SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kokain Ünlüleri Çoğaldı

~3xs3lans~
01-06-2007, 13:18
[Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. http://www.forumturka.net/forum/register.php link'ini alıp browser'ınıza yapıştırmanız yeterlidir.]
OKAN KARACAN SAVCILIK İFADESİNDE `DAHA ÖNCE KOKAİN KULLANDIM. ANCAK ŞU AN KULLANMIYORUM` DEDİ.

"Çanta06" adlı operasyonda uyuşturucu temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ünlü sunucu Okan Karacan, savcı tarafından serbest bırakıldı.

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7 aydır yaptığı istihbarat çalışmalar sonucunda, Abdülsemet Dursun liderliğinde toplandığı öne sürülen organize suç örgütünün İstanbul genelinde uyuşturucu madde sattıkları tespit edildi.

Jandarma ekipleri, 24 Mayıs`ta İstanbul`da 13 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Okan Karacan`ın da aralarında olduğu 21 kişi yakalandı.

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Ahmet Özakın ve Şovmen Okan Karacan`ın uyuşturucu ticaretine aracı oldukları ve müşteri temin ettikleri öne sürüldü. Örgütün uyuşturucu sattığı kişiler arasında üniversite öğrencileri ile sosyeteden isimlerin olduğu öne sürüldü. Cihan Yalçınkaya ve Ahmet Ecmel Özçoban`ın Maya Residance`ta fitnes hocalığı yaptığı belirtildi.

Şüpheliler Jandarma`daki işlemlerinin ardından Beşiktaş`taki İstanbul Adliyesi`ne sevk edildi.
Okan Karacan, sağlık kontrolüne çıkarıldığı sırada, basın mensuplarının "Uyuşturucu temin ettiğiniz iddialarına ne diyeceksiniz?" sorusuna "Şakaları ben yaparım" dedi.
Sağlık kontrolünün ardından İstanbul Cumhuriyet Savcısı Nazmi Okumuş sorgulanan şüphelerden Okan Karacan, Hürriyet Yıldız, Cengiz Acar ve Ahmet Ecmel Özçoban serbest bırakılırken, 17 şüpheli "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Okan Karacan`ın savcılık ifadesinde "Daha önce kokain kullandım. Ancak şu an kullanmıyorum" diyerek hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

MeLoNie
01-06-2007, 13:58
paylasimin icin saol ama saten sanatcilarin 50% kulaniyor yada daha fazla ortaya da böyle cikiyor iste birer birer :)

MasaL
04-06-2007, 19:44
nedense yakalananların hepsi aynı açıklamayı yapıyor daha önce kullandım ama şimdi kullanmıyormmm yalaaaaaan söylüyorlar uyuşturucuya HAYIR!!!PAYLAŞIM İÇİN TŞK

RaPcİİİ
04-06-2007, 20:21
Uyuşturucuyaa HayıR..!

Kullananların Hepsi Aynı..!!!

SORUYU DOĞRU CEVAPLA BEDAVA 100 KONTÖR'Ü HEMEN AL

ForumTURKA.Net