeceksin. Şöyle demli ince belli bir bardağa koyacaksın bi yandan çay bi yandan nargile 1 2 saat üfüreceksin ondan sonra bak dünyanın tadına :P Bırakın atın ölümü arpadan olsun kalleş bir kurşuna gideceğimize keyif yaparaktan ölürüz daha iyi :)
demi yafu :D
battı baLık yan gider..
bende eLmaLı seviorm :D
EνeηStar
30-01-2008, 13:18
ya aslında dogru sigara daha zararlı tabiki nargilede öyle ama sigara bagımlılık nargile zevk meselesi en azından bana göre ;)
nargile ayrı bi olay ya.. tabi zararlı ama yine de zevkli geliyor bana
ama mecbur bıraktım 1 aydır içmiyorum
Łσφїĉᣣу
02-02-2008, 14:01
evet nargiLe sigara dan daha fena iyyy
gizemli06
15-03-2008, 22:12
valla bn sigara içmiyorum ama nargile içiyorum arasıra ya zzaten meyveli yarım saat içince baş döndürüyo zaten elmalısı harika oluyo tavsiye ederim:D:D:D
~1KaTRéUmuT~
09-04-2008, 21:27
Sanki çok ßüyük marifet şunları içek yha saoln paylaşım için
zazaladan
28-04-2008, 12:52
paylasım için saol
1 paket sigara da 20 tane olduğuna göre 4.5 saat nargile içebilirim bilgi için tşk
ForumTURKA.Net
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.