SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sezen Aksu: Madonna Değilim

ALbaTRoS
01-06-2007, 15:55
MTV Türkiye, “30 yaş altına hitap etmiyorlar” diyerek Ajda Pekkan ve Sezen Aksu kliplerine yasak koymuştu. Aksu, bu kararla ilgili ilk kez yorum yaptı. Karara saygı duyduğunu söyleyen Minik Serçe, Vizyon dergisine şöyle konuştu: Ben şarkılarımı yaparken böyle bir hedef kitlesi belirlemiyorum. Şarkı benden çıktıktan sonra kime dokunuyorsa ona aittir. Benim için şarkının çıkış anında yaş ya da tarz sınırlandırması söz konusu değil. Ama her kanal, her kurum tabii ki kendi hedef kitlesini belirler. Ben bunu son derece doğal karşılıyorum. Örnek verecek olursak doğrudan Madonna’ya tekabül eden bir tarzım olsaydı, sanırım yurtdışındaki MTV’nin yaptığı gibi istisna olarak repertuarlarına dahil ederlerdi. Burada gereksiz bir hassasiyete gerek yok, bence doğru bir karar.
850 DEĞİL 400 BESTEM VAR
Sezen Aksu, bugüne kadar imza attığı şarkıların sayısı hakkındaki tartışmalara da şöyle cevap verdi: “850 beste yaptı diyorlar ama bu sayı 400 civarında. Tabii bu da az bir rakam değil. Bu tamamıyla insanın ‘diyecek sözü’ olmasıyla ilgili bir durum...”

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net